EMILIA

Friday

Publicerad 2009-02-20 15:27:14 i Allt & inget

Ännu en fin fredag är förbi, skolan var så chill den kan bli och nu bär det snart av mot jobbet med nya tag! Passade på att sola lite också, men fy vad äckligt det var: det luktade nyknullat i hela solariet. Fyfan. Jag höll på att spyyyyy! Hur kan man? Tänk hur många de förstör för :'( </3 hehe

Nej, har precis avslutat ett samtal med min Agnes, söt som hon är, får hoppas att vi ses innan lovet. Ja, just det! Det är ju lov nu :) Sjukt äckligt skönt. Fick godkänt på mitt matteprov också, kan ju inte bli bättre. Well, nu ska jag åter tillbaka till vardagen och alla sura, bittra människor här hemma som förstör min glada dag!
Puss på er!

Samma nätter väntar alla

Publicerad 2009-02-18 20:42:34 i Allt & ingetIdag bär det av stapeln för starten av Grey's Anatomy igen! Mitt favoritprogram
(för er som inte vet det vid det här laget), dock anser jag väl att det gått lite för
långt på senare tid och hoppas på att den här säsongen är bättre. Dagen har
varit toppen, mys med Vickan på mocco sedan långprommis med Al the Pal.
Feel good-dag helt enkelt! Så toppen över i:et blir lätt Grey's. Mysmys.

Jag behöver dig

Publicerad 2009-02-18 20:33:42 i Tankar


Som om alla nålar i hela världen sticker inom mig när jag ser på dig
Allt vi trodde skulle bli vårt, allt vi trodde vi skulle se
det är bara en suddig dimma nu, allt det vi hade
Alla drömmar, alla tankar, allt som skulle bli vårt
Drömmar är en sak, verklighet en annan, det har jag lärt mig nu
Du fick mig att inse vad kärlek är, vad vänskap är
Du fick mig mogna
växa

Det är vi nu, fast mognare, fast utan framtidskrav
som om hela världen är vår att ses - utan en älskares trångsinta syn
och med en väns öppna sinne tar vi världen med storm
för det var du och jag - det kommer det alltid vara

you're walking over bodies

Publicerad 2009-02-17 19:57:00 i Allt & inget

Nej, nu tröttnar jag på den här skiten. Min svacka försvinner inte. Gör jag rätt i allt jag gör just nu, och om jag nu gör det: varför tvekar jag? Varför dras jag till det förbjudna men fortfarande det säkra? Jag är less på allt. Give me a break and make me happy meanwhile.

Ralph (hihi)

Publicerad 2009-02-17 17:41:38 i Tankar

Måste bara tillägga att både du och jag vet att det här tär en del på vår vänskap. Men jag vet i alla fall att jag är villig att satsa, jag vill ha dig i mitt liv och allra helst som en av mina närmsta vänner. Det är verkligen så att du känner mig bäst, så är det. Jag kan ha förändrats, det vet jag, men det har också du. Det är sånt som vänner går igenom tillsammans också, förändringar både till det bättre och det sämre! Du har en sådan speciell plats i mitt hjärta, kanske är det ingen som riktigt förstår, och allra minst du, hur mycket du betyder för mig.

Det är inte lätt att alltid veta hur man ska hantera saker och ting men för dig har jag tålamod, jag finns här när som helst på dygnet och jag vet vad du går igenom. Jag förlåter dig för saker jag annars aldrig skulle tåla, men det är liksom du! Om det var någon annan skulle jag langa fetdissen vet du :) Vi har gått igenom SÅ mycket tillsammans, jag hoppas bara att det blir mer. Kommer alltid att älska dig, hoppas du vet det. Även om det inte är på samma sätt som det var förut, så kommer jag att älska dig, du kommer finnas kvar i mitt inre tills jag dör. Det bara blir så ibland.

Jag hoppas du tar åt dig av det här

Illa

Publicerad 2009-02-17 17:35:56 i Allt & inget

Jag är trötttrötttrötttrötttrött. Det håller inte att vara mentalt slut och sen bara gå och lägga sig för sent hela tiden. Fem timmars sömn är nog liiite för lite. Åtminstone för mig. Vandrade omkring lite med sötagnes på stan, mötte upp några av hennes vänner aswell. Miiiihiii.

Fluff

Friday afternoon

Publicerad 2009-02-13 13:15:19 i Allt & inget

Har haft en jobbig natt, sovit lite då min hals har spökat som aldrig förr! Febern slog till sådär på morgonkvisten också. Men konstigt nog mår jag faktiskt ganska bra efter två koppar te, en ipren och två mackor. And bunch of halstabletter of course. Vet inte om jag ska jobba, eller jo det får nog bli så eftersom jag inte ska jobba annars i helgen. Nej fy, jag känner inte att man blir friskare av att sitta inomhus, ska väl ta en kopp te till och sen börja bege mig mot modern min.

Hoppas ni mår bra en sådan fin fredag som denna!
Och glöm inte att ta hand om er, fredagen den 13e you know.

Simple as that

Publicerad 2009-02-12 21:59:22 i Allt & inget

Om man som jag velat ha en tatuering i ungefär två år, en liten simpel tatuering som betyder en del, men som ändå är tidlös. Ska jag då satsa på att skaffa en, senare när jag fyller arton, eller är det en dum idé? Jag menar, att ha en tatuering på handleden är inte så lätt att dölja, och i många livssituationer kan det vara bra. Vad tycker ni? Ett simpelt litet hjärta, på vänster underarmshandled flyttat till vänster. Likt den Lindsay Lohan har, fast hon då har en stjärna.

Så, vad tycker ni?

It's not the way you want it to be

Publicerad 2009-02-12 21:41:13 i Allt & inget

Jag har ingenting emot kyrkan. Jag har inget emot olika religioner av något slag, det enda jag kan tycka är att de skapat en hel del olika problem världen över. Människor ska ha rätten att tro och tycka vad man vill, bara det inte skadar andra. Jag har bara svårt att förstå mig på vissa saker som sker i vissa delar av världen, alla sekter i Amerika, det sjuka som nu visas på tv - Knutby, men även alla olika personer som utnyttjar andra individers tro och utnyttjar dem - på alla sätt och vis.

Jag förstår inte hur folk kan utnyttja det vissa personer ser som hela sitt förflutna, sin nutid och sin framtid. Jag är själv inte religiös, men jag känner ett slags lugn när jag går in i en fin kyrka. Vet inte varför, kanske är det för att jag, mormor och syster alltid gick in i kyrkor och tände ljus när vi vandrade omkring i stan. Det liksom skapas ett slags lugn inom mig. Det borde verkligen vara något alla människor kan göra, utan att känna hat mot någon folkgrupp. Jag menar, vilken person är inte stressad i dagens samhälle? Vem behöver inte lite andrum i all denna hets? Jag känner själv att jag borde varva ner oftare, det är ju inte så ansträngande att gå in i en kyrka när man ändå går omkring i stan. Nej, imorgon får det ske!

Give me some pleasure

Publicerad 2009-02-12 20:57:48 i Allt & inget

Jag saknar mina bästa vänner! Missmissmiss. På lördag ska jag få en present och på söndag kanske jag slipper jobba, Mikaela är underbart snäll och söt :). Födelsedagsfirande betyder present. Så vad ska man hitta på åt en söt liten mobbad rödtott som har någorlunda agressionsproblem? Kanske ett gosedjur? Hihi. Nej, hon är den sötaste rödtotten jag sett! <3

Ja fy, nu kan jag knappt andas. Te, te te te te te! Och lite Helge Fossmo på tv4. Det är ju inte fel.

sweetness

Publicerad 2009-02-12 16:32:30 i Allt & inget

Vaknade med en helvetisk halsvärk, inte har den släppt heller. Så nu blir det mer te än vanligt, that 70's show och mys under en varm filt. Fryser som ett jon! Nej usch, mår inte alls bra och jag som ska både jobba och gå i skolan imorgon.

Är inte vädret hemskt, blir så genomkall bara genom att tänka på det! Sommarsommarsommar, jag längtar så ääääckligt mycket. Micks och jag till någon wunderbaur charterö. Skulle ju inte sitta fel minsann.Nej, åter till tvn mina vänner. Keep on fighting, I will!

 - Yo y Emelie in tha summer.

I walked on by, pretending like you'd feel the same

Publicerad 2009-02-12 00:51:08 i Tankar

Det är ju inte alls roligt att sova när man inte har någon att sova bredvid eller när man vet att klockan åtta imorgon är det historiaprov. Nej usch, fast allt skulle vara såååå mycket bättre om bara han var bredvid. Nej, halsont, kissnödighet och smärre sömnsvårigheter är inte min favorit sysselsättning klockan tio i ett en onsdagsnatt. Tacka vet jag sommarlov. Om det ändå vore så väl... Hulstfred, utomlandsresor och en helvetiskt massa picnicar, glassar, shorts och solglasögon. GE MIG!

U G L Y

Publicerad 2009-02-11 23:36:58 i Allt & inget

Nejmen fy, insåg först nu hur ful den där bilden var. Men vi bjuder på den, eller hur Micks?
Höhö! Sov sött nu allesammans. Puss på stjärten!

time for some sleep

Publicerad 2009-02-11 23:34:11 i Allt & inget

Har nästan precis kommit hem, eller ja, har hunnit ta en dusch, en kopp te och en rostad macka också. Mysig dag, dock inte alls så mycket plugg som jag förväntat mig. Men what are you going to do liksom? Nej fy, nu ska jag ta och lägga mig och somna till slutet av Forrest Gump, som jag av misstag råkade sova bort igår.

Hoppas ni alla haft en lika trevlig dag som jag har.

Kan väl langa in en bild på mig och Mikaela som avslut på dagen! (Snyggast.se på g alltså!)

Dagens

Publicerad 2009-02-11 11:57:53 i KläderBlev en dragspelsklänning och rosett i håret för att idag är en bra dag!
Sätter på mig min "skinn"paj och min väska med en rosett på, blanda
sött med tufft är fiiiint.

Morning

Publicerad 2009-02-11 09:44:26 i Allt & inget

Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen. Helt underbart. Alla skoldagar borde börja klockan ett! Nu ska jag gå upp och ja, försöka göra en riktigt god frukost. Dock kom jag precis på att det enda vi har hemma är mjölk, smör och vitt bröd. Uscha. Sen ska jag väl läsa på lite historia, Renässansen är alltid lika kul, göra mig iordning, kanske ta en klänning idag eller vad tycks? Lägger in en bild sen hur som helst.

Efter en timmes föreläsning, i stort sett, tänkte jag träffa Mr X bara för att ge honom en puss och sedan bege mig hemåt igen. Nödvändig dag va? Nej fy, nu är jag hungrig. Får kanske bli en banan och en kopp te...

Love is a letter written a thousand times

Publicerad 2009-02-10 21:50:30 i Tankar

Vad ska man göra efter att man setts i ungefär en månad? Det känns så annorlunda nu, jag vet liksom inte. Ska man fråga; "Är vi tillsammans nu?" Eller snarare "Vad vill du få ut med att träffa mig, vart står du?". Hur ska man annars veta, eller vet man bara? Vill jag gå vidare med det här? Om jag tänker på honom innan jag går och lägger mig och det första jag gör när jag vaknar, om jag saknar hans närhet, hans komplimanger, kommentarer och leende, är det då man ska gå vidare?

Det är inte lätt att veta, jag menar, när ska jag börja kalla honom min pojkvän? När ska alla få reda på att det är vi, och Är det verkligen vi?

sick of it all

Publicerad 2009-02-10 21:38:53 i Allt & inget

Visste ni förresten att Greys kommer igång igen nästa vecka? Äntligen något ljust i tillvaron! Wey. Coldplay - Fix You, dåliga tankar och choklad går ju inte ihop. Borde antagligen be någon ta tag i min krage och rycka upp mig. Skulle behövas. Förstår inte hur personer orkar, att de orkar hålla humöret uppe, samtidigt som de jobbar och pluggar. Som sagt förut skulle jag verkligen inte orka med skolan om jag inte hade jobbet som miljöombyte, men ändå! Jag oooorkar inte plugga. Borde kanske gå till läkaren och kolla upp om jag har dåliga järnvärden. Kan ju komma såhär i efterhand, som wiplash. Jo, jag är nog lite wiplashskadad.

A sense of your skin, your ivory skin is more than any man can stand

Publicerad 2009-02-10 16:44:45 i Kärlek


På lördag är det igen en överskattad tradition. Alla hjärtans dag är enligt mig en fånigt påhitt. Javisst, kärlek är alltid mysigt och alltid bra. Men det jag tänker är att om det nu är så att man älskar en person är det mycket bättre att visa uppskattning varje dag, om inte någon random dag då och då. Det är väl ändå det kärlek går ut på? Nej, fy. Själv ska jag spendera mitt alla hjärtans dag tillsammans med massa trevliga vänner, fira födelsedagar och äta choklad.

Jag tänker pussa och krama på honom någon annan dag. För det känns som att det kommer bli några fler. Alla hjärtans dag är mysigt, men det är alldeles för stor hysteri kring det.

That smile that I've lost, well I've found somehow

Publicerad 2009-02-09 22:15:34 i Tankar

Det är inte roligt när man fastnar i en ledsen svacka. De är svåra att ta sig ur och
ibland är det verkligen svårt att tänka positivt. Då är det viktigt att ha familj och vänner
som finns där, som ställer upp. Jag vet att mina vänner finns där, och jag vet att
jag kan ringa dom när helst jag behöver. Men ibland är det bara inte så att jag är
ledsen för någon anledning, förutom stressen och skolan, men då hjälper oftast
inte lite prat - jag behöver göra nåt kul.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag är uppe i Vemhån, samlar tankarna, vilar hjärnan,
får frisk luft och motionerar vareviga dag. Jag tror jag kommer fastna där och aldrig mer
komma hem till Stockholm. Stanna kvar med Farmor och Farfar, gå långa promenader
i snön, åka skoter på isen, upp på fjället och äta kolbulle, slaloma hela dagarna och
avsluta med en långfärdstur. Jag tror minsann att hela jag är en klyscha för vet ni
Jag trivs bäst i öppna landskap.

föda

Publicerad 2009-02-09 19:19:09 i Allt & inget

Efter ett bad och lite musik är det nu dags för lite mat. Får erkänna att det var på tiden. Sedan en jävla massa mattemattematte. Så pöss på er!

Like you never thought of this before?

Publicerad 2009-02-09 17:10:05 i Kärlek

Visst är det underbart att ligga bredvid någon man vet tycker om en, och när man vet att man själv tycker om personen? Att känna kroppsvärme när man är kall, att bara bli omhållen på natten, att känna andetag mot nacken och sedan örat som sedan slutar i en viskning "du är fin". Det måste ju vara något som förlänger livet i allmänhet.

Some news

Publicerad 2009-02-05 23:26:24 i Kläder

Jag vet vad jag ska investera i. Ett par trasiga jeans såsom de Pernilla köpte på Gina, fast mina ska vara lite trasigare helt enkelt! Och så ska jag ha en svart Rolling Stones tröja till. Skitsnyggt. I övrigt köpte jag en söt blommig kjol för 198:- idag. Perfekt i sommar, och skitsnyggt med skinnis till sen. Like like. Kanske åker på redan imorgon? Orkar inte bry mig om att det är snö ute, i mig är det vår.

- snygga trashjeans från Gina 400 kronor. Tänk er med klackisar till, muuuums.

Inte mer eller mindre än så...

Publicerad 2009-02-05 23:09:12 i Lite vadsomhelst


Har ni tänkt på att de personer som ofta är riktigt osäkra i sig själva visar det
riktigt mycket när de är fulla? De skyller på att "de vill ha kul", men vet  ni att
man kan ha kul ändå? Jag vet själv att det inte hjälper att söka uppmärksamhet
på det sättet, eller på något annat vis för den delen. Det är mycket lättare att
själv först erkänna att man har dåligt självförtroende, det är första steget på
vägen. Sen gäller det att se de små positiva sakerna, och TA ÅT SIG av
komplimanger. Åtminstone en del. Sen gäller det bara att bygga på självförtroendet,
tro mig det hjälper inte att hacka ner på andra människor. Du mår inte bättre av det.

Hoppas att ni där ute tar åt er. För jag vet vad som döljer sig under era lager av smink
och ton av falska skratt. Jag hoppas bara att ni själva inser att det är ni som tar skada i slutändan.

Jag är untouchable!

TGR LOU

Publicerad 2009-02-05 19:36:03 i La musica

Fan, David du får mig att längta så innerligt till Hultsfred. Vill NU NU NU!
Men först lite bad och en favvolåt.

In boston no one knows my name.

Publicerad 2009-02-05 18:32:00 i Allt & inget

Nu har jag varit lite dålig på att skriva men så är det some times! Gårdagen spenderades i Romme, som förövrigt var super. Kan väl bara påpeka att Fabian och Felix kan känna sig ägda. Har så sjukt mycket plugg just nu så jag bara uppdaterar lite snabbt! Imorgon blir det lovers, Mickis och Miriam och förhoppningsvis fler vänner som inte bara dissar hela tiden (!!!). Fullt ös medvetslös och sedan lyxbehandlig, ikea och sömn på lördag. Kulkul.

Antar att jag kommer skriva mer senare ikväll när jag är klar med min svenskaläxa, så farewell sålänge babes!

Minns du vår blodsed, våran lag?

Publicerad 2009-02-02 21:46:26 i Tankar

Idag har jag då bara legat i soffan, mår inte så värst men känner att jag måste gå till skolan. Har varit alldeles för dålig nu och det känns verkligen inte bra att komma efter. Även om det känns som att febern fortfarande är kvar så vill jag ju verkligen jobba också för den delen.

Jag och Miriam diskuterade jobbet idag, Miriam som för er som inte vet jobbar på samma jobb som jag. Det är verkligen så att folk hatar sina jobb, och visst, vi jobbar på Mc Donald, vad är det för framtid. Men det är liksom vårat ställe att koppla bort skolan. När vi kliver in där, och hör allt pipande och allt skrikande så får vi helt andra problem. Och det är sådana problem vi kan lämna bakom oss senare när det är dags att gå hem. Om jag skulle få välja skulle jag hellre jobba än gå i skolan nu. Men det är ju jag. Mc Donalds är liksom vårat lilla get away, vår verklighetsflykt. Så nej, för er som tänker att "oj, du har så mycket gång lilla gumman slow down!" så nej, det vill jag inte, jag ger inte upp det som får mig att komma bort från det jobbiga just nu.

Oj, very deeptalk om jobbet, men det är så vi, eller åtminstone jag, känner. Adjö.

Happiness

Publicerad 2009-02-02 20:58:05 i Kärlek

Hej jag ska flytta! :D Närmre mickis, närmre skogen, nybyggd lägenhet. April, I can't wait. Vistaberg, look up.

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

Publicerad 2009-02-02 18:00:21 i Allt & inget

Knarka te och ipren är också kul. Jag förstår inte vart min sömnbrist kommer från, skulle kunna sova 48 timmar i sträck tror jag. Orkar inte plugga, orkar inte sitta upp. Så ligger här i sängen med två tröjor, långkalsonger, mjukisbyxor och täcket slutet om mig. Vill bara spola tillbaka tiden till i lördags, ligga kvar där i sängen med honom bredvid mig. Om livet skulle bestå av fler sådana ögonblick skulle allt vara så mycket enklare. Fast det är väl så, att de är sådana ögonblick som får en att kämpa på i den motiga, gråa vardagen.. I'm sick of it.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela