EMILIA

bajs

Publicerad 2010-03-29 11:27:59 i Allt & inget

Hur ska jag klara mig utan studiebidrag i sommar? Det är mitt sista sommarlov och inte attans vill jag jobba då, plus att för att kunna få pengar till sommaren måste man ha jobbat innan den. Bajs. Jag kommer helt enkelt att få skita i att göra saker. KUL KUL!

Hej!

Publicerad 2010-03-29 10:31:12 i Allt & ingetNu sitter jag här och känner mig duktig och pluggar. Har redan varit i skolan för utvecklingssamtal som gick alldeles utmärkt. Nästa lektion börjar inte förrän halv två så det blir galet chill, har redan börjat fundera på vad jag ska hitta på för lunch, har totalt tappat aptiten sen jag var magsjuk förra veckan, dock är det bara trycka i sig!

Nu har flytten gått av stapeln och jag ska dit någon gång nu i veckan och hjälpa till. Första skivan någonsin blir av på fredag också. Pirat-tema, har ni hört något värre? Förslag på utstyrsel?

Pussi

fuck

Publicerad 2010-03-18 17:56:52 i Allt & inget

Om jag får tinnitus vid ett stressigt tillfälle kanske det är för att jag stressar för mycket? Well, livsyoga strax. Hörs senare, om jag hinner! Min tid vid datorn är tooo long. puss

<3

Publicerad 2010-03-17 19:15:39 i KärlekÖnskar att du kunde förstå att för mig
finns bara du. Ingen kan ta din plats,
och att jag är inte värd någon som du.

I know the world is black and white

Publicerad 2010-03-17 19:09:52 i Allt & inget

Jag tror jag går och gömmer mig under täcket nu, och kanske, kanske, kanske tittar jag upp när Grey's börjar, just nu ser det dock orosbådande ut. Mitt täcke är allt för frestande för tillfället, naturprovet får vänta till imorgon. Kanske en relief till dusch hjälper mig in på rätt bana igen.

En sån här liten skitgrej gör så att jag inte kan andas eller
se saker klart.

En trevlig liten historia

Publicerad 2010-03-12 17:17:28 i Allt & inget

Nu mina kära vänner ska jag komma med en liten uppdate, asnice va?
Idag är det ännu en fredag, precis som många andra, men ändå inte! Dagen började med ett stort grått orosbådande moln på himlen samt några flingor snö som föll från skyn. Morgonen flöt på med en skön sovmorgon och en lugn första lektion.

Efter detta blev det en otroligt fantastisk pannkakslunch i vår skolmatsal med följd på en tripp till fältöversten då solen strålade än en gång! Promenaden förde oss vidare till min kära vän, där en viss kanins klor skulle klippas. Söta lilla kaninis mår nu mycket bättre efter en fantastisk manikyr. Som följd på detta återgick vi till vardagen och vandrade tillbaka till Östra Reals respektingivande byggnad med solsken över hela Stockholms vackra innerstad, och ack så solen gjorde oss på bättre humör!

Vi gick med snabba steg till gymnastiksalen för att ha våran sista lektion, idrott. Innebandy stod på menyn denna vackra fredag vilket resulterade i många glada miner. Efter denna lättsamma lektion var det dags att börja dra sig mot kära gamla Huddinge för ett möte med en kär gammal vän, lite inköpande av fikabröd och en promenad hamnade vi till slut hemma hos mig i Vistaberg för en kopp kaffe och lite bullar.

Nu sitter jag här med min älskade och har sagt adjö till min andra älskade. Vi får se vart kvällen för oss en vacker fredag som denna!

tesday

Publicerad 2010-03-02 13:59:06 i Allt & inget

Nu har jag nyligen arrived at home och jag har redan packat min väska för ännu en ny destination. Nu är det hem till Stavsnäs som gäller, vilket jag ser fram emot. Förlåt mamsi, men jag är hemma imorgon i alla fall?! Hehe. Ska umgås lite med söta människor samt kanske spela ett parti, eller två, innebandy. Får väl se hur det går med min kondis och lilla magsäck. Jepp, min mage kurrar men maten står mig upp i halsen. Tips på vad man kan göra?!

Whatever nu ska jag nog lalla mig iväg med min nykirrade ipod (tack älskling!) och drömma mig bort i musikens och pendeltågens värld.

Ps. hade a great time med bastu samt filmmys hos Mickis, wihoo. I like, I like. Nu: OFF I GO!
pussiluss

monday!

Publicerad 2010-03-01 17:15:34 i Allt & inget

Har ni aldrig känt er 100 % säkra på något i erat liv? Det är så jag känner. Båda fötterna på jorden och ändå i himlen. Det känns som att jag kan klara av vad som helst.

Men nu ska jag måla på lite illröda naglar och tvätta håret för jag ser ut som en sumprunkare. URSHA. Sen ska jag träffa två prinsessor vid namn Therese och Mikaela. Mycket angenämt må jag säga. Påminnas om Kos lite, tjiho.
pussiluss

Wherever I go

Publicerad 2010-03-01 17:04:39 i Allt & inget

Vad har jag då ätit idag, hm. Två mackor, sen har jag legat och halvsovit i sängen hela dagen. Man kanske borde rycka upp sig? Så svaret på förra inläggets fråga är så som jag varit idag. Men dags att rycka upp sig och träffa lite vänner! Funderar fortfarande på utgång på onsdag, eftersom jag ska på kryssning på torsdag kan det bli lite, lite mycket. Längtar efter bästis, men hon kommer hem idag, så jag hoppas jag får träffa henne imorgon.

Sverige idag då, inge vidare. Grått och tråkigt. I Polen var det strålande sol och 10+, fantastiskt fint. Auschwitz var bland det jobbigaste jag gjort. Har inte smält det ännu. Tänk att jag gått på samma kullersten, samma mark som flera hundra tusen personer som dött inom en radie av några kilometer. Och där var jag. Det är så vidrigt att jag var nära på att spy.
Skönt att älskling och jag inte behöver säga något när vi ses, utan snarare bara se på varandra. Han förstår. Min mamma med.

Men som sagt, kryssning på torsdag och möjligtvis utgång på onsdag med lite schöna människor! Suit up!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela