EMILIA

mysis

Publicerad 2010-06-16 00:09:53 i Allt & inget

Ligger just nu i soffan med min man och min fina HTC :) idag har jag ätit sockerkaka, chillat galet och sett satc två! Underbar film. Synd att min mobil inte fungerar ännu, då mitt sim-kort inte aktiveras än.. well, well! Man klarar sig ju utan mobil i en vecka liksom :) imorgon blir det staden och Bajenmatch på söderstadion, som musik i mina öron. På torsdag blir det familjen och salem-konserter, AWESOME! Sen är det äntligen fredag och min älsklings födelsedag wiiiihoooo. Jaja, cuddle here i come! Kisskiss goodbye

hej finisar

Publicerad 2010-06-07 17:45:09 i Allt & ingethar legat och degat i älsklings säng heeeeeeeela dagen. så jävla värt. jag är så sjukt trött och kan verkligen inte förstå varför? mysigt att träffa farmor och farfar igår efter jobbet. hihi. snart ska jag tagga och kolla korpen fotboll. asnice! min bästa vän spelar, love it. hon är för duktig alltså :) lyssnar på min favoritlåt just nu Från och med Du av Oskar Linnros. FAN vad han är goooo :) hihi.

taggar till på fredag. dock ingen alkohol för mig som sparar pengar till nästa helg, då min bebis ska krökas sönder. hoho. love it.

jaja, off i go mot bandhagen! pussis

BEBIS

Publicerad 2010-06-03 10:22:23 i Allt & inget

Natten spenderades hemma hos syster, som mötte mig på jobbet igår efter jag slutat. Just nu sitter jag i klassrummet och kollar på film, som suger. Crash, vad är det för bra med den? Betygsnack snart i alla fall. Skrämmande.

Snart bär det av mot nacka gymnasium, där EMELIE TAR STUDENTEN IDAG! Wonderful. Imorgon är jag ledig och ska sova hela dagen. Helt underbart. Orkar faktiskt inte titta på när Östras treor tar studenten, what's the use?

GRATTIS MIN ÄLSKLING EMELIE I ALLA FALL! HIHI. ÄLSKLING. <3<3<3<3

hejhejhejhej hemsk mkt hej

Publicerad 2010-06-01 22:44:24 i Allt & inget

Sitter hos min pojkvän! Gårdagen blev mysig, mickis och deras lag vann med 5-2, eller snarare 5-1 då det blev ett självmål.. hohoh. Idag har vi kört en ny bil och ätit god mat. Imorgon har jag halvdag.

Min man väntar på datorn, för han vill inte mysa med mig!
GTG! puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela