EMILIA

Long time no see

Publicerad 2008-12-31 21:09:38 i Allt & inget

Ville bara passa på att önska er alla ett gott nytt år! Är nu med favorittjejerna, ska snart dra oss vidare. Har ätit en lyxig supergod middag bestående av förätt, varmrätt och efterrätt. Har tyvärr inte hunnit skriva alls nu under lovet, har åtminstone haft en bra lov, dock fullt med aktiviteter om så inte jobb!
Summeringen på 2008 blir nog att det varit ett händelserikt år och att jag lärt mig enormt mycket, inte minst om mig själv men även om andra människor. Det är ibland inte lätt när det är svårt och att tiden går otroligt snabbt. Kanske för att jag mestadels har roligt, eller alltid har något att göra. Nu är jag i alla fall ledig från arbetet och ska bara ta det lugnt, för första gången på lovet faktiskt.

Hur som helst så önskar jag er alla ett gott nytt år!

The more you give the less you have to carry

Publicerad 2008-12-19 16:15:26 i Allt & inget

Hej alla! Jag har varit lite sämst på att skriva den här veckan men om sanningen ska fram har jag inte suttit alls mycket vid datorn. Har inte ens orkat svara på mina inlägg folk skickat på facebook. Dålig människa ohja. Hela veckan har varit allmänt påfrestande, jag är så trött idag att jag inte ens orkar titta på tv känns det som. Eller så är det det enda jag vill göra, hehe. Jag tror inte jag sovit så gott som jag sov inatt på ungefär ett halvår. Det är sicko!

Ja, det är snart jul men jag känner ingen julkänsla alls. Till skillnad från alla andra av mina vänner, som har tid att gå på julmarknader, julshoppa och lyssna på julmusik så tillbringar jag min tid på jobbet. Eller i sängen. Jag hoppas bara att julkänslan kommer dagen innan julafton, då är jag nöjd. Men till dess hade jag tänkt att städa iordning och julpynta ändock lite mer hemma hos Pappa, eftersom han och lillebror kommer hem från Gran Canaria imorgon. Ja, jag kanske borde ta itu med städandet nu, annars blir det aldrig av. 

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag har för planer, ingen aning med andra ord. Jag är bjuden på en födelsedagsfest, men är inte säker på om jag har orken. Eller kanske filmkväll, det känns ju mysigt.. Med pizza till middag kanske. Hm, apropå mat måste jag ner till affären och handla, kylskåpet är nästintill tomt. Pappa kan väl få glädja sig åt att det åtminstone finns smör i kylen när de kommer hem. Vad tycker ni jag ska göra ikväll?
   

Hola

Publicerad 2008-12-16 17:22:37 i Allt & inget

Jag och min älskling sitter och pluggar, sen ska vi laga lite mat och titta på Titanic! Myyyyysigt. Nej, åter till arbetet.

Friday night

Publicerad 2008-12-12 18:28:59 i Allt & inget

Häääj! Hur mår ni? Ja, själv mår jag bättre än jag gjort resterande av veckan. Sitter hemma hos min älskling, har ätit lite chips och lyssnat på Windupdeads, så jävla nice. Hon är så fin, min älskling. Ikväll ska vi se på idolfinalen, rösta på Alice, bara för att hon ska få en ärlig chans mot Kevin. Känns redan lite uppgjort att han kommer vinna, men jaja, det kan bli intressant att se i alla fall. Snart ska vi röra ihop någon middag, och invänta Albin I guess. Han ville också vara med och leka, sötisen!
    Ja, nu klev älskling ur duschen, så det är väl dags att röra ihop lite middag då. Hoppas ni får en trevlig kväll, jag vet att jag kommer få det!

Looking back at you, looking back at me

Publicerad 2008-12-10 18:12:36 i Kärlek



Titta på scouterna, titta på min bästa vän och jag! Jag bara ler av att tänka
på ALLT, allt roligt vi gjort. Vi måste varit sötast, du och jag, när vi sjöng
Britney på Kanarieöarna, eller när vi hittade genvägar i skogen uppe i
Hemavan. Eller kanske smakade lite päronlikör? Haha. Jag vill bara att
du av alla personer ska vara säker på att jag älskar dig, och skulle inte
byta bort vår vänskap för någonting på denna jord. Mikaela du är bäst!

The Windupdeads

Publicerad 2008-12-10 18:03:19 i Lite vadsomhelst



Jag tycker absolut att ni som inte hört Windupdeads borde sätta er ner och
göra det med en gång. Ett av Sveriges bästa band, eller rent av det Svenska
bandet med störst potential. Vad tycker ni?

And the morning is the night, and the night is the morning in your eyes

Publicerad 2008-12-10 13:40:37 i Allt & inget

God morgon! Eller ska jag kanske säga God eftermiddag? De här dagarna när jag har varit sjuk har jag sovit hur mycket som helst, vet inte vart all sömnbrist kommer ifrån. Weird. Idag mår jag sämre! Och det som kändes bättre igår.. Fan! Min hals är hemsk, blir nog läkaren senare idag.. buäh. Vi får se. Nej, nu ska jag kika på en julfilm och tillfriskna and soon my sister will arrive. :)

Talk to you later on dudes.

Give me some pleasure

Publicerad 2008-12-09 23:43:43 i Allt & inget

Nu gjorde jag det lite juligare, önskar bara att jag hade mer krafter och inte var sjuk så jag orkade städa hela jäkla lägenheten. Men lite diskande och julmysigare blev det. Ooups, nu kom pappi hem efter att ha varit ute med sina jobbarkompisar :) Mysigt! Undrar bara hur bra på örat han är egentligen, hur han håller masken inför mig. HIHI, han är för göööllig! Oh, nu är det nog minsann dags för den där koppen med te som jag så länge suktat efter.
Sov sött med er.

So together but so broken up inside

Publicerad 2008-12-09 22:33:29 i Allt & inget

Nu längtar jag hur mycket som helst till julen, vi brukar alltid julbaka pepparkakor med mormor och morfar, men det har tyvärr inte blivit av iår. Tråkigt. Däremot ska vi troligtvis sova hos dom natten till julafton, det betyder att vi klär granen, dricker glögg, tittar på uppesittarkvällen på tv och äter julskinksmörgåsar. Jag längtar! Bara själva myset. Men inte är det långt kvar nu, bara 2 veckor imorgon. Och tyvärr har jag bara 3 julklappar ordnade. Några förslag på vad man kan ge sin 9åriga lillebror? Jag brukar satsa på att ligga under hundringen, men eftersom jag nu har min egna inkomst så kan jag lägga ut lite mer.
    Förresten, mindre än en månad kvar till fast anställning på Tha Donk. Känns skönt! Hoppas bara att utbildningen till Kassachef flyter på lite mer nu under juletider. Jag känner nu att jag borde diska lite, och göra en kopp te. Det låter som musik i mina öron. Teeeeeee. Ah, mys. Haha!

Spend your whole life living in the past

Publicerad 2008-12-09 18:12:10 i

det är som att hela magen rivs upp på nytt bara jag ser dig
bara jag hör ditt namn.
sluta finnas till, sluta etsa dig fast.
du finns i luften jag andas, i varje handslag
varje gnutta närhet påminner om din
om din kortvariga närhet.

I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck

Publicerad 2008-12-09 17:43:37 i

Idag mår jag något bättre, men min hals är helt ur form. Hemskt, kan knappt svälja. Och idag har jag bara legat i sängen hela dagen, måstemåstemåste orka med skolan imorgon.. Fuck no! Vet ni att nu ska jag bara glömma honom, strunta i det som hänt och bara ha kul. Jag taggar till så jävla mkt till lovet, även om jag ska jobba mestadelen. Men oj vad mycket pengar jag kommer ha som jag sen kommer kunna använda till en semester i sommar.
     Idag ska jag plugga lite historia, äta ensam, se på DH ensam.. Vara allmänt ensamhemma, skööönt. Ska dricka allmänt mycket te också. Mysigt och skönt. Nej, nu är jag kissnödig.

Ciao!

Hela världens hunger samlad i mig.

Publicerad 2008-12-08 18:32:46 i Kärlek

Jag trodde aldrig att det skulle kännas så jobbigt, faktiskt. Jag kanske lurat mig själv, men det är väl så, att jag gömmer undan de där svåra känslorna för jag orkar inte deala med dom nu. Faktiskt. Inte vet jag. Det gör mig bara svårare för mig att förstå alltihopa, förstå mig på mig själv. Eller så lurar jag bara mig själv än en gång.
    Fast ärligt talat så orkar jag inte bry mig det minsta, inte alls.

Vad kom först? Hönan eller ägget?

Publicerad 2008-12-08 18:14:23 i

Jag är sjuk och mår inte alls bra. Kan bara svälja te och har i stort sett sovit HELA dagen, det är insane. helt insane. Sen tittade jag på två gamla disneyfilmer, fast helst hade jag sett Lejonkungen och någon julig en, men det fick bli Vägen till Eldorado och Ett småkrypsliv. Dock såg jag i stort sett ingenting av dom, utan sov som sagt. Well. Kanske borde titta klart på dom nu, för jag orkar inte sitta upp :(

Det blir nog bra snart.

-

Publicerad 2008-12-07 22:54:45 i

jag bara känner att jag är för svag för det här. alldeles för svag.
Vem håller mig uppe? Vad håller mig uppe? Shit. Jag är för
negativ.

Gammalt groll

Publicerad 2008-12-04 23:46:24 i

Jag läste mina gamla blogginlägg, från tidigare i år. Damn, vad lycklig och oberörd jag verkade vara. Hur lyckades jag? Ja, det kanske är så om man är kär i alla fall. Ja, det kommer väl det med! Hur som helst så sitter jag här nu, framför tvn med datorn i knät, med fader bredvid mig. Vi har diskuterat mycket fram och tillbaka om hur, var och när vi vill flytta. Usch, det är inte lätt det här.

Imorgon är jag åtminstone astaggad på att göra något! Någon som har nåt kul på gång? Keep in touch ;)
Nej, det kanske är dags att sova nu i alla fall. Kvart i tolv.. Ska upp och se julkalendern imorgon, då kommer jag i alla fall upp med säkerhet. Well! Puss

Silent.

Publicerad 2008-12-04 23:24:03 i

Ojoj, jag känner verkligen att jag borde satsa mer på skolan. Men vad gör man inte, det är ju faktiskt bara två veckor kvar. Yäj! Borde väl också börja ta hand om mig själv mer, man mår ju tydligen bättre av att motionera och äta bra :o aldrig hört något liknande! Men ja, eftersom jag jobbar på Mc Donalds är det lätt att det blir middag/lunch där minst två gånger i veckan. Är liiiiite trött på den skiten nu. Blä.
      Hehe, imorgon är det i alla fall fredag, ska vara med Caroline och förhoppningsvis Albin. Kom på att nu borde mamma och micke ha kommit hem också. Jaja. Sov gott på er.

sweet

Publicerad 2008-12-04 19:42:54 i

Find me here
And speak to me
I want to feel You
I need to hear You
You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again

You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything

I've given you all I possible can give. I wonder why the hell you're still here with me?

Publicerad 2008-12-04 18:07:15 i

Imorgon är det fredag. tack gud. allt, allt påminner om det. det där. usch.
Jag ska laga mat åt männen i mitt liv nu. Lillebror och Pappa. Mina ögonstenar!
Om inte något händer imorgon hoppas jag att jag kan ligga och gosa i
min älsklings säng tillsammans med henne. Bästiiiissssss det var too
long ago! <3 Babybabybaby. Jag längtar efter att få umgås med David
Davids David, Albin, jag och så Caroline. Läs detta och ta åt er människor!


Nej vad sämst jag är på att blogga. Hejdå

(förresten hur tillagar man sparris?!)

feting bra

Publicerad 2008-12-01 21:34:40 i

Well it's one thing to fall in love
But another to make it last
I thought that we were just begining
And now you say we're in the past
Oh, look me in the eye
And tell me we are really through

You know it's one thing to say you love me
But another to mean it from the heart
And if you don't intend to see it through
Why did we ever start
Oh, I wanna hear you tell me
You don't want my love

Put your hand on your heart and tell me
It's all over
I won't believe it till you
Put your hand on your heart and tell me
That we're through, ooh

det är mig dom kallar smutser

Publicerad 2008-12-01 21:22:14 i



Jag borde rycka upp mig. Jag borde verkligen plugga matte, men icke
sämsta tjejen! JA! Och imorgon jobbar lilla jag såklart, sen är det
nationella på onsdag. Inte ok. Fan. Helvete. Men ja, som sagt ingen
motivation alls. Vet ärligt talat inte vad det är som får mig att gå upp
så tidigt på mornarna, rädslan för att misslyckas kanske..

Jag ska bli bjuden på en resa till Paris :)

Nej farväl på er! Ett bad skulle ju inte sitta fel, kan man plugga matte
när man badar? Jaaaaa, visst kan man det? Hehe... Lyckat!

Beautiful is not enough for you

Publicerad 2008-12-01 19:06:26 i

Jag har en del personer i mitt liv, personer som betyder så hemskt mycket.
Jag med mina hemska humörsvägningar och mina konstiga känslor överlag
måste vara svår att stå ut med. Jag klagar alltid och lägger allt på er, känns
det som åtminstone. Ville bara tacka.
Tack.

That smile I've lost, I'll find somehow.

Publicerad 2008-12-01 18:37:33 i

Skrivkramp. Härdad. Huvudvärk. Känslokall. Tusen tankar om och om igen. Varför? Nej. Inte så, inte bra. jo, jättebra. eller? söt. och hemsk. oj för mycket tankar. vet inte hur det ska bli ord. bra och dålig? ne. varför? ja. VARFÖR? ständigt i mitt huvud. du, jag. tankar. markus krunegård. glad igen. bra. kul.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela