EMILIA

zzuupppppp

Publicerad 2010-04-19 10:04:21 i Allt & inget

Måndag morgon. Strålande solsken och en kaffedrickandes gladers Emilia. Pussar hann meds imorse, vilket resulterar i en glad dag! Trots uppstressande lärare och alldeles för mycket plugg är jag glad glad glad idag! Wiho I say. Bara lyssna på gladis musik så hjälper det mycket. Snart avfärd till skolan för en svenskalektion med uppläsning av dikter, finfint. trots de tråkiga dikterna.

helgen blev otroligt lugn för en sådan partyprisse som mig. talng-kväll i fredags, övningskörning klockan sju på lördags morgonen och sedan filmkväll med Wrong Turn 3 (som SÖG!). Sen lite pluggish och övningskörning även igår. Nu jävlar! Körkort före älskling, oh ja!

Men nu ska jag gå och koka ännu en kaffe som jag kan bära med mig på min färd till skolan denna underbara dag. Var tacksamma för det ni har, när som helst, var som helst kan hela er tillvaro rasa samman, så ta vara på livet! :D

Over and OUT!

OBSESSED

Publicerad 2010-04-14 16:08:31 i Allt & inget

Är det normalt att må totalt psykist dåligt bara genom att tänka på att ens pojkvän varit med någon annan innan mig? För jag blir till och med illamående när jag tänker på saker som jag gjort bara för att det enda, den enda jag kan tänka mig att ens röra vid nu är han.
Mitt liv kretsar kring honom. Jag dagdrömmer om våran framtid tillsammans, varje dag utan honom är en pina. Jag är fast, beroende och sårbar som aldrig förr. Men också lyckligare än någonsin.

lill-lördag!

Publicerad 2010-04-14 15:50:59 i Allt & ingetIkväll blir det babasonic med Jossan! Fina fina du, det kommer bli finfint tror jag minsann. Sovmorgon till halv elva imorgon och redan klar med dagens plugguppgifter, så försöker komma ikapp lite med lite extra grejer som t.ex. ska vara klara imorgon, så jag slipper göra det då!

Sämst på att uppdatera som vanligt, men det är som de säger, tvåan är värst. Verkligen. Har så otroligt mycket att göra nu, känns inte som att jag räcker till någonstans. Har lämnat CV't på donken på Vasagatan nu, får se vart det leder.

Lurad!

Publicerad 2010-04-01 13:07:52 i Allt & inget

Vem ska man lura och hur ska man lura den? Min pojkvän är ju ett solklart offer, men vad ska jag då hitta på? Det är den stora frågan. Det kan vara något riktigt osannolikt, men grejen är den att han VET att det är 1a April, och jag som lurar honom så mycket annars! Han kommer aldrig gå på det.. Det blir nog pappa och lillebror som blir de stora offrena för mig idag.

Tjingeling!

1a April

Publicerad 2010-04-01 13:06:34 i Lite vadsomhelst

Första dagen på en ny månad! Regnet öser ner och jag är gladare än någonsin. Nya huset är så fint, jag gillar det starkt! Sista lektionen innan lovet börjar strax och här sitter jag och bloggar..
Efter skolan blir det rush hemåt för att inhandla massa godis, fixa soffan samt tv hemma och sen slå sig ner med lite bra rullar. Jag behövere!

Imorgon blir det skiva med pirat-tema med mina fina tjejer. Två utgångar två veckor i rad med dessa finisar är ju inte helt fel! Och vet ni att det är 42 skoldagar kvar innan sommarlovet? Kan inte vänta längre. Dock är det alldeles för mycket plugg kvar innan allt är klart.

Vi ses bland minglet folks. Off I go!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela