EMILIA

Somethings are just not ment to be

Publicerad 2009-01-31 23:09:51 i Lite vadsomhelst

Ja, min lördagskväll var väl inte den roligaste i världshistorien, nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa lite ur boken "Dvärgen", som i övrigt är en sjukt trångsynt bok och som ska vara utläst till på måndag 08:00. Jag får erkänna att jag inte ens läst hälften. Kanske är dags att säga upp sig från 07-mornar? Fast samtidigt får jag ju mindre plugg gjort om jag jobbar annorlunda. Förresten, har inga linser, så hur ska jag då kunna se imorgon på jobbet? Kommer bli kul! För att inte tala om i skolan. Jag som tappat bort mina glasögon dessutom.

Imorgon ska jag hem till pappa igen, efterlängtat. Men det känns alltid som ett litet hinder att han bor lite längre bort när det gäller skola och min sötnos. Det är ändå bara 10 min till med pendeln, på ett ungefär, och det är ju ingen större skillnad om man tänker efter. Får sluta vara en sån pussy.

Och nu är min biljett till hultan kirrad. Nice. 1420:- rakt ner i rännstenen. What you gonna do about it liksom, Killers kommer bara till Sverige i sommar liks!

Nej, nu till min bok och min skönhetssömn (som kan behövas!). Sleep tight.Jag och Jessica, som for the record
också har blogg! Klicka här för att se den :)!

Hej!

Publicerad 2009-01-31 20:18:53 i Allt & inget

Äntligen heeemma! Eller ja, det har varit mysigt. Sova, länge med trevligt sällskap.. Är mys att vakna upp bredvid någon man tycker om :). Nu taggar jag till att gå upp kvart i sex imorgon, kommer ju inte vara det lättaste. Visste ni förresten att jag är bäst?

I never ment to cause you trouble

Publicerad 2009-01-28 19:59:16 i Allt & inget

Idag har jag hunnit med en hel del! Träffat min sötnos, hjälpt till att välja tapet till lillebror, hämtat kläder och pluggredskap hos fader och nu sitter jag här och försöker läsa en Islänsk saga, 'Njals Saga'. Lite difficult må jag säga! Imorgon är det den efterlängtade personalfesten, haha. Ska bli kul att träffa Johannisen, som jag inte sett på ett bra tag nu. Annars blir det väl jag och Mikaela all night long, ska bli mindre kul att börja åtta på morgonen på fredag sen.

Hur som helst. Dags att återgå till pluggandet, men innan dess tänkte jag kanske slänga in en skön dänga!
Ciao

Interior

Publicerad 2009-01-28 18:46:22 i TankarJag har kommit på vad jag vill arbeta med i mitt liv, åtminstone tjäna så pass
mycket pengar att jag kan anordna så att jag kan tillbringa tid åt min passion.
 Min passion är inredning, jag har märkt det tydligt nu.

Pointless

Publicerad 2009-01-28 18:39:47 i Allt & inget

Jag har insett att det jag gör med mitt liv just nu känns meningslöst. Jag menar, vad ska jag ha för nytta i mitt framtida liv med matte b, italienska och dylikt. Varför kan vi som går på gymnasiet inte få välja bort vissa ämnen? Åtminstone B-språk, jag menar, vad är meningen när Engelska nu är världens största språk. Då måste det ju vara mycket bättre att utveckla sin engelska till fullo?

Vore det inte så mycket mysigare att bara ligga bredvid någon du tycker om och spendera dagarna med att prata, kramas, kyssas och åter igen kyssas? Det vore väl en dröm. Med en kopp te i ena handen och din älskades hand i den andra under ett mysigt täcke och med en härlig film. Varför skulle man inte kunna få välja mellan att ena veckan ha hemstudier medan man går i skolan den andra? Tänk så mycket jag missar i mitt liv. Oförglömliga ögonblick.

Em

Publicerad 2009-01-25 18:04:36 i Allt & inget

Idag har jag spenderat hela min dag på mitt underbara arbete, host host. Nej, i love it, bara det att det måste vara det slitigaste jobbet man kan ha. Nästan. Känns tråk att jag inte förrän om ett år kommer kunna utvecklas mer också, kommer säkert ha tröttnat då. Idag var ingen dans på rosor om man säger så, men kul folk. Yaaaaaaaasse t.ex. Sötaste personen på jorden. Efter Mr X såklart. Höhö. Heartbreaker och jag ska till Hultis i sommar också, känns ju inte fel. Pernillisen med i hope(?!). Hur som, den här veckan ser nååååågot hektisk ut, men det löser sig alltid, och med lite pussar och kramar från höger och vänster kommer jag stråla som en soool! Nu ska jag duscha för jag har djurat och luktar äcklig taliban.

Puss på stjärten.

Yo y mi madre

Publicerad 2009-01-24 14:39:06 i Lite vadsomhelstLite av världens bästa. Lite av sommaren. Åh fy vad jag längtar till sommaren
med sånt väder det är ute idag. Bläääääää gå och dö vinteräckel. Eller nej,
vill testa mina skidor först ;)

Älskling det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt

Publicerad 2009-01-24 14:15:07 i Allt & inget

Idag har jag klippt mig, fick kliva ur sängen alldeles för tidigt. På min enda sovmorgon på veckan dessutom! Inte okej. Men bra blev det, I like it. Igår fick jag faktiskt träffa både Miriam och Mickis en snabbis, kuligt. Och det finns så mycket som jag borde göra, men jag känner ändå att idag borde jag få vara ledig om någon dag. Så dagen har i största del spenderats i sängen med Simpsons som sällskap. Ensam hemma nu, får se om jag är det ikväll också. Inte för att det spelar någon större roll då jag börjar sju imorgon. Buäh.

Pluggar hellre lite handledar-material än matte eller idrott. I don't pallish med skolan just nu alltså. Om jag fick välja så skulle man inte vara tvungen att gå i skolan, utan att man borde koppla in huvudet i en infobox så man lärde sig allt över en natt eller liknande! Låter väl inte så fel?

Jaha, då kommer man åter till problemet vad man ska hitta på till middag då...? Har märkt att ni inte är några riktiga kommentatorer så inte kan jag rådfråga er heller. Well, det går alltid att hitta på något. Förresten har jag bokat in en lyxbehandling nu på fredag, mycket efterlängtat.

Hoppas ni har en bra lördag. Ciao

Things never end the way we want them to

Publicerad 2009-01-22 17:03:21 i Allt & inget

Nu har jag bokat klipptid! Blev klockan nio på lördag, så det blir nog minsann inte så sent imorgon kväll. Eller? Jo, klart det blir. I'm såååå taggad. Men just nu är jag mest hemma med syster och Daniel. Vad ska vi äta ikväll, kanske lite indiskt, kina eller greken? Inte alltid det lättaste att välja, tjoooho. Nej, nu ska jag gå och lägga mig och titta på en film jag hyrde på vägen hem: En förlorad värld, som den så gott hette! Så ska jag sakna mr X lite mer än vad som är möjligt.

Puss!

Put your hand on your heart and tell me we're through.

Publicerad 2009-01-21 23:15:36 i Allt & inget

Nu börjar det bli dags för mig att gå och nanna kudden, börjar skolan klockan
åtta imorgon och har en låååååång dag framför mig. Var bara tvungen att
lägga upp en bild med Eva Mendes, för hon måste ju vara en av de vackraste
kvinnorna jag någonsin sett.

Förresten är det knarkdebatt på fyran nu, exciting! He he. Har mycket åsikter
vad det gäller narkotika, men en sak är jag säker på och det är att jag aldrig
i hela mitt liv tänker testa någon slags narkotika. Big no no!

Hur som helst mina kära vänner! I'll be going to bed now, hoppas ni njuter
av lite uppdateringar från idag! Sleep tight, I know I will.

Sweetheart

Publicerad 2009-01-21 17:08:18 i Tankar

Det är otroligt hur en person kan påverka hela din vardag, både positivt och negativt. Antar att jag bara borde ägna mig åt de personerna som gör mitt liv positivt just nu, även om jag önskar att det vore andra också.

Tittade på Ellen idag, damn. Gissa vem som var med? Robert Pattinson. Skulle dö för den killen alltså. Jag vet inte, men det är något med hans engelska dialekt och hans charmiga leende som gör honom oemotståndlig. Vad ska man säga? Antar att jag är en i mängden. Men jag har ju min sötnos... :)

It's wednesday

Publicerad 2009-01-21 16:00:07 i Allt & inget

Idag har jag sovit 13,5 timmar. Tog ikapp lite, vilket var mycket välbehövt. Är så trött på allt och alla, och folk gör mig så deprimerad. Kanske borde jag inte tänka så mycket på det, tänka att jag har så mycket bättre vänner som finns där för mig :) Vilket är så sant! Det är bara att då och då förväntar jag mig alldeles för mycket, antar att detta var en av de gångerna. Nog om det!

Igår var jag med mr X (ojojoj) , mycket mysigt. Fast vädret var ju inte det bäst, så vi hamnade till sist hemma hos honom. Lite The Ring och några koppar te senare var det dags att dra sig hem, och klockan hade redan hunnit bli alldeles för mycket. Så jag kom väl i säng halv tolv, dåligt av mig som vanligt, sedan imorse blev det sovmorgon fram till ett. Hm. Ännu sämre av mig, men i alla fall! Har haft mycket tid att tänka, och det är väl inte det bästa. Vad jag vet är att han gör mig glad just nu, så det är det jag får tänka på :) OCH mina nya skidor, weeeei! Är såååå sugen på att testa dom!

Och jag älskar er minst lika mycket som ni älskar mig!

Publicerad 2009-01-18 18:44:43 i Tankar

Jag är ledsen för att folk inte tänker det minsta på andras känslor nu för tiden. Jag är ledsen för att de personer jag ansett vara mina bästa vänner går bakom ryggen på mig och sen showar bara för att såra mig. Japp, jag är sårad och ni har lyckats. Hoppas det känns bra.

And that was that

Publicerad 2009-01-14 21:38:21 i Allt & inget

Jag har kommit på att jag varit ganska dålig i skolan sen den började efter lovet. Idag borde jag egentligen läsa på svenskaläxa, men har ingen lust alls med det. Kanske finns det en del anledningar, kanske inte. Det är ju konstigt att hela mitt öde avgörs huruvida jag sköter mig i skolan nu, när jag är 17 år. Sedan ska det gälla livet ut! Rätt läskigt. Jag känner redan nu att jag inte är en sådan person som pluggar mig frmgångsrik, jag vill mer jobba mig uppåt och känna att jag gjort nytta på vägen dit. Att plugga kan däremot ibland kännas så meningslöst. Som att jag kommer ha nytta av italienska om 10 år? Om jag väljer att inte plugga det borde det inte gå ut över betygen, och istället för meningslösa språkkurser skulle man kunna lära ut civilekonomi, deklarationer mm. Mycket mer nödvändigt!

Så med detta vill jag säga att om 20 år, när jag är Sveriges Kronarving och Statsminister, kommer gymnasial och grundskoleutbildningar förändras!

Who knew?

Publicerad 2009-01-14 21:23:48 i Lite vadsomhelstJa, för alla er som inte visste så har lilla jag varit brunett en gång i tiden, det
var en tid mitt i all osäkerhet och det bevisade endast att jag är blondin ända
in i benmärgen! Bilden la jag upp i brist på annat, och antagligen också eftersom
jag är sjuuuuuuuuuukt sugen på att testa mina nya skidor!

And the lights will guide you home

Publicerad 2009-01-14 19:30:40 i Allt & inget

Kom precis hem efter en liten runda på stan med Pernillisen, mysigt värre må jag säga! Fick för mig att inhandla ett par mjukisbyxor, kan ju behövas då jag lånat min systers ett tag nu. Miiiip säger jag bara. Den här veckan har gått förbi snabbt, och fast, och snabbare. Det är redan onsdag, och jag är lika glad som jag var i måndags. Om inte möjligt gladare. Är så glad att det fortfarande är du och jag älsklingspernills.
 
Såg Björn Gustafsson igår när jag vandrade omkring på stan också. Han såg lika söt ut som vanligt, och något paranoid. Stackaren. Loggade precis in på facebook och fick se en inbjudan från en sötnos på mitt jobb, som ska ha inflyttningsfest + 19-årskalas. Jeklar vad gött! Hoppas hon inte skickat fel nu bara :$

Nej nu ska jag gå och värma upp mig i ett bad! Puss på er alla

Så fin.

Publicerad 2009-01-11 22:57:42 i TankarJag har en ytterst fin vän, en vän som det går att säga vad som helst till och
som alltid försöker få mig glad. Saken är den att när hon inte ens försöker
så får hon mig glad ändå. Fint.

Perfection is the new black

Publicerad 2009-01-11 22:41:31 i Kärlek

Bara för att pirret kommit tillbaka. För att varje gång jag ser folk pussas tänker jag på dig.
Det är farligt att bli fast, fast i någon man inte känner. Men du är så, så, perfekt.

Oj, ett ärligt inlägg! :O

Publicerad 2009-01-10 18:01:23 i Allt & inget

Oj, vad sent vi kom hem igår. Men med ett leende på läpparna och mascaran nere i knäväcken så blev hemgången så otroligt rolig. Alltså, jag har ju ont i magmusklerna för att vi är så roliga! Bratwurst hit, bratwurst dit. Dagen idag har inneburit nya skidor och pjäxisar, övningskörning plus en snabbvisit på jobbet för Mickis skull. Trött som satan är jag nu, och ska därför spendera kvällen med mor och micke framför någon trevlig film.

Tänkte att om alla andra ska börja skriva om deras fuckade känslor för deras såkallade "vänner" kan väl jag med göra det. Är trött på att ge, ge och ge, nu är det min tur att ta lite också. Det är som att ingen av er förstår hur mycket tid ni tagit från mig. Jag har TVÅ jobb, jag håller på att utbilda mig på gymnasiet och på mitt jobb. Jag har vänner, runt om i hela stockholm, och jag valde att vara med dig. Sen slänger du iväg vänskapen som en plastpåse, gör som alla andra vill att du ska göra och säger att du från och med nu "inte ska bry dig om vad folk tänker om dig", Pinsamt, för jag vet vad allt folk tycker om dig och det är inte bra må jag säga. Men vet du vad det mest pinsamma var? Att det inte fanns någon anledning.

Tur att man har sina bästa vänner i sånna svåra tider, visst?

Im grateful!

Publicerad 2009-01-09 17:59:53 i Allt & inget

Ikväll ska jag umgås med några underbara personer. Det ska bli superkul. Jag tänker göra mig så fin, så fin. Du vet varför. Jag vet inte, men alltså jag tror först nu under lovet att jag förstått hur viktigt det är att vara glad. Att ha människor omkring mig som gör mig glad. Idag har jag varit hur glad som helst, inte minst för att jag lyckades mycket bra i matte A, utan även för vissa andra utlösande faktorer. Hihi.

Well åter till att möta min älskling Miriam. Farväl.

Uppdate

Publicerad 2009-01-06 14:12:30 i Allt & inget

tänkte att eftersom jag inte skrivit något på hela lovet kan jag ju lägga in en mysig liten lista.


2008 summering dåva

årets snyggaste: Edward Cullen såklart hehe
årets fulaste: hugo med skägg!!! :D
årets bästa: sommarn va niiice
årets blatte: Finns många asså, men får säga Salman och George! <3
årets smartaste: Pappa & Mamma
årets citat: "what time is it?!" "shit pommes frites!" "om ni åker till max åker vi till jonas.."
årets värsta: Att jag tappat kontakten med gamla vänner
årets kärlek: Det måste ju varit Björnis
årets sorg:
har inte varit så mkt sorger asså!
årets tönt: jag :(
årets morsgris: Albin, lätt.
årets klass: 9A
årets retard: fan de flesta i min gamla klass
årets nörd: oj. Danny, David, Fabbe?
årets maträtt: thai
årets mest seriösa:  känner ingen seriös :D
årets cooling: Miriaaaaam
årets trögaste lärare:
KENTA!!!
årets person: går till.... David S!
årets happening: Att börja gymnasiet e ju ganska big
årets äckel: för många för att nämna en :)
årets loverboy: snarare jag som var lovergirl
årets resa: Rhodos
årets bästa ställe: Donken Västberga

breathe out so I can breathe you in

Publicerad 2009-01-06 13:38:36 i Lite vadsomhelst

Det här lovet har varit helt wild and crazy och jag har njutit varje stund av det, nästan åtminstone. Jag är så glad åt mitt jobb, mina vänner och min familj. Jag är rent utsagt helnöjd. Men sen börjar ju skolan, då blir det nog inte samma gamla nöjda Emilia. Det är så tråkigt att vad det än är så blir man i alla fall lite missnöjd, något är alltid fel. De vänner man trodde skulle höra av sig gör det inte, osv. Sånt som gör mig lite ledsen, eftersom jag vet att jag skulle höra av mig på deras födelsedagar. WELL inte tänka så, nu ser jag fram emot mys med familjen, fika och middag och sen kanske någon av mina vänner kommit på nåt upptåg? Man kan ju hoppas.

Sjutton år, det är egentligen inte så lite. Jag menar, alla mina vänner är i stort sett äldre och de enda de kan snacka om är hur vi ska ha det när jag fyller arton. Men ärligt talat är inte sjutton så lite. Tänk vad mycket som har hänt under mina sjutton år, och undrar vart jag kommer vara om 3, 4, 5 år. Jag vet ju redan nu att jag inte är den personen jag trodde att jag skulle vara för några år sen. Jag är långt ifrån. Men jag är nöjd, och jag är nöjd med mig själv för jag bryr mig om mig själv. För första gången i hela mitt liv har jag faktiskt under mitt liv som 16-åring börjat bry mig om mig själv riktigt mycket. Jag umgås bara med personer som får mig att må bra, personer jag bryr mig om. Jag kan vara ärlig, jag kan stå för det jag gör och jag skäms inte. De vänner som accepterar mig, de som inte bryr sig så länge jag mår bra, de vänner är de som finns kvar och de är de jag prioriterar.

Kanske är det så att ju äldre man blir, desto annorlunda prioriteringar gör man. Det är möjligt och i sådant fall är jag på god väg, jag känner att mitt liv endast har börjat och att det har börjat riktigt bra.

Nej, nu ska jag faktisk gå och göra mig vacker.. Hade tänkt att fira mig själv genom att vara skitsnygg!
Ciao

birthday

Publicerad 2009-01-06 11:42:40 i Allt & inget

Idag fyller jag år och dagen började med frukost på sängen och väckning i samband med födelsedagssång! Hade sovit som en stock innan och jag tror det var första gången jag verkligen sov när de kom in och väckte mig. Amazing! Fick öppna lite paket, en euphoria parfym som jag så väl önskat, plus 110 minuters ansiktsbehandlig + massage. LOVE IT! Tack, precis vad jag behöver. Nu blir det till att spela lite laserdome och sedan vid fyra tårta och sist middag. Ikväll ska jag försöka hitta på något ändå.. Känns som att det är sista chansen på lovet, vilket det också är. Så alla som vill fira mig - keep in touch. HÖHÖHÖHÖHÖHÖ

hejdå

Bruuuur!

Publicerad 2009-01-03 22:41:53 i Tankar

Jag vet inte vart i världen jag skulle vara utan dig David Skärgård. Du är bässssssssssst!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela