EMILIA

hjälp

Publicerad 2009-05-28 20:09:40 i Allt & inget

Nu är allt förstört. Tårarna bara rinner ner för kinderna
och det gör så ont
som ett rakblad när jag andas.

Men det är skönt att gråta ut all smärta
fast det bara känns värre för varje tår.

Jag tror minsann Gud gråter med mig idag.

oh crap

Publicerad 2009-05-28 19:22:06 i Allt & inget

åh jag är ju så busig. tjiiiiingeling!

nu ska jag verkligen ta tag i italienskan. det matar emot. usch. jag som vill lägga mig i ett mysigt bad och äta godis och läsa cosmo. äckliga skola. äckliga jobb.

hiiiiiiiiiiih. längtar till imorgon, för att jag är så bra. det här inlägget är tillägnat mig, för att jag just är så jävla bra!

THURSDAY

Publicerad 2009-05-28 16:23:50 i Allt & inget

Imorgon är det äntligen fredag, finally finally. Tyvärr ska jag äckelfuckingäckel jobba, blä. Ska bli så skönt att få sommarlov snart, kan inte vänta längre på hultsfred och att åka utomlands. Det här ska, utan tvekan, bli den bästa sommaren någonsin.

Men nu måste jag plugga. Orkar inte. Har precis gått emot alla odds och gjort det jag inte skulle. Jävla dåligt, dåligt. Säger bara att jag följer mitt horoskop, det håller!

puss sålänge

fint.

Publicerad 2009-05-28 16:15:02 i La musica

jag som trodde på allt du sa
allt vi gjort
allt som vi förväntades göra.
utan förvarning föll jag, hårt, ont
det gör ont.
jag ska aldrig mer falla, utan att ha någon att falla mot.

Blä

Publicerad 2009-05-27 20:11:37 i Allt & inget

Jag har fortfarande inte satt tänderna i mitt pluggande och provet är på fredag. Jag är ju bara SÅ ambitiös. Vill bara lägga mig i sängen och kolla på någon bra, uppmuntrande film! Har i och för sig redan unnat mig fetlånga powernapen, med en fin dröm där allt var som förut! Nästan. Oj, vad jag har drömt mycket om sånt på senaste tiden. Det var ju i och för sig ett år sen, så kanske finns det kvar där i mitt undermedvetna..

Jag gillar inte italienska alls mycket.

gracias

Publicerad 2009-05-27 15:58:58 i Allt & inget

Gud vad mysigt det är att vara med sina tjejkompisar. Ni är ju så fina! Glad, gladare, GLADAST! Hoppas för Guds skull att jag får följa med till Rhodos nu, det vore så otroligt klockrent. Så fint med er.

USING WHITE LIES IF WE HAVE TO

Publicerad 2009-05-27 15:08:11 i Allt & inget

Det är ju bara så tragiskt att det blir komiskt. Jag nerstämd? Nejnej inte alls. Bara så underhållen, vad var det jag sa för ett tag sen? Lite spänning skadar ju inte. Skolan rullar på, snart är det sommarlov.. Och idag såg jag den där söta igen, det kändes bra. Tack tack för det. Och att kramas, hur fint är inte det? Funderade på att bara krama en fin pojke på bussen idag.. Han påminde om Ian Curtis.

Lina, lina, lina..

Publicerad 2009-05-26 19:09:49 i Kärlek




Nästa fredag smäller det. Då tar min underbara syster studenten, min vackra,
fina syster. Då är ju den stora frågan vad man ska hitta på för present. Jag vet
att jag skulle vilja ha något som jag kan minnas, ha med mig resten av mitt liv.
Ett halsband eller armband känns så himla vanligt, och jag som är lite spontan
vill ge henne något spontant! Så jag får fundera lite till, tackar inte nej till tips
heller.

Ps. visst är hon söt?

to lean on

Publicerad 2009-05-26 18:58:38 i Allt & inget



Och du undrar vem som kysser henne nu
Du undrar vem
vem om inte du
Och läpparna som du kallade dina
Det gör ont att inte veta
Men lika ont att undra

sweet

Publicerad 2009-05-26 18:54:51 i Allt & inget

You might blame it on me 
But you insisted that we fall
Wiped your hands of me
And said you needed more, more, more

Tattoo

Publicerad 2009-05-25 20:28:08 i Allt & inget

Nu börjar det dra ihop sig till tatueringsdags. Är så nedrans sugen. Kan kanske fixa det redan innan sommaren om lilla pappsen är med på't? Mamma är ju tagg, då vi ska göra tillsammans! Wiiii. Jag vill verkligen nu, kommer vara så otroligt glad efter. Jag blir pirrig i magen bara när jag tänker på det!



Mitt ska dock vara ett hjärta och på den vänstra sidan
av handleden.

The takeover, the sweeping insensitivity of this

Publicerad 2009-05-25 20:17:07 i Allt & inget

Första doppet iår gjordes idag nere vid Gömmarn med Mickis. Vi köpte på oss lite god picnic mat, grabade cyklarna och cyklade i all hast dit. Iförd jeansshorts och en vit blus kände jag mig så somrig! Det var utan tevkan den bästa dagen på riktigt länge. Jag älskar värme!

I was shivering inside

Publicerad 2009-05-24 20:26:21 i Allt & inget

Nu har vi ätit på restaurang och firat mitt G i Matte B nationella. Hur mysigt är inte det då? :) Nu ska jag snart träffa min underbara bästa Mikaela, så ska vi ta en liten cykeltur. Jag är helt slut och matt efter endast 3 timmars sömn. fuck it liksom. man lever bara en gång, måste ta varje tillfälle i akt!

hur som, måste kila, hörs imorgon I guess!
pussen

Is it something so good just can't function no more?

Publicerad 2009-05-24 16:27:12 i Allt & inget

Är det bara jag eller är min pappa jävligt cool? Alltså, han är typ världens töntigaste, men samtidigt så gör det ingenting, för grejen är den att alla hans pinsamma grejer blir SÅ töntiga att de blir coola. Galet. Han var typ värsta grunge, snobb, punk tönten när han var ung. Lyssnade på psykomusik som Joy Division.

Coolt värre.

Puss

Publicerad 2009-05-23 16:52:18 i Allt & inget

Bästa dagen på länge. Inget jobb, tårta till frukost, vakna ett på dagen. Myspys. I like it! Senare idag träffa Emelie, just nu firar vi lillebror och jag är på topphumör. Så nu ska jag klä i mig anständiga kläder och köra järnet ur mammas bil. Kanske kan övertala henne en tripp med lite glass? Härlig dag, härligt glad Emilia.

Grattis lillebror.

wonderful.

Publicerad 2009-05-22 23:28:32 i Kärlek

Måste bara tillägga att det är jäääävligt skönt att ha en vän som vet allt om en, som känner en utan och innan. Så nedrans fint att jag bara vill gråta men inte kan sluta le. Skratta, gråta, prata, vara tysta, sova, vara vakna. Vad man än gör så trivs man ihop, och det spelar ingen roll om man inte har kul alla gånger. Man är ju tillsammans.

Du är så vacker min bästa vän, du är värd endast det bästa.
Konstigt att du vill vara med mig då, så som jag är!

and i see you standing there, wanting more from me. and all i can do is try.

Publicerad 2009-05-22 23:23:38 i Allt & inget

Jag är en alldeles för feg och snäll människa, så det är på tiden att jag blir en egocentrisk. Därför ska jag unna mig en kväll med Emelie imorgon, det kan nog bli en succé. Nu ska jag däremot lägga mig i min säng och fetta med chips och någon skön rulle! Kan det möligtvis bli MAMMA MIA! eller SATC-filmen, kan behöva lite happyfeeling efter gårdagens filmtitt som då blev filmen The Reader.

Hur som helst blev det för lite sömn inatt och jag har jobbat idag. Så nu blir det dusch och sen säng. Mysa lite med Barbapapa!

Bajshumör

Publicerad 2009-05-22 13:50:16 i Tankar

Usch, usch, usch! Jag är en dålig människa. Får för mig massa saker, inbildar mig massa saker och hoppas massa saker. Borde ha lärt mig vid det här laget att man inte ska ha höga förväntningar på någonting. Nu sitter jag här och försöker välja vad jag ska göra. Det är sån tur att man har vänner man kan vända sig till nu. Jag har den där magkänslan, kanske borde jag gå efter den. Men samtidigt vet jag inte vad den betyder. Jag tror jag vet vad jag vill, men det går ju inte när man är ensam om det.

Fin tjej

Publicerad 2009-05-19 22:53:04 i Allt & inget



Idag har jag varit med den här fina tjejen. Hur underbar är inte hon?!
Nej. Nu åter till verkligheten. Orkar inte skriva, ligger i sängen och myser och
snart är det SATC, mysmys! :) Puss po er!

Konstig måndag

Publicerad 2009-05-18 18:01:42 i Lite vadsomhelst

Idag har jag varit med om en massa skoj! Började med att bussen aldrig kom imorse, så jag får gå till stationen, ca. 2 km, efter det kommer jag till skolan och ja! Vi ska springa 2.8 km i stort sett. Roligt roligt. Men sen flöt dagen på bra, och alla tecken, gash. Mitt horoskop satt på pricken rätt!

Nu sitter jag här och lyssnar på Boukas musik tillsammans med honom och Albin. Dessutom försöker vi få ett och annar gjort, dvs skolarbeten. Duktigt duktigt. Jag är nog alldeles för snäll som väljer att hjälpa en vän i nöd genom att plugga. Helt frivilligt! Sen ska jag väl dra mig hemåt och hoppas på ett och annat skoj.

Tråkigt väder idag.. Man blir ju nerstämd.

Kul. Roligt.

Publicerad 2009-05-17 17:08:03 i Tankar

åh jag blir så arg, frustrerad och ledsen. är så jävla trött på alla dryga människor som inte bryr sig det minsta om sina medmänniskor.. gör bara saker för någon annan när de själva får ut något av det. Usch. Jag lackar på folk som hittar på massa skit och tror att det är lugnt bara för att anledningen var "för mitt eget bästa". Nej ni! Nu orkar jag inte med er längre.

Lite agressionsavfall för min del.

ofokuserad

Publicerad 2009-05-17 16:28:14 i Allt & inget

det är inte så roligt när mitt internet inte fungerar som det ska. inte heller är det väl så kul att det är måndag imorgon. åhej kom och rädda mig.

idag lyssnar jag på anna ternheim. :)

Ahhhhhhhh.

Publicerad 2009-05-17 13:45:12 i Allt & inget

Varför kan vi inte bara få sommarlov nu, när vi ändå gjort klart alla uppgifter snart?
Man orkar liksom inte.

Puss!

Publicerad 2009-05-17 13:27:56 i Allt & inget

WOW jag har inte ätit på 12 timmar, men är inte hungrig! Hur crazy är inte det? Pappa är på g hem med mat från donken till mig, han är så söt. Och fy vad jag behöver plugga och komma på en bra reklamidé. Ne, den här helgen har varit lugn och trevlig med mycket jobb och många vänner. Känns som att jag är spänningssugen, vill ha lite mer av det i mitt liv! Nu är det så doll och tråk.

Och idag har sötAgnes kommit hem, wiii. :) Gladers! Imorgon är det sovmorgon, sen är det bara tisdag och sen är det oooooonsdag som betyder långledighet, taggataggatagga!

Förresten har jag börjat drömma konstigt nu igen, kanske för att det var ett år sen nu.. Undermedvetet kanske det finns där inom mig väldigt mycket, fastän jag inte vet om det själv. Jaja.

Torsdag

Publicerad 2009-05-14 15:50:16 i Lite vadsomhelst

Sommaren ska kicka ass med mitt nya jag, Emilia utan problem, Emilia som tar dagen som den kommer! Vi får se vart detta leder oss. På höstlovet ska vi nog åtminstone försöka kirra en resa utomlands, hur kul vore inte det? Det behöver ju alla på hösten. Kan dock bli svårt om jag inte har något jobb just då, men det löser sig alltid.. Wiiie! Nu vill jag ut i solen och mysa.

Puss på nosen!

move it

Publicerad 2009-05-13 21:28:56 i Tankar

Det är som att se någon man älskar i ögonen och upptäcka att den personen inte älskar dig längre. Som att ligga på någons bröst, huvudet lyft vid varje andetag och sedan så bara stannar det till, att räcka efter någons hand men aldrig få tag.
ne, man pallante bara.

WE ARE SHADOWS

Publicerad 2009-05-13 18:24:27 i Lite vadsomhelst

Nu sitter jag och tråkar och borde egentligen plugga, AGNES
KOM HEM, MAMI SAKNAR DIG! tihihihi. Imorgon har vi sex &
samlevnadsdag. Kan nog bli en succé! Ska vi se vad de
gamla veteranerna vet om ett och annat, moahaha.

HAHAHAHAHAHAHA

Publicerad 2009-05-13 18:12:03 i Lite vadsomhelst

"Se det som en tågresa. Just nu är vi på stationen helvetet men nästa station är paradiset, och du ska med."

Humor på hög nivå flickor!

E & E

Publicerad 2009-05-13 18:01:36 i Kärlek

Vet ni att igår var jag med den vackraste flickan i världen? Visst blir man avundsjuk. Hon är bara så fin. Och vet ni en sak till? Hon är min. Visst, jag delar henne med några andra, men hon tar sig tid, mitt bland skola, pojkvänner och andra vänner så vill hon träffa mig. För ett år sen var vi främlingar, i stort sett. Men sen så kan man bara hitta varandra, klicka. I somras var det vi, det var vi som gjorde sommarstockholm osäkert. 
      Om en vecka börjar långhelgen, då ska vi fira ett år som vänner! Det ser jag fram emot ska du veta snygging!

i'll follow you tonight

Publicerad 2009-05-11 20:36:21 i La musica

I'll follow you tonight
The worst mistake to make
Or just the kind of promise you simply have to break
So please turn out the lights
And I'll follow you to any doorstep, any hallway
With hope of finding more
Not feel shallow not get bored
And find it useless, feeling meaningless
And just as low as I was high the night before

irriterande

Publicerad 2009-05-11 17:44:34 i Allt & inget

nu börjar det regna när jag är sugen på en mysig promenix men en söting.
så jag antar att jag får sitta fast här inne med matten. yäj! jag som trodde att
jag hade en aning om vad jag pysslade med. men icke.

ROBERT OCH JAG

Publicerad 2009-05-11 13:20:36 i Lite vadsomhelst



När den här äckliga, stressiga skolveckan är slut ska jag unna mig
en filmkväll på fredag. Med Twilight och en påse godis. Sen ska jag
träna på söndagen. Vilka plans, duktig duktig.

Svårt att spela svår?

Publicerad 2009-05-11 11:40:12 i Allt & inget

Det är galet svårt att spela svår. Gå och hallå inne på känslorna och låtsas som att man inte känner något alls. Nej, känslor är fint så nu har jag bestämt mig för att köra! Wish me good luck!

Mobilblogg!

Publicerad 2009-05-11 11:36:22 i Allt & inget

Nu sitter jag i biblioteket i skolan och pluggar matte. Duktig eller vadå? Är så trött på skiten, finns nog ingen som är tröttare än mig. Men jag ska ta till mig min fars goda råd och göra mitt bästa, det är ju trotsallt det sista matteprovet någonsin. Så god damn skönt. Så det blir råplugg nu hela veckan. Gah. Även om mina tankar är ute och vandrar.

pussy

Publicerad 2009-05-10 20:31:00 i Tankar

jag vill bara skrika rätt ut av frustration. varförvarförvarför emilia?! gah.

aldrig mer ge hjärtat rakt ut

Publicerad 2009-05-10 19:02:36 i Lite vadsomhelst

jag är hungrig, galet hungrig. jag har suttit vid datorn hela dagen, eller sen jag vaknade vid halv ett. behöver typ någon som kan komma och dra bort mig härifrån och alla äckliga skolarbeten! blir galet arg och sur bara för att jag är så fucking jävla hungrig. gah. eller en massage.... åh.

tur att allt är så himla lyckat i alla fall! i'm to happy. snart faller allt i bitar, hjalp!

galen tjej.

Publicerad 2009-05-07 23:01:36 i Allt & inget

Tänk att bara lägga allt bakom sig och börja om från början, på noll. Som om man inte kände varandra, som om man aldrig hört någonting om varandra. Aldrig gjort alla misstag. Bara träffas på nytt och se hur det skulle kännas. Skulle det kännas så som jag inbildade mig att det kändes första gången vi såg? Jag skulle vilja testa bara för testandets skull. Bara för att veta liksom.

when a heart breaks it don't break even

Publicerad 2009-05-07 22:41:13 i Tankar

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, har sjukaste bloggtorkan. Kan bara tänka på en sak.. MEN det går inte att sätta ord på vad det är. Jag vet bara att det är som en orolig, rolig, pirrig känsla som får mig att må ganska dåligt. Är det mitt samvete som sakta kryper sig fram efter flera månaders av gömundan? Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Fast jag är inte ledsen, har bara en dålig känsla någonstans inom mig. Kanske ett varningstecken?

hjalp meiig

Publicerad 2009-05-07 14:34:55 i Allt & inget

jag borde verkligen plugga, men har ingen ork. inte ens godis hjälper mig. vill bara glassa och lyssna på musik. men det löser sig ju alltid eller hur? ;)

André, André, André..

Publicerad 2009-05-06 20:24:45 i Lite vadsomhelst

På fredag har min söta syster studentmiddag, fatta coolt! Jag är ju tyvärr inte arton så jag får ju inte vara med på skivan. Jag ska istället umgås med min sötgris till gotlänning, André! Wiiie, som vi ska ha kul. Hit kommer han, mitt när stockholm är som vackrast och tar hela stockholm med storm! Alla som vill vara med och leka får slå en pling. André är ca. 192, mörkblond med 6-8 magrutor. Han har precis kommit ur ett långt förhållande och är sårbar, behöver en söt flicka som kan ta hand om honom med respekt och kärlek.
Intresserad? Ring!

the best part of me was always you

Publicerad 2009-05-06 20:06:13 i Kärlek

Jag vet att jag inte skrivit om kärlek lika mycket som jag brukar, kanske är det för att jag blivit en stuns avskräckt. Jag är väldigt rädd för att bli sårad, och minst lika rädd för att själv såra. Jag har liksom inte tid att gå och kära ner mig, och om det nu ska vara så, då ska det vara i någon som är perfekt. Jag orkar inte ödsla mer tid på killar som till slut visar sig vara arslen.

Just nu är det extremt fint ute, jag är glad, extremt glad. Jag orkar inte riktigt ens tänka tanken på att tänka deppiga tankar. Men det är verkligen så att folk blir vårkära? Vilket fenomen! Det är ganska fint att vara kär, men jag lever livet så bra nu.

Fast vem skulle tacka nej till en gitarrspelande pojke med vackert leende, mjuka händer och mysiga kyssar?

why do i live this way?

Publicerad 2009-05-05 22:40:43 i Allt & inget

galen dag, galen tjej, galen kille. jag dööööööööööör av osäkerhet, nu går jag i ide. ner på botten av glasspaketet, där ska jag bo i väntan på lite klarsynhet i mitt liv.

hejdå

you can't say no to me

Publicerad 2009-05-05 21:16:46 i Allt & inget

Nu fuckar internet, nu fuckar livet. Skolan går åt skogen. Ja, säg något som inte gör det? Fast jag kan inte låta bli att vara så jävla glad. Jag kan inte bry mig mindre, jag är bara extremt glad. Otroligt onödigt att gå och ångra saker man redan gjort fel, visst? Trött på människor som bara inte vågar att säga vad de tycker, visst är det mysigt att busleka lite, spela svår. Men gash, give it to me! Och vänner som går bakom stängda dörrar och surar för saker som man själv aldrig insåg var fel? Jag är ju trots allt bara en oskyldig liten flicka...

Wiii

Publicerad 2009-05-01 14:38:21 i Allt & inget

Ibland gör man saker som man verkligen inte borde, men utan ångest. Då är det så jävla rätt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela