EMILIA

Söndagsångest!

Publicerad 2008-08-31 23:15:06 i Tankar

Har inte hunnit plugga ett piss i helgen, ojojoj vad lovande min gymnasietid ser ut. Nej, nu blir det till att läsa en novell. Min helg har i alla fall varit väldigt mysig, hoppas era varit det med. Puss på er!

lördag

Publicerad 2008-08-30 18:33:50 i

oj, oj oj, nu kommer melanie och caroline snart. måste fixa rummet + MIG! PANIK, aja, hörs senare! ikväll blir det tjejernas kväll <3

Friday

Publicerad 2008-08-29 19:01:11 i

Nu är jag med Caroline sötgullegris och vi ska snart dra in till stan för att träffa Pernilla. Vad som händer sen är en tolkningsfråga. Puss!

Fredag

Publicerad 2008-08-29 16:14:40 i

Trött, tröttare, tröttast.
Lasange till middag, Caroline på besök, Stan - pernilla + Caroline, sedan till sängs tidigt för att gå upp halv sex imorgon. Myskväll med andra ord!
Ciao

Kväll

Publicerad 2008-08-28 23:16:01 i

HAHA YOU SUCKERS. Imorgon börjar jag inte förrän tjugo över nio, sen blir det hemmasittarmyskväll eftersom jag börjar sju på lördag. Kul, roligt. Känner mig ju såååååå sugen på det. Hittade förresten inget kul att shoppa idag i skäris. Förutom ett par D&G-bågar till nya brillor, men såklart låg de ju på 2000 spänn. Inte ok! Middag blev det i centrumet, själv åt man Italienskt, pasta med gräddsås, oxfilé, champinjoner och självklart parmesan. Mumsigt men mättande till tusen. Mor och Micke satsade på libaneskt, vilket tydligen inte var någon större hitt.
I know att jag måste bli mer hälsosam, men det är svårt! Funtar på att köpa gymkort på skolans gym, eller så satsar jag på SATS i älvsjö, eftersom det var sådan underbar rabatt - ca. 1500 kr i månaden. Inte helt fel!

Men nu ska jag kika klart på SATC och sova sött.
Ha en bra dag imorgon you pals. Puss!

Lördag

Publicerad 2008-08-28 23:10:18 i

Okej, nu är det såhär att jag är väldigt sugen på lite höstruggsmys framför en trevlig film. Så jag tänkte att alla som är på att käka popcorn, sitta under en filt/täcke, titta på Walk The Line eller någon annan härlig film nu på lördag (med reservation för att jag och Emelie möjligtvis hittar på nåt kul att göra), då får ni slå mig en plingeling! Det låter väl mys? Jag bjuder på popcorn, te och kärlek! Jag tänkte mig tjejkväll, men killar, ni är självklart också välkomna!



Gratis kramar ges självklart ut!

TJA!

Publicerad 2008-08-28 22:56:12 i

God kväll alla söta läsare (ni fula också för den delen!) tihi. Hoppas allt är bra med er, själv har jag kämpat med matten ett bra tag nu, galet jobbigt när man är trött och irriterad och när det egentligen är plättlätt. Men som med allt annat här i livet är det bara keep on fighting så kommer man på en lösning förr eller senare.


Okej, David.. Jag förlåter dig :D skojade bara lite med dig i det förra inlägget, hihi. Hur kändes det? Du ÄR min trogivne läsare no.1. Puss på dig!

Kollar just nu på Hell's kitchen.. BLÄ! Ett program jag verkligen inte klarar av.. Jag mår så dåligt av att se hur bossen behandlar dem.
En snabb fråga bara. VARFÖR LÄGGER FOLK BARA UPP FULA BILDER PÅ MIG PÅ FEJAN? död åt er. nej jag skoja. hihihihihi.

Torsdag

Publicerad 2008-08-28 16:05:01 i

Hejsan!
     
Nu sitter jag på mammas jobb, har precis dragit i mig två koppar varm choklad, ohja den är oemotståndlig när den kommer ur automater på kontor. Borde väl egentligen göra ett antal mattetal så jag slipper det ikväll, men så är då inte fallet. Utan istället hamnade jag här, framför datorn som någon liten n00b. Mobbat? Ja.
      Ska snart dra oss iväg till SKHLM (eller wtf de nu döpt om det till), med andra ord Skärholmen Centrum. Ska checka lite kläder, nya brills till både mig och mor och jag funderar även på att köpa en blå Ralph Lauren skjorta. Vad sägs? De går ju för 900 så det är ju inte världens undergång, men jag menar ändååååå liksom. Dah. 

      Imorgon är det fredag, tack Gud för det, men helgen blir ju inte den trevligaste för mig må jag säga. Jobb både lördag och söndag = socialt handikapp. G O D damn it. Ojojoj vad gudfruktigt det blev nu på slutet. Vet att jag inte har så mycket intressant att skriva i det här inlägget, det kommer i nästa, miaow.

Puss på er snuttegulls!

David.

Publicerad 2008-08-28 15:59:18 i

David, david, david.. (Ditt efternamn är för svårt så jag upprepade ditt namn istället). Det som skrevs igår var inte sant, du är inte grym.. Tyvärr. Det är jobbigt när man tror att en person är trevlig, snäll och social - men att han/hon helt plötsligt bevisar motsatsen. Nejnej, inte acceptabelt lilla gubben. Hoppas du förstår att du har förstört hela vår vänskap och att vi under de tre närmsta åren tillsammans inte kommer att prata med varandra, mer än om skolan.

Trött!

Publicerad 2008-08-27 23:27:38 i Tankar

Jag kommer bli fucking jävla äckelsjuk till helgen för min hals mår icke good. SATC på tv igen och det blir svårt att somna, höhö. Slutar tidigt imorgon, då blir det till mummies jobb för att vänta på henne och samtidigt göra några mattetal. Sedan bär det av mot skärholmen för lite spanande efter nya, snyggare bågar till ett par nya brills. Någon fin klänning och ett par skor.
Nej usch nu ska jag sova! Ska upp kvart över sex, bläääää...
puss på er.

Onsdag

Publicerad 2008-08-27 20:47:57 i

Nog med ledsenheter. Köpte en klänning och två par strumpbyxor idag. Mycket fina! Hängde lite på stan med söta Caroline, sedan träffade jag David. Gosh vad det var kul att träffa honom! :) Smällde i mig en hel pizza vid zinken, ajsing vad dåligt av mig. McDonalds till lunch och pizza till middag, imorgon blir det nyttigdag.
Har förresten fått in en ny David i mitt liv, min käre klasskamrat. Han är min mest trogivne läsare! You rock dude.

Lägger in lite bilder på outfiten (he he he) och dagens bravader senare, nu är det dusch och plugg som gäller!

...

Publicerad 2008-08-27 20:43:36 i Tankar

Att se två av dina närmsta, de du verkligen håller nära hjärtat, vara så förstörda. Att förstå att du troligtvis kommer att förlora din bästa vän, din närmsta vän, ganska snart. Att ingenting någonsin kommer att vara som förut. Hjärtat brister inte av mina kärleksbekymmer, det brister när jag ser att ditt hjärta har brustit. Mållös är vad jag blir, känner mig som en idiot. Jag vet inte vad det finns att säga. Mer än att jag alltid kommer att finnas där, för er båda.

<3

Publicerad 2008-08-26 23:27:07 i Kläder

Ska langa in fler bilder från alla mina upptåg jag gör på dagarna, nu när jag fått tillbaka en k800i blir det något lättare att ta lite sköna bilder, så snart blir bloggen mer intressant.
Ojojoj vad jag är sugen på att shoppa nu, imorgon med andra ord. Väska, strumpbyxor, klänningar + skor. Allt skall hittas. Även halsduk och mössa. MUMS.

Baby

Publicerad 2008-08-26 23:14:15 i

Whaeva

älsklingstjejen
Du vet väl att du är bäst? Don't worry, be happy. Du som alltid gör alla glada
ska nu själv få bli uppiggad. Lördag, du, jag & Ida.

Puss!

Publicerad 2008-08-26 23:06:37 i

McDonalds är ju bara såååå givande. Men yutti är sjukt bäst och lät mig sluta en timme tidigare, min lilla indiska prinsessa, höhö. Nu ligger jag i sängen utmattad, hoppas att SATC börjar snart, fastän jag borde sova.. Kanske ska ta och göra det.. Läxa borde jag göra också, svenska noveller.. Men tv'n är så mycket lättare, behövs inga tankar. Och min kära klasskamrat Josefine fick mig lite svettig när hon kommenterade förra inlägget, då jag tolkade det som att vi skulle börja åtta, men så var dock inte fallet! Puh.
Wellwell, back to buisness. Kanske är dags för lite skönhetssömn, vilket jag kan behöva eftersom jag fått värsta acneattacken sen skolan börjat och jag stressat ihjäl mig mellan skola, vänner och jobb. Blä inte kul. Ansiktsbehandling nästa vecka here I come.
Ojojoj, nu börjar SATC. Talk to yah later on dudes.

Tisdag

Publicerad 2008-08-26 15:49:55 i

Tjabba! Har hunnit käka lite mellanmål, en advokado, ett glas mjölk och en banan blev det. Duktigduktig. Ska snart iväg och jobba, inte så kul.. Men vi börjar ju faktiskt halv tio imorgon, NIIICE. Wellwell, nu ska jag vila lite och sen dra. Puss

Midnight

Publicerad 2008-08-25 23:33:25 i

Nu har klockan hunnit bli närmre tolv och jag borde ha sovit för senast en timme sedan. Men vad ska man göra när det är SATC på tv, och jag ligger här lite småsugen på något gott. Fastän jag smällt i mig en macka och en rulle choklad under kvällens gång. Imorgon blir det matte, mediakunskap och italienska.. Om jag har rätt :) Mycket spännande. Tidig dag imorgon, men så jobbar jag 17-22 också. Bajsapa, fy bövelen vad jobbigt.
Pinsamt värre på SATC, avsnittet där Carrie är ute efter sex, men inte lyckas förföra Mr. Big. Piiiiinsamt. Hur som helst, borde man kanske gå och ta sig en macka till? Eller en banana? Halsontet har återkommit, hoppas för guds skull inte att jag blir sjuk igen.
Men sov gott på er!

Kvällen

Publicerad 2008-08-25 22:44:01 i Tankar

Har varit duktig och jobbat en sida i matteboken, yääj! Ska banne mig få mvg i den här kursen, indeed. Och om du läser det här pernilla så har jag inga pengar på mobilen, så jag kan icke svara på dina sms :( <3 Sorry! Fix it det första jag gör imorn.
CSI NY är verkligen väääärldens osammanhängande och sämsta serie jag någonsin sett. Okej, kanske inte, men den är riktigt dålig. Förstår inte att kanal fem väljer att visa den, framför CSI Miami eller den bästa av de alla CSI LA. God damn liksom, skaffa folk med bättre smak kanal 5? Det är ju också så att jag råkar känna en riktig kriminalinspektör, och vill ni veta en hemlighet? Vad tror ni salivet består mest av, dna eller vatten? Rätt gissat, vatten. Ungefär 80% är vatten, så sannolikheten att polisen riskerar att inte få någon bra dna-träff genom att ta dnaprov i munnen är ju ganska liten. Det är mycket vanligare att de tar av blod, skinn etc. Och frågan är då, vilken kriminalserie som går på tv (alternativt har gått på tv eller går att ladda ner) tar inte dnaprov i munnen? ;) Allt är så overkligt på tv children.

Oj vad tråkig jag är.

kul, roligt.

Publicerad 2008-08-25 18:27:29 i Kärlek

Ger upp upp upp nu. Lägger mig i min säng resten av kvällen, kanske med en bra rulle, och min bärbara. Hörs inom kort!

Gaaaaah!

Publicerad 2008-08-25 18:24:49 i

Snälla människor sluta ljuga för söta lilla mig. Är det så svårt att vara rak? När det handlar om småsaker, som t.ex. resor där jag inte är inräknad?
Por favor

Best friends forever

Publicerad 2008-08-25 17:36:14 i

Vet ni att det känns lite meningslöst att lägga ner massa energi på att gå på lögner hela tiden. Nu när jag behöver spara på orken, varenda liten energitagande aktivitet är farlig. Hösten, jag älskar den, men det betyder inte alltid att man mår som bäst. Och att leva i ett hav av lögner, nej tack. Kärleken jag sänder dig, den är djup, och smärtan när jag då vet att du ljuger eller undanhåller sanningen (samesamebutdifferent), helt motherfucking i onödan, gör mig illamående, sömnlös och irriterad. Tack, tack så mycket för det!

Höstigt!

Publicerad 2008-08-25 17:29:48 i Kläder

Tjenatjena! Nu är det höstkläder som gäller, mums. Hihi, jag satsar på strumpbyxor, stickade såklart, en fin klänning stor kofta, kappa eller ulljacka, mössa, handskar och halsduk. Stickat såklart där med. Fina höstfärger är ju alltid lila, orange, vinrött, grått.. Murrigt och mysigt! I lovelovelove.

Höstigt från H&M, armbanden påminner om Mulberrys.Snyggt! Från H&M
Otroligt fin finklänning! forever21.comTüffa
- Varför inte skorna och klänningen
tillsammans? Beautiful. Forever21 &
Topshop.

Laughing out loud

Publicerad 2008-08-25 16:56:11 i

Ojojoj, kollar runt på olika kända kläd-kedjors hemsidor och vad hittar man om inte Cubus höstkampanjbilder, som innehåller inget mindre än skor från Zara. Way to go Cubus. Om inte annat är det mycket kopierade skor. Höhö.

Galet

Publicerad 2008-08-25 16:13:50 i

HAHAHAHAHAHA, apropå synen som jag skrev om i tidigare inlägg. Helt plötsligt igår när jag jobbade, kände jag, att ja gissa vad? Jag har en lins i det ögat som jag "sett så bra på" på senaste tiden. Alltså har jag haft den där i flera dagar, och nätter, i rad. Helt sjukt, jag menar helt sjukt. SÅ typsikt mig.

Ööööh.

Publicerad 2008-08-25 16:07:18 i

Äh jag vet inte vad mer jag ska skriva, går ju inte att vara seriös på bloggen med sina känslor. Hihi. Fast igår hade jag i och för sig ångest. Men duvet, allt löser sig med en sådan väl uttvecklad hjärna som jag har. Kanon!

Är pepp på lite höstshopping nu, men imorgon jobbar jag, som vanligt. Höhö. Så det får bli först på onsdag eller torsdag, men det tackar man ju inte nej till precis.. Inte såhär efter lönen och allt ;) langar in lite bilder sen.


Amen tja förresten till er alla mina klasskamrater som följer min blogg. Enjoy, eller nåt. :)

För fort?

Publicerad 2008-08-23 16:16:09 i Tankar

Jag förstår inte att sommaren försvunnit så fort. Jag menar, nu är det ju så gott som höst utomhus. Och vad har jag hunnit med i sommar? Det känns i och för sig som att jag haft en kul sommar, men den försvann alldeles för snabbt. Nu har till och med den första veckan, den veckan jag väntat på så länge med fasa, försvunnit ut ur mitt liv. Tiden går för fort! Den här hösten kommer nog försvinna fort som attan. Det kommer bli en lärorik och kul höst, det kan jag garantera. Jag känner redan att jag fått bra kontakt med en hel del personer i klassen, och jag bryr mig redan om dom. Kanske är jag för blödig. Hihi. Vi kommer ha så kul i höst tjejer och grabbar. Absolut med i och med att det går så många hetingar på Östra Real. Hihihihi.

Fredaglördagsöndag

Publicerad 2008-08-23 15:33:24 i

Igår mötte jag upp Caroline på medborgarplatsen och sedan drog vi till slussen där vi skulle möta upp den största delen av klassen. Sedan drog vi ut till Lidingö, där det bliev lite minglande, sanning och konsekvens och så vidare. Sedan börjar ryktet gå, och vi drar till resten av Stockholms ungdomar som tydligen är på Långholmen. När vi kommer dit är det hur mycket folk som helst, och det första jag, Melanie och Caroline gör är att tappa bort alla. Kvällen fortsätter och vi stöter på folk i klassen, men även folk som går i våra mattegrupper eller i vår skola. Vilket var mycket trevligt! Kom hem kvart i två, trött och dann.. Och somnade direkt i soffan, eller fåtöljen kanske jag ska säga. Vaknade vid fem och gick och la mig i sängen, myyyyyyys.

Tråkig info, I know.

Igår gjorde vi mattediagnos, helt otroligt att jag hade glömt nästan allt. HELT otroligt. Jag som var en av de bästa på matte i nian, men nu hade jag glömt bort nästan hälften av allt. Och vet ni en sak? Min syn har försämrats radikalt de senaste dagarna. Ser hur suddigt som helst på mitt högra öga, det är som att det är ett lager som ligger ivägen. Bläh.

Onsdag

Publicerad 2008-08-20 21:16:44 i

Ehehehe, jag har varit på ikea denna dag. Plus att jag får säga att skoldagen var mycket rolig, alltså jag gillar att lära känna nya människor. Blev en lunch borta på fältöversten, hihihi. Kikade in på indiska också, må säga att de har fått in en del söta höstkläder, trots att det är deprimerande med höstkläder är de ju ändå min favorit! :)
Imorgon börjar jag åtta, men slutar faktiskt innan två , wiiiihi. Hoppas Ida och Emelie inte dissar mig på fika, för jag saknar de sötnosarna så sjuuuuuukt mkt.
Wellwell, ciao.

Trött, trött, trött.

Publicerad 2008-08-19 17:27:46 i

Antar att jag blir såhär trött på grund av alla nya intryck, alla nya människor och allt promenerande. Antagligen lite för lite sömn också. Fast jag må säga att det varit två riktigt roliga dagar ändå, jag menar, det är ju kul att träffa nya människor. Det konstiga är att det verkligen inte känns som att vi ska träffas varje veckodag inom de tre närmsta åren. Helt sjukt. Man vet att det gäller att inte skämma ut sig nu, för då får man leva med de under dessa åren. Haha. Fast det verkar vara en hel del sköna människor! Känns som att gymnasietiden kan bli riktigt lyckad. Totally. Nog om skolan nu!
Skriver antagligen mer ikväll. Fast det blir en tidig kväll för lilla Emilia idag.

Puss

woho!

Publicerad 2008-08-18 21:38:33 i

Sådär, första skoldagen på Östra avklarad. Det var faktiskt mycket trevligt må jag säga! Träffade bara en massa trevligt folk, klassen verkar heeelt okej, och jag trivs. hittils i alla fall :)
buhu, nu är jag sjukt trött. imorgon ska vi dra till gärdet! vara där hela dagen.
puss

Sunday, bloody sunday.

Publicerad 2008-08-17 17:59:42 i Tankar

Hallå, då sitter man här i söndagens höstrusk. Känns ju inte riktigt helt okej. Varför ska det alltid vara tråkigast väder på söndagar? Och alltid är det så, att man får ångest såhär på söndagen innan skolan som som vanligt drar igång på måndagen. Tillbaka till den tråkiga vardagen - hejdå drömtillvaron som helgen skapat.
Satt och pratade med älskade Pernilla hela natten lång, med ett antal koppar te och två påsar micro-popcorn. Vi satt och pratade om hur allt skulle bli nu imorgon, hur det skulle bli i framtiden och vad vi vill göra med våra liv. Jag menar, allt är ju så ovisst så man kan sitta och spekulera i massvis av timmar med sina drömmar och mål här i livet. Jag tror att bara man har mål här i livet och är ambitiös så kan man komma en bra bit nära, eller dit man vill nå.

daah?

Publicerad 2008-08-16 23:20:26 i Tankar

ciao bella. är helt utmattad, så jag orkar inte anstränga mig med att skriva snyggt. eheheehehe. sitter hemma hos en trevlig liten familj i huddinge, barnen sover och det är en av mina favoritfilmer, Elizabethtown, på tv. Nice. har jobbat och stått i heeeeela dagen. behöver bara säga att jag har jobbat sen sju imorse, och gick upp kvart över fem. un-nice. sen blir det en tääxi hem till pernillisen. som jag förresten var på grönan med igår och såg salem al fakir. med var också mina värmdötjejer, NIIIIIIIICE. det var kuliliscious. har inga pengar på mobilen, är handikappad. bläh.

förresten har jag tänkt att skriva om alex schulmans lilla artikel i metro här om dagen. mycket inspirerande, och i digg you mään. whatever. nu ska jag dra mig till denna trevliga familjs soffa, (btw är det smokin hot här inne, i'm dying liksom) med en kopp te (om jag då överlever det eftersom man blir feeeeettvarm av te) och invänta barnens söta föräldrar som kommer komma hem dyngish.

ring mig. har tråkigt! buuuuhuuuu

Lite uppdate

Publicerad 2008-08-14 12:59:58 i

Hallojsan!
Blev middag på stan igår istället, pga de jävla pendeltågen som stannade för ett ungefär 20 min stopp på älvsjö station. Idioti! Sedan blev det lite filmmys och soooovdags. Slumrade snabbt och vaknade ungefär vid elva imorse, duktigt duktigt Emilia. Har hunnit duscha och käka frukost, ävev hunnit snacka en stund med snyggingen Mikaela på telefon. Saknar dig ooooootroligt mycket! Nu ska jag snart pallra mig iväg och möta Olivia, men hon har inte hört av sig, så frågan är om hon är vaken ens! :O Vi ska ta en fika, och sen blir det tjejmiddag @ Saras ikväll.
Pusspuss!

:s

Publicerad 2008-08-13 15:30:05 i Tankar

Kan ni fatta att jag börjar skolan på måndag. Östra fucking Real. Buhu. Eller jiiihoo. Jag vene.
09:00 i aulan. Vilken jävla aula? I donno. Jag och alla karlaplanungar. Jag som inte ens hittar till lidingö.

Myspys på stan

Publicerad 2008-08-13 14:42:18 i

Jag tror bannemig att jag sitter barnvakt på lördag! Men vafan, det är sista dagen på lovet man kan göra nåt kul, fast samtidigt kan jag inte ha kul på kräftskivan om jag inte har pengar. Och kräftskivan går ju före :)
Pratade nyss med bästis min, hihi. Skönt att få träffa henne. Riktigt skönt. Sällskapet ikväll får väl vänta lite, eftersom best friends går före allt! Det var riktigtriktigt längesen jag vandrade omkring i staden nu, det ska bli trevligt. Ta en fika på espressohouse.. Tihi. Jamen nu är det dags att klä på sig!
Pusspusspusspusspusspusspuss!

Onsdaaaaag

Publicerad 2008-08-13 13:47:26 i Tankar

Ärlikamed tråkdag eftersom min kära vän pernilla inte hör av sig eller svarar. Så jag är hemma med lillebror och tråkar och vilar upp mig. Ska väl gitta hem till mamma snart. Pratade med henne nyss, och tydligen tror en familj jag brukade sitta barnvakt åt att jag ska sitta barnvakt på lördag. No way liksom? Även om pengar vore gott. Jomen kanske ska jag göra det i alla fall, jag kan ju träffa kompisar efter det. Whatever, det blir nog bra. Får fundera på saken. Vad tycker ni? Hm.
- Jag behöver pengarna, eftersom jag inte kommer få något innan lönen.
- Jag behöver även ledigheten, eftersom jag jobbar på dagen.
- Har redan bestämt med kompisar att vi skulle göra saker på kvällen. Men grejen är den att jag kan hitta på nåt med dom efter om det inte blir för sent?

ÄH. vad tycker ni?

Nostalgi

Publicerad 2008-08-12 22:34:50 i Tankar

Pappa och jag kollade igenom några gamla gokartbilder, och tittade på gamla resultat. Vilket i sig resulterade i att jag fick en otrolig längtan tillbaka. Javisst, många säger att den och den tiden i deras liv var den bästa tiden någonsin. Men jag kan med hela mitt hjärta och samvete säga att den tiden, när vi hade som roligast, när vi var det där stora gänget, på dalacupen, lappcupen och MKR:en, - då var mitt liv som bäst. 

 


Bild 1: Johan och Richard, gosh I miss you
Bild 2: David tvåa i tävling på Järfälla, long time ago huh? :)

Bäst!

Publicerad 2008-08-12 19:13:29 i

Pernilla & Emilia @ Madame - 2006
Jag och min kära bästa vän, Pernilla, sommaren 2006.

Dagen

Publicerad 2008-08-12 19:05:53 i

Tillbringat hela dagen på underbara McDonalds Västberga. Ehehehehe. Var i och för sig ganska kul, förutom att jag fortfarande mår dåligt i och med förkylningen, plus en jävelusisk mensvärk, men what are you going to do liksom. Kul att träffa alla gulligullisar igen, hihihihi. Men skönt att jag inte jobbar förrän på lördag igen. MIAOW. Trevligt att jag fick både skjuts till och från jobbet av min underbara pappa, som nu ligger och sover i soffan (som alltid). Och just det! Hittade min namnbricka, hehe, tog ett snabbt stopp förbi mamma innan jobbet, och där låg den, YES vad jag är bra.
Trött är jag, som få, och nu ska jag nog ta och pallra mig in i duschen för att skölja bort all svett och allt fett från fritösen, hihi. Imorgon ska jag umgås med min kära vän Pernilla, och på kvällen blir det antagligen filmmys. Will be nice. very nice.
Ah juste! Testade vårrullarna på jobbet idag, och de var verkligen okej! Så de är värda att testa mina vänner!
Ciao

Tisdag morgon

Publicerad 2008-08-12 07:13:50 i

Sitter här vid frukostbordet och har precis fått i mig min dagliga portion av fil. Fick inte så mycket sömn inatt, eftersom den förbannande hostan väckte mig gång på gång. Har även haft konstiga drömmar de senaste nätterna, men det berättar jag om sen. Är hemma hos pappa just nu, så jag passade på att sova i hans tempursäng inatt, vilket brukar göra så att jag får en riktigt god natts sömn, men inte denna natten tydligen. Wellwell, orkade i alla fall pallra mig upp vid den tiden jag bestämt. Hehe. Ska snart åka med pappa, som också ska till jobbet, så idag får jag skjuts! Yäääj. Men jag kan inte hitta min namnbricka någonstans, ehehehe. Paniiiiiiik. Jag som är så ångestladdad med både det ena och andra, haha. Men det löser sig nog. Jobbar åtta timmar, så.. Slutar fem idag. Vet inte riktigt om jag är på att göra nåt ikväll, eftersom jag är så trött och kanske borde vila min förkylning så jag är frisk resten av veckan. Men vi får väl se! :)
Skriver mer ikväll!
Puss

Baiz.

Publicerad 2008-08-11 21:05:53 i Tankar

Ey. jag vill hinna med SÅ mycket den här veckan, men here it comes.

[  ] Träffa Olivia & Ida, hitta på något kul
[  ] Träffa Pernilla, ha myskväll, ha kulkväll, fika
[  ] Åka ut till Mickis och alla värmdöbruds, ha det mysigt, grilla, bada.
[  ] Träffa Tommy
[  ] Titta på Salem på fredag på Grönan
[  ] Gärna tälta med någon frivillig

Och grädden på moset är att jag ska jobba två dagar, och så ska jag på tjejmiddag på torsdag. Så vi får väl se. Eh.

Coldplay - lost

Publicerad 2008-08-11 20:37:50 i

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get
What I deserved
No better and no worse

I just got lost
Every river that I tried to cross
Every door I ever tried was locked
Ohhh and I'm...
Just waiting 'til the shine wears off

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one

And you'll be lost
Every river that you tried to cross
Every gun you ever held went off
Ohhh and I'm...
Just waiting until the firing stopped
Ohhh and I'm...
Just waiting 'til the shine wears off


Ohhh and I...
Just waiting 'til the shine wears off
Ohhh and I..
Just waiting 'til the shine wears off

Oroande

Publicerad 2008-08-11 17:18:10 i

Imorgon ska jag träffa lite vänner! Woho, fick precis reda på att min vän André från Gotland ska komma till sthlm, så får väl se om man hinner säga hej. Olivia och Ida vore riktigt kul att träffa också. Och jag blir så ledsen av att ingen av mina bästa vänner visar något intresse till att ses. Har de ens märkt att jag varit borta? Buhu.. Här går man och saknar och saknar men inte får man något tillbaka.
Är ju bara en vecka kvar till skolstarten, gosh vad läskigt! Men kul. Fast jag är liksom rädd för att folk inte ska tycka om mig, att de inte ska prata med mig, och/eller tycka att jag är konstig. Jag kanske är översocial och blir jobbig. Och vem ska man sitta bredvid första dagen? Och i matsalen? :s JAG ÄR RÄDD! Fast ändå.. Tänk om alla är snobbiga brats, buhu. Men det ska ju bli kul och intressant att lära känna nya människor. Absolut.

Wohoooo!

Publicerad 2008-08-11 16:31:41 i

Såååååå, äntligen ett riktigt blogginlägg. Kom hem igår efter en underbar vecka på Rhodos. Däremot var jag sjuk hela veckan, i stort sett. Men vad spelar det för roll, haha. Kunde njuta ändå. Jättemysigt att tillbringa tid mer mor, mormor och syster. Solade och badade och åt gott, var väl det mesta vi gjorde. Me like den goda Grekiska maten. Det blåste mycket på Rhodos, vilket kunde vara irriterande, men herregud vad stekhett det skulle blivit annars. Träffade även några guys från värmdö, helt otroligt att man aldrig undslipper dom. Haha.
Skulle egentligen ha jobbat idag, men efter att ha haft feber och varit magsjuk i veckan ville jag inte precis smitta ner alla som käkar på donken. Imorgon blir det nog så att jag kan jobba, och det är ju fine with me, pengar är inte fel, plus att det ska bli kul att träffa lite människor. Sedan är jag ledig hela veckan förutom lördag, så jag hoppas att ni människor vill hitta på massa kul nu sista veckan innan skolan börjar. Det vill i alla fall jag!
På onsdag kan jag däremot inte göra något, eftersom jag är bjuden på mina kära vänner Mikaela och Saras tjejmiddag, eftersom de fyllt år. Ska bli supermys att träffa klassbrudsen! Tråkigt att vi inte dragit ihop gamla klassen någon gång nu i sommar bara, för jag saknar you guys så mycket.

Men hörrni hör av er så hittar vi på något!
Puss

Emilias dag

Publicerad 2008-08-02 15:43:20 i

Sååååådär! Nu har jag en veckas semester, otroligt skönt. Dagen började med att jag försov mig, hade ställt klockan en timme försent, men kära Salman ringde och väckte mig, GASH vad du är bäst babe! tackartackar för den. Sedan blev det marathon till tvärbanan, som jag hann med med god marginal :) Dagen var lugn till en början, men sen var det proppat, usch.
Tråkigt att det regnar nu när jag ska åka bort ;) haha! Rhodos kommer bli sjukt nice, jag vet inte.. men jag tror inte jag fattat att vi åker inatt, helt otroligt. Kommer sakna mina älskade vänner, såklart. Skulle gärna uppleva en semester med er, men det kanske blir london på höstlovet ju :) Kräftskivan den 22:a ser jag verkligen fram emot! Gaaaah! Ska bli så jävla kul.

Jaja, nu skall jag packa och fixa :) Puss på er!

puss

Publicerad 2008-08-02 00:42:41 i

Är på liljeholmen med brudsen. Blev en myskväll med hyrfilm, te, godis och chips. Sjukt härligt! Nu är det soon sleeptime, ska upp kvart i sex imorgon bitti, usch. Men en hyffsad dag imorgon iaf, hoppas det inte är mkt  folk :s

ni är bäääääääst!

EY!

Publicerad 2008-08-01 17:02:33 i

Denna rena blogghysterin gör mig galen!
Det blev fem timmars jobb idag :( nu har jag precis duschart, ska jag föra mig klar för att dra till liljeholmen och träffa sötnosarna Emelie och Ida.
ciao.

Puss!

Publicerad 2008-08-01 09:40:46 i

EYYY, att somna till hitta nemo är själva grejen alltså. Ska snart käka lite frukost, usch vad svårt det är när man inte är sugen och när det är såhär varmt. Sen blir det bara fyra timmars jobb, skönt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela