EMILIA

FRIDAY

Publicerad 2012-09-07 15:08:45 i Allt & inget

Fredag betyder klubbhäng för mig. :) Jag har ju som bekant startat Stockholms bästa, mysigaste och mest kärleksfulla klubb/bar med mina fina vänner. Ni finner oss på Upplandsgatan 7, supernära Centralen. Vi spelar alltid den bästa popmusiken med allt från Joy Division, Broder Daniel till Sibille Attar och Strokes. Kom ni bara, här står det om oss på DN på Stan, på Facebook hittar ni oss HÄR. Puss på er 
 
 

weekday

Publicerad 2012-09-03 11:50:14 i Allt & inget

Somnade till slut igår, vaknade åt fel håll i sängen. Helt ok med andra ord! Sov ingevidarevärst. Kaffemissbruk idag och snart ska jag möta upp fina Martina för en sväng på Fotografiska. Känner att mitt kreativa sinne behöver en nystart! Flänger omkring här hemma i min höstiga flanellskjorta = det bästa med hösten.

Back on track(?)

Publicerad 2012-09-03 02:00:00 i Tankar

Fml. Eller nåt i den stilen. Snart två är klockan på natten och jag har legat och vridigt mig alldeles för länge. Då hamnade jag här. Igen. Vet att det inte är någon som läser, glad för det. Det är min dagbok och på nåt vis räddar den mig från mig själv när tankarna blir för många och för grötiga.

Så annars då? Osäkert. Förvirrat och ett allmäntillstånd på sprallig vs. stendöd. Hur är det det där med att alltid följa sitt hjärta? Ibland undrar jag vart mitt hjärta håller hus, jag tappade det någonstans på vägen. Eller så lägger jag alldeles för mycket hjärta i alla andra att hjärtat inte har ork nog att visa mig den rätta vägen? Hur är det med att göra det man vill när viljan inte infinner sig, utan har ramlat bort, fallit av mina axlar och ligger där i uppförsbacken jag var tvungen att gå i för att komma hit. Vad gör man då? Vart letar man efter svaren när varken hjärta eller vilja håller hus som de ska?

Ja, så var klockan två. Jag börjar känna mig som den osäkra 16-åring jag en gång var. Fylld av hopp, musik, kärlek och ängslan. Vill jag gå tillbaka eller vill jag gå framåt? Och hur ska jag gå till väga?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela