EMILIA

morgondagen

Publicerad 2008-07-31 21:32:55 i

Imorgon mina vänner kommer jag inte ha tid att uppdatera, men hur som helst. Ska jobba mellan 11-15, sen blir det till att sitta hemma hos Idas syster på Liljeholmen, eftersom hennes syster inte är hemma, och ha tjejsnack med henne och Emelie. MYS! kanske något glas vin också, om det tillåts. Däremot kan jag inte vara vaken länge, eftersom jag börjar vid härliga sju på morgonen på lördag! NOT NICE. Hur som haver, Emelie och Ida - You guys rock. Älskar er babes!

Torsdag

Publicerad 2008-07-31 11:05:30 i

Träffade mina pinglor igår, goooosh vad jag saknar er babes. Skönt att snacka ikapp lite :) Ni är ju så söta med allt erat trubbel. Idag jobbar jag, som vanligt, men det är kort dag.. 16-20. Sen ska jag mysa med pappa innan jag drar hem till mummie imorgon för att fixa allt till resan. Hur skönt ska det inte bli? Ligga i solen med en god drink, äta god grekisk sallad, sola, bada shoppa! AH, kan inte vänta längre.
Sen blir det kräftskiva, med maskeradtema, jag ser fram emot det hörrunini. Den 22:a. Haha, planerplaner. Och snart börjar skolan, usch vad skrämmande!

Onsdag! Stan NU

Publicerad 2008-07-30 12:17:27 i Kärlek

Onsdag idag, snart söndag! Jobbar fett mkt, tors-lör, så jag får göra alla förberedelser idag! Gah!
Well, well. Rhodos here we come!

Tjo!

Publicerad 2008-07-25 20:06:31 i

Är hos mormor och morfar, relaxar lite och försöker komma ikapp med mig själv. Sömnbrist, matbrist och bara emiliatime var det längesen, så jag kände att det var dags nu!
Stannar här till på söndag. Sen får vi se vad som händer. Ciao

Puuuuuuuuss!

Publicerad 2008-07-23 22:07:11 i

AMAAAAJGAAAAAD vad jag är slut i benen. Har jobbat mellan 12 och 20:30, FUCK alltså. Tur att Petergubben och Salman gjorde det kul. Haha.
Noway, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Project Runway.

MAMMA MIA!

Publicerad 2008-07-23 00:32:14 i

vad bra den var! muahahaha.. och att vi tänker likadant, jag och lilla Olivia :D
Nu blire sleep BIG time. Börjar tolv imorn. Slutar åtta, så fika nån? :)

BUÖH

Publicerad 2008-07-22 02:06:17 i Kärlek

You can keep me up all night.
(trots att jag borde sovit för typ 3 timmar sen!)

Måndag, eller.. söndag? No se.

Publicerad 2008-07-21 13:04:44 i

IDAG ska jag fika med Ida, och sen åka hem till papi tror jag. Tror inte jag hinner förbi honom nu, som jag skulle behöva eftersom alla mina kläder är där :( Men vad ska man göra liksom, just live with it liksom! Nej, nu är det dags att föna håret. Ciao snyggingar!

Sönkväll

Publicerad 2008-07-20 20:31:07 i

Buäh, jaaaaa kvällen igår inleddes aningen misslyckat, men slutade med ett lyckligt slut! Muy bien girls. Sov till, ja vad var klockan? Hm, mycket hur som helst.. runt fyra-tiden.

MEN NU SKA JAG GÅ OCH HYRA FILM. AAAH. måste skynda.
puss

Waiting, this lonely waiting

Publicerad 2008-07-19 20:57:13 i Tankar

Fortfarande hemma...... Efter en än så länge misslyckad lördag, I don't have a good feeling about this. FUCKING PIPPIIIIIPPIIIIIP-bor. Pernilla är fetaste segot på jorden, bara ett konstaterande mitt i alltihopa. Damn vad hon är SÖLIG. Hoppas hon läser det här, då kanske hon rycker upp sig ordentligt! Eller åtminstonde lite.....

Motherfucking Lördag

Publicerad 2008-07-19 18:26:08 i

Lördag! Yes. Betyder röj, eller nåt, eller umgås, eller jag vet inte! Pernilla kommer soon. Sen gittar we somewhere. WOHO. Men först - FÖDA, mums. Jag har legat och snoozat framför OC sen jag slutade vid tolv, OHJESS tre timmar tidigare än förväntat vilket innebär SOFTING. Muahahahaha. Fick inte mycket sömn inatt, låg och tänkte massor. Fucking tankar. Nej idag är jag galen. Blir nog en sallad eller pancaces, muuuums. Men laga mat time, eller fixingtime, eller jag vet inte!! Ciao hur som haver

hungrig mamma

Publicerad 2008-07-19 18:20:47 i

JAG ÄR HUNGRIG MEN INGEN JÄVEL LAGAR NÅGON MAT ÅT MIG. VAD HÄNDER MED DETTA ALLIERADE SVERIGE?! no se.

Hemma

Publicerad 2008-07-18 20:57:54 i

Hemma idag igen, efter att ha varit hemma hos pernills och på hennes land sedan i tisdags efter allsången. Vi har bara tagit det lugnt, cyklat och spelat minigolf och köpt godis, badat i regnet, kollat på film och suttit på sandviksbadet under en tall medan regnet föll. Mycket nöje må jag säga! Imorgon är det tillbaka till arbetslivets hårda anda som gäller, börjar åtta och slutar tre, så är öppen för alla förslag om att hitta på någonting senare på kvällen. Dock kommer jag nog vara något pömsig efter en hård dag på jobbet, så anser att aktiviteter såsom rör fysiken inte är någon bra idé.

Nästa vecka antar jag att det inte blir så mycket bloggande eftersom jag jobbar sex dagar i rad. Not fun. Det roliga är att det bara är två veckor kvar till Rhodosresan - MYCKET KUL! - , men däremot är det exakt en månad kvar till gymnasiestarten. Oh my God, är allt jag kan säga. Skrämmade värre.

Allsång

Publicerad 2008-07-15 13:57:54 i

Allsång denna vackra dag i stockholm. Ska bli mysigt, me and pillis. Sen imorgon drar pappie till Finlandia medan vi stannar kvar här i Suecia.  Sen jobbar jag på lördag , så det gäller att passa på att hitta på massa skojsen innan dess.
Ahjuste, det var jordbävning på Rhodos, scaaaary. Hoppas inte att allt är broken när vi kommer dit (a)
Tjoho allihopa! Hör av er om ni vill hitta på nåt <3

Antoaaa<3

Publicerad 2008-07-14 23:58:41 i

Babyboo, jag drömde om dig inatt! Saknar dig till tusen min bästa vän :( <3

r

Måndag

Publicerad 2008-07-14 23:52:20 i

YÄÄÄÄJ! Hoppas att allt är bra med er dagar som dessa. Som t.ex idag när vi var ute på Ekerö så åskade det, inte världens roligaste men vi hann bada lite trots allt! myyyyysigt. Är lite sorgsen över linas och davids breakup, men det verkar som att de kommer överrens ordentligt och vi kan ju alla träffas som vänner, även om jag saknar att se dom pussas, för de har de ju alltid gjort. Buhu, min tro på kärlek är nu försvunnen.
I lördags kom det hem lite folk till mig, bla. efterlängtade Ida, brunare och hetare än normalt, mysigt att träffa dig babe. Sen känns det skönt att spendera lite tid med min älskade Pillis också, she's the one that makes me keep on going. Det slutade med att vi hamnade i säng först klockan sju på morgonen efter flera timmarsRhodos den tredje känns uuuuuuunderbart! Sen börjar skolan den artonde och det känns skrämmande minst sagt. Men det ska samtidigt bli kul.

Jani,  vad har jag hittat på under tiden jag inte uppdaterat. Jag skulle säga att jag tagit det lugnt, jobbat arslet av mig, och de gånger jag haft orken har jag hittat på något skoj ;)
Damn vad skönt det ska bli med Rhodoooooooos.
Wellwell. Talk to yah later dudes

..?

Publicerad 2008-07-05 22:49:05 i Tankar

Jag har höga förhoppningar om att vi drar till Cypern i slutet av sommaren! Snälla önskan slå in..?

I donno?!

Publicerad 2008-07-04 13:14:53 i

Jag är helt vilsen, jag vet inte vart jag har mina känslor just nu.. Kan man lugnt säga. Ibland blir jag tårögd på blotta tanken av saker, ibland äcklad. Jag tror jag saknar hemskt mycket människor just nu. Vissa saker som hänt kommer alltid att finnas i mitt hjärta, det är svårt att förstå efter allt vi gått igenom, men jag vet det! Allt känns ändå jävligt bra just nu, riktigt bra. MEN det är någonting som saknas. Och jag känner att jag måste hitta på någonting hela tiden för att inte verkligheten ska komma ikapp mig. Och vad är det då med verkligheten som är så skrämmande? Det vet jag inte.

Workin 9 2 5

Publicerad 2008-07-04 00:09:55 i

Jag jobbade första dagen idag! Hemskt. Men kul, eller ja.. lite åtminstonde.
Har varit upp sen höav sju och i ständig rörelse, så nu blir det sovtime. Imorgon blir det snabbtur på stan med snyggingen Pernilla och sen mer jobb, dock bara tre timmar.
Ciao

Blä

Publicerad 2008-07-01 17:48:21 i Tankar

Nu har jag städat mitt rum inför amerikanernas ankomst imorgon. Tjoho! Nejnej, allt känns ju inte lite stressigt och på kanten till att den sista avgörande droppen ska falla och göra så att hela jag översvämmas, nejnej. Och så ska de komma och man måste, måste promt vara en trevlig människa utan några fel. Never liked it.
Plus denna sömnbrist, har inte sovit mer än ungefär 6 timmar på en natt under hela sommaren. Det är inte likt mig. Det värsta är att jag inte kan somna! Eller att jag vaknar klockan åtta och inte kan somna om. Så jag går och är sjukligt trött och irriterad.
Hur som helst ska jag jobba för första gången på torsdag. Börjar sju och jobbar till ett, så min dag blir inte helt förstörd, utan kan säkert hitta på något skoj med Britta, Ian och Linis efter att jag jobbat.
Nej usch och fy så negativ jag är. Huvudvärk, fetma-tänkande och NO SLEEP gör mig DÅLIG som människa, haha.
Orkar inte skriva mer.
Hejochhå

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela