EMILIA

hola

Publicerad 2010-02-20 19:56:32 i Allt & inget

Hola chicos el loco!
Bara två dagar kvar till, så sitter jag i Krakow utan data, utan uppdateringar. Helgen har hittils bestått av endast chill, då jag inte varit på topp. Idag var vi en snabbis på IKEA. Två veckor utan min baby ska jag överleva, två hela veckor. Tur då att man har vänner som kan pigga upp en, ska försöka hinna gå ut och vara med bestis mikaela.

Jag fick en superfin alla hjärtansdag present av min baby förresten. Ett hjärta med niklas skrivet på det till mitt fina sabo-armband!
Nu ska jag chilla galet och bli frisk till Polen. uscha. Pussen

tja

Publicerad 2010-02-15 14:43:22 i Allt & inget

Sitter i skolan, har bara italienska kvar sen bär det av för att möta bästish. MYS!
Puss på er

bleh?

Publicerad 2010-02-14 20:43:37 i Allt & inget

Fan. Är det bara jag som hatar söndagar och dess ångestladdade miljö och luft? Det är bara nåt skumt som får mig att känna mig illa till mods. Det är dock bara en vecka kvar sen bär det av till Krakow. Kan kanske vara därför också. Besöka arbets/koncentrationsläger samt ev. ett barnhem. Jag kommer komma hem som en deprimerad människa känns det som.

Busskortet borta också. Jävla skit. Hur kan alltid jag lyckas med äckeljävlasepe saker? Blir så arg på mig själv att jag spricker. Önskar mig lång, långt bort nu. Typ Gran Canaria där fader är. Det är för hemskt med så grått väder som vi haft idag, jag behöver sol. Skulle inte sitta fel med en liten semester, men det får antagligen vänta till i sommar då. Skitkul. Ne.

Vart hittar jag då statistik om sexuella övergrepp mot barn? Hittade som F A N förut, men såklart inte idag. Jävla idioti. Och essäskrivning imorgon... Hur nu det ska gå. Japp jag är neggo.
Men imorgon får jag åtminstone träffa Mikaela. tackar Gud för det!

friday 12/2-2010

Publicerad 2010-02-12 19:30:52 i Allt & inget

Jag är med min man, vi har ätit tacos och druckit champagne. Och nej, inte äcklig chardonnay utan riktig champagne. Vi lyssnar nu på Bo Kaspers, japp  det är bevisat att vi har blivit ett gift gammalt par. Men vi hade ju åtminstone bubbel?

Nu när vi ätit klart ska vi sätta oss ner och ta det lite lugnt, och sen göra oss klara för att åka och fira finaste Hanna Banana! Det, mina vänner, ska bli ett sant nöje får jag säga! Present är inhandlat, sånt som jag skulle vilja ha. Japp, ett armband där det står "kärlek segrar" på latin/italienska hehe... Duktig som jag är.

Men men, åter till städning av maten!
Pussi

puss!

Publicerad 2010-02-12 19:22:45 i Kärlek

Vi är ett virus i en statistik
en sensation utan publik

Vi är ett tåg utan nån räls
som åker liksom hur som helst

Vi är en natt med en tyst minut
en turkisk film med lyckligt slut

Vi är en båt som slipper kryss
en punkt på din hals jag aldrig kysst

du och jag
är vi ett annat slag
är vi ett undantag
du och jag

hola bloggen

Publicerad 2010-02-11 12:14:14 i Allt & inget

Sitter nu i skolan, började 11 och slutar nog tidigare än förväntat :) Härligt! Sen ska jag nog mysis med bfriend once again, det gäller ju att passa på, eftersom jag taggar till polen nästa vecka.
Nu ska vi gå till donken och äta lite lunch, ty det är så äcklig mat i skolan än en dag!

Ciao bellaaaa

whens day?

Publicerad 2010-02-10 22:42:07 i Allt & inget

Jag myser med bfriend sötnosis! Imorgon blir det skola och på fredag endast träning :) Börjat fundera lite på the future, har STORA planer. HE HE HE

nu ska vi sova, i en tempursäng. det ni!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela