EMILIA

inthedaytimeyouwillfindmebyyourside

Publicerad 2010-01-29 13:38:14 i Allt & inget

Fredag! Och ursäktar för en dålig uppdatering. Som vanligt har jag alldeles för mycket på g på samma gång. Hitan och ditan! Far som en skållad iller över hela Stockholm. Ohyes that's me. Har ni läst Jackies blogg förresten? Hehe, att hon hängt ut sina vänner(?) sådär.. Helt sjukt. Låg bara och tänkte på det igår när jag och bfriend försökte sova. Eller ja, han försökte sova och jag försökte prata om det. Japp, det är det vi gör i sängen - pratar om Paradise Hotel.

Träningen går som smort, gymmade i måndags, simmade i tisdags och gym igen i måndags. Nu blir det vilo tills imorgon då pilatesen väntar på mig och moder klockan 11:00, puh!

Veckorna flyger förbi och nu är det endast 6 månader kvar till KOS! WIIHO! :D

På återseende fjantar. pussiiii

mondayo

Publicerad 2010-01-25 17:43:10 i Allt & inget


Ny vecka, nya tag! Efter en månad med slacker på det nya året börjar
nu mitt nya år samtidigt som den nya terminen tar avspark! Och ja, jag
pratar om träning. Idag ska gymkort inhandlas och pass/gymmet besökas.
Det kan bli ganska bra eller asjobbigt. Allt är relativt.

Efter en hemsk dag i skolan taggar jag nu till med lite Lykke Li och snart
en mumsig hälsotallrik. Awesomeness. Efter träningen bär det av hem till
padre, inte långt kvar till flytt nu! Spännande :)

Talk to yah latero

Hola!

Publicerad 2010-01-22 13:09:28 i Allt & inget

Fredag idag, och åter till den stora frågan vad man ska orka slänga på sig. Ville ha min jeansskjorta, men aa fast nä. Får nog blir något mer anständigt. Önskar att jag kunde ha klackar, det piffar upp så mycket :( Men icke, då blir jag säkert 2 meter lång. Bajs på de!

Well well ska kila iväg och träffa mickis strax, så måste göra mig iordning!
Ha en trevlig fredag :)

@wallgrens

Publicerad 2010-01-21 22:56:34 i Allt & inget

sitter och väntar på att få hoppa i säng, medan älskling går igenom det sista på matten. duktig är han minsann! ikväll har vi etit sushi, mums på den! sen blev det bank job och nu sussa :)
hoppas ni haft en NICE torsdag som jag haft :)
puss

tell me would you hear my silence

Publicerad 2010-01-21 14:42:27 i Allt & inget

Imorgon är det, som säkerligen alla vet, fredag once again. Vad händer för er alla då? Själv ska jag äta middag med några bruds, Ida, Olivia and Emelie, för att sedan gå på Knast och efter det gå ut och dansa even more. Sounds lika a plan to me!

Nästa vecka, jag lovar er det kära bloggläsare, då ska jag verkligen träna någon dag. Har visst gått snart ett år sen jag tränade sist. April 2009, ja fy tusan. Kanske är dags att göra något åt det. Men jag får ändå höra välditg ofta "Du tränar rätt mkt va?" Men jag gör ju verkligen inte det! Helt sjukt. Men som sagt, nästa vecka, I promise (om nu inte det blir fler småförkylningar eller liknande).

PUSSEN

Sweet dream or a nightmare?

Publicerad 2010-01-21 14:20:00 i Allt & inget

Hej bloggis. Vaknade för en timme sen, valde att sova vidare imorse, då ett misslyckat försök att gå upp resulterade i stora magsmärtor. Kan inte för allsindar förstå varför jag haft så ont i magen på senaste. Well, well. Efter lite mat nu känns det åtminstone bättre, så jag funderade på om jag skulle ta att sola lite, min hud är också förjävlig nu såhär på vintern. Gah. Hatar vädret, vill bara ha sommar och sol. Eller en utlandsresa. Allt kommer med tiden I guess.

Drömde att jag var ute med båten i natt, att vi badade och solade och bara tog det lugnt. När jag plötsligt ser en krokodil i vattnet. Springer upp i skogen, där det är en vargflock som börjar yla och morra mot mig och mina kompisar. Efter ett tag inser vi att de inte är arga mot oss utan snarare mot de vita (?!) vargarna på ön mittemot. På något vis kommer vi över till de vita vargarnas sida, eller åtminstone jag, och de är skitsnälla och trevliga. Helsjukt.

Vad betyder det att man drömmer om hajar och krokodiler och farliga djur i vattnet när man badar? Det är något som brukar återkomma i mina drömmar. Helsjukt.

hej

Publicerad 2010-01-20 20:13:43 i Allt & inget

Det står en naken tjej bredvid mig nu, och det är Roomservice på tv. Plus att mina linser skaver som en FET JÄVLA FINNE I RÖVEN. Jaja. Ska gå nu tror jag. Roomservice ju, vad gör jag här? Fuck ya'll

gal1

Publicerad 2010-01-20 20:10:57 i Allt & inget

Letar lite sommarkläder-inspiration, det är ju alltid skojsigt. Längtar galet efter jeansshorts.
De är mitt allt.


Hon är ju för vacker den där Erin.

Sätt ett ord på detta om ni kan.

Publicerad 2010-01-20 14:30:50 i Tankar

What about kärlek vid 18 års ålder, tror ni att det kan stämma? Eller tjaa.. Att man träffar sitt livs kärlek när man är 17? Hur många chanser till riktig kärlek får man i livet? Jag tror att allt kan hålla om det är riktig kärlek, om det är värt att satsa på och om båda personerna känner likadant. Jag tror, att du kan känna en otrolig dragning till en person, men att det inte behöver vara just sån kärlek som överlever i decennium.

För att ett förhållande ska hålla i längden känns det som att båda två verkligen kan se sin framtid med varandra. Så vad ser ni, ser ni framtiden tillsammans med era älskade? Jag gör det. Det låter absurt när jag skriver det, eller när jag säger det, men jag kan se våra barn, alla resor och mål i livet som vi kommer uppleva tillsammans. Jag vill ha honom vid min sida genom alla svåra tider, och alla glada tider. Jag har precis fyllt arton och har hittat riktig kärlek. Orimligt? Kanske. Men det går inte att förklara för er som aldrig upplevt det.

knaskalas?!

Publicerad 2010-01-19 20:22:15 i Allt & inget

Vad ska man tycka om Euron och vilket parti ska man rösta på i valet iår? Det är ju för sjuttsingen val, och inte nog med det - Jag får rösta! Wohooo. Anser absolut att alla som har rösträtt ska utnyttja sin röst för att påverka sitt liv, det värsta som finns är väl personer som går och klagar över vår regering men själva inte ens röstat?

Funderat på att läsa på lite, så jag inte bara röstar helt random. Gillar Sossarnas sätt att tänka gällande betyg redan i 6an, men samtidigt är väl det den enda saken jag kommer på nu som är bra. Mitt hjärta sitter nog lite mer åt höger, men jag vet så lite? Dock är jag en kapitalist och anser att varje människa ska få tjäna sina pengar, jobbar han/hon mycket ska han/hon självfallet ha betalt för det, inga jäkla bidrag här inte! Dock ska ingen gå hungrig, men det ska absolut inte vara någon räkmacke-stil.

nej nu får det vara nog med skitsnicksnack. FRA-lagen låter mig ju kika igenom min bfriends data? Eller? heheeee.....

El tuesdayo

Publicerad 2010-01-19 20:04:41 i Allt & inget

Sitter stuck hos min sötsnuffiepluppie och han pluggar matte som bara den, duktig som FAN! Funderar på att fråga om vi ska gå och köpa godis, för min hals börjar fucka ur? Känns lite svidigt nu, kom efter middagen. Men nu sitter jag fast framför Simpsons, så kommer väl vara kvar här ett tag.

Slutade tidigare än förväntat idag, blev en sväng förbi donken (ack så dåligt, inget springande idag heller!!) och H&M innan jag till slut mötte upp Tots och Tessan för ett besök hos Apollo. När vi klev ut från Apollo var vi en resa till Kos rikare, en bra investering må jag säga! Avfärd den 28e Juli, så det är bara se fram emot det.

Jaha, vad säger ni om Paradise då? Jag har börjat fundera, och skulle nog ändå kunna ställa upp, alltså enligt mig är det ju bara 2-3 personer som skämt/skämmer ut sig totalt, allt är ju frivilligt. Men för en kosing är det ju rätt chill att leva lyxliv liksom. Däremot är jag nog ingen som skulle spela spel så jättebra, jag är nog för snäll och skulle tycka synd om alla som skickades hem. Hoho.
Undrar vem som åker ut ikväll? Igår var det ju Catja, tråkigt för hon var både snygg och bra på spelet! Men, är man med i leken får man leken tåla.

Pussen

Visste ni att..

Publicerad 2010-01-18 18:07:32 i Lite vadsomhelst

jag kom på att jag har en hatblick. Eller tja.. fler än en säkert, men det finns en blick som bara killar kan göra, som inte en enda tjej i världen kan gilla. Dock tror jag att killar inte gör det med mening och det jag talar om är självklart "kåtblicken". Hur många gånger har man inte legat och pussats, myst (MED INGA ANDRA TANKAR OM NÅT ANNAT!!!) och tittat upp för att säga något gulligt eller liknande till sin partner, när man upptäcker hans blick. Aaa fast nä är min reaktion!

Liksom spärra upp ögonen och se på mig som en människa, en individ och ingen jävla porrskådis. Aa fast nä.

Birthday

Publicerad 2010-01-18 17:58:52 i Allt & inget



Agnes och jag på mitt födelsedagsfirande. Aldrig varit så nöjd med en
födelsedag som jag var i år! Helt underbart uppvaktad av mina fina
vänner och familj :))))

hola guapas

Publicerad 2010-01-18 17:57:32 i Allt & inget

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag uppdaterade, vet väl inte riktigt vad jag ska skriva, men jag ber så mycket om ursäkt. Heheheee. Man har väl vissa upp och nergångar och jag har så mycket annat på gång nu, bla olika resor hit och olika flyttar dit! Och så skolan. Och pojkvän. Och vänner. Ja hjälp! Imorgon börjar mitt första försök till att vara hälsosam då jag ska börja springa minst en gång i veckan, och imorgon är då min första gång. Tänkte att man lika gärna kan testa det!

Två, tre jobb har sökts, med än så länge inga svar. Jag har fyllt så mycket som myndig och ett nytt år har börjat. Skoltröttheten har hunnit ikapp mig igen, trots att vårterminen inte ens har startat. Min syster har en superfin lägenhet på gång och jag ska flytta till Tumba med pappsen. Ja God knows hur år 2010 kommer att sluta, vad jag vet är att det har blivit en bra start än så länge åtminstone.

ciao!

Oj så längesedan!

Publicerad 2010-01-07 19:46:31 i Allt & inget

Så har man hunnit fylla myndig och varit ute. Firat födelsedag och haft lov. Det är nytt år, nya tag och en ny ålder. Javisst, nu är jag ju nästan vuxen!

Hoppas ni haft ett bra lov. Nu ska jag välja ut kläder inför imorgon och vänta på att älskling ska ringa.
Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela