EMILIA

Puss!

Publicerad 2008-09-29 23:45:28 i

Hellu folk! Det var ett tag sen, men jag får skylla på internet som inte har funkat sen i torsdags för mig, roligt eftersom min engelskauppgift skulle varit inne i fredags men blev inskickad nyss. BAJSINTERNET. Annars mår jag sådär, har varit hemma idag, säkert sovit 20 timmar, så slut är jag. Imorn blir det däremot skola, tror jag orkar det, trots huvudvärk och ont i kroppen. Som tur är är det kort dag imorn, så efter skolan blir det kikande efter något att ha på sig på insparken plus hem och plugga Mediakunskap. Ruuuligt värre.
     Helgen har varit kul, men som ni kanske förstår alldeles för lite vilande. Jag planerar att inte göra nåt nu i helgen som kommer endast för att komma ikapp lite.

Neej, apropå sömn så är det dags att sova!
Ciao

Hej :)

Publicerad 2008-09-25 22:13:36 i

Ojojoj, Lasse gick vidare i Idol. Tyvärr är han för bra för oss, för bra för Sverige, men vad finns det att göra åt saken. Nu ska jag gå och ta en välförtjänt dusch och sedan gå och lägga mig i sängen med datorn i knät + en söt liten engelskabok vid sidan om, jippie. Godiset gjorde att jag fick ont i maaaagen :( Jag som var sugen på te förut ikväll, bajs.
     Godis är underskattat, kan göra en hel dag uuuunderbar. Men te är fucking grejt, och jag satsar nog på att ta en kopp efter att jag duschat. Just so you know. Ointressant på hög nivå, I know.


    Jag haaaaatar (på Fabiasn vis) att åka kommunalt. Pendeltåg, hur fuckat är inte det?! Blä, sl, inte ens kortdragarna fungerar.

He he he

Publicerad 2008-09-25 21:51:26 i

I'm not sure what you're looking for but it's a waste of time.

Pluttar

Publicerad 2008-09-25 21:17:45 i


Jag saknarsaknarsaknar er.
(Pernilla, fortfarande inga pengs på mobilen, RING MIG :D)

Torsdag

Publicerad 2008-09-25 20:00:03 i

Men hej!
Känner mig exhausted, har sovit i ungefär två, tre, timmar. INTE OKEJ! Hur ska jag nu kunna sova i natt? Buhu. Köpte åtminstone lite godis på willys, hehe. Måste dra ner och köpa matsäck till imorgon också, blir väl sallad som vanligt. Nu är jag på pretty good humör eftersom det är helg imorgon, men tydligen får jag inte vara hemma, eller sova borta, så vi får väl se hur vi löser det. Ska i alla fall  troligtvis träffa Ida och Emelie imorgon och äta middag, annat vet jag inte mer än att jag börjar nio på lördag, så det blir inte sent minsann. 
     Ikväller laddar vi upp med lite idol med mamsen, godiset och sedan lite läsande av engelskaboken. Ärligt, palla? Buhu, vet inte om jag kan vara med Mickis nu heller, så vi får väl se hur det blir. Jag som sett fram emot det, måste kanske vara hemma heeeela lördagkvällen! Pinsamt.

Nej, nu är det IDOL! Puss

Onsdag!

Publicerad 2008-09-24 14:58:38 i

Ena stunden glad, andra irriterad och tredje ledsen. Hatar humörsvägningar, inte OK! Hur som helst är jag glad nu, superprima. Fick sluta tidigare, så nu känns det som att mitt antikenarbete kommer att kunna bli hur bra som helst. Bara jag sätter igång med det. Jobbar idag igen, 17-22, jobbigt pass då det blir så sent innan jag kommit i säng, menmen vad ska man göra åt saken.

Jag har tänkt på en sak.. På pendeltågen, eller tunnelbanan på mornarna (men även alla andra tider på dygnet), så vägrar folk ibland hoppa in till sätet bredvid. Jag menar, hur svårt är det? Det är jobbigare för de människorna som inte kan tränga sig in mellan sex ben som redan är ihopträngda, dessutom kanske de har en stor väska att kånka på. Herregud människor, sluta bara tänk på er själva, och vara så bittra.
Galet irritationsobjekt, jag vet, men ändå! :)

LOOK FOR THE GIRL WITH THE BROKEN SMILE..

Publicerad 2008-09-23 22:39:10 i

Jag ska inte klaga. Det ska jag verkligen inte. Jag vill bara ställa frågan om det går lika utför för alla just nu? När ens närmsta går bakom ryggen på en, när de förstör ens sociala liv, när man förlorar tre av sina bästa vänner, vad ska man göra då? När man är med människor man trivs med, människor man vet bryr sig om en, men som gör att man känner sig ensam, vad ska man göra då?
Jag vill gå och gömma mig, försvinna i intet just nu. Det känns bara som att alla sviker, försvinner ifrån mig, drar sig bort. Även de som ska finnas där i ont och gott. Jag vet vart min plats är, jag vill stanna där, men det är fullständigt omöjligt.

EH?

Publicerad 2008-09-23 07:51:10 i

Har ni någon gång varit med om att ni förstått att ni är dumma? Att det ni håller på med bara är för ert eget bästa, för att just ni ska må bra? Det förstod jag nyss. Men grejen är den att jag inte behöver någon speciell för att må bra, jag har redan en del personer som får mig på bra humör, som får mig att lysa upp. Jag behöver inte gå omkring vara dum, för det är bara inse fakta att så fort kärleken kommer till en så händer det. Man kan inte gå omkring och jaga den. 
Som en vis Salman sa till mig: Man ska gå omkring och blunda, och sedan snubbla på kärleken. Oftast faller man då, och då faller man hårt.

Måndag

Publicerad 2008-09-22 19:15:24 i

Ärligt, jag tror jag ska gå ner och köpa godis och sen ligga i sängen hela kvällen. Jag oooorkar inte börja med historian, har inte ens läst klart häftet. Jag är en misslyckad liten fisk. Miriam är ju för söt! <3 Lilla vännen. Och Mikaela, det är ni som gjort min dag. Förresten ska jag träffa Mickis imorgon, ska bli så otroligt skönt. Det finns inget bättre än att träffa dig baby :)
AOOOII, är inte på det bästa humöret, precis som alla andra antar jag att nu har min årliga höstdepression, jag orkar inte med nån eller något, kan inte plugga, koncentrera mig, sova, äter hela tiden = fetto here i come. Men det blir nog bättre snart, det känner jag på mig. Har bara tre schemalagda dagar den här veckan, och det känns wonderful. Sedan på torsdag är det lönedags, och sen i helgen är jag, troligtvis, ensam hemma. Skönt.

Det enda som saknas är någon

RUBRIK

Publicerad 2008-09-21 22:37:06 i

Hej kära vänner, nu ska jag äntligen komma med ett riktigt blogginlägg för första gången på länge. Igår hann jag med att jobba elva timmar, så sjukt roligt, eller nja, kanske inte. Sedan hann jag pysa hem, få i mig lite mat, duscha och göra mig klar för att sedan dra hem till Caroline. Vad vi sen hittade på har jag ingen aning om, kvällen försvann lika fort som den kom.
Idag har jag: tittat på supersugen, köpt blommor åt mormor som fyller år, legat och slappat, ätit frukost, lyssnat på Coldplay, sovit, varit på middag hos mormor & morfar, sagt hej till pappa, gjort svenskaläxan och nu sitter jag här. Kul, kul och lika mycket kul igen. Hatar söndagar. Fetångestdagennummerett? Blä, kan fortfarande inte fatta att jag var på jobbet i elva och en halvtimme igår, jag skulle kunna slå mig själv för en sån sak :) Den kommande veckan ska jag jobba tre ggr, tisdag, onsdag och lördag. Tyvärr inte med någon rolig, haha. BÄÄÄJS måste börja med antikenuppgiften också. Jag är en stressad kvinna.

Om en vecka exakt ska jag och morfar ner till Mantorp för att se på STCC- och JTCC-finalen. Antar att det blir en kompensation för att det inte blev någon karting i helgen. Nej, vet ni vad? Nu ska jag gå och duscha. Puss på er alla.

Kul?

Publicerad 2008-09-21 19:47:41 i

Det blir aldrig som man tänk sig :) Hihi, sötnos.

FREDAG!!

Publicerad 2008-09-19 15:29:30 i

Skön, mysig och kul dag! Fredagar är min favorit, dock inte om jag ska jobba.. Men ändå. Ska snart dra mig iväg mot donken, så niiiiice! :(

AH! Glömde prata om hur underbart igår var. Det går inte att beskriva hur mäktigt och jävla bäst det var! Hade rysningar från första till sista ackord. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, har fortfarande inte förstått hur bra det var. Chris Martin, jag säger bara Chris Martin.

If you love me, won't you let me know?

Chris, här kommer jag!

Publicerad 2008-09-18 17:57:49 i

SNART, SNART, SNART bär det av mo Globen. Jag är nervös, taggad, peppad, glad AAAH allt positivt man kan vara i ett sånt här läge. Funderar på att köpa godis som man kan ha när förbandet är, muahaha, hörde ju att de inte var så bra. Jag min älskling Svanis, Mamsen och Lina ska gå. God damn vad jag längtar.


Svanis och Wahlis!

Mikaela Öberg

Publicerad 2008-09-17 21:31:40 i Kärlek


Vad vore jag utan dig? Vet du att jag tror vi känt varandra i tio år i år?
 Finns ingen bättre vän än du, jag lovar! Och badet vi aldrig tog i somras får vi ta igen på PTK :D

EH?

Publicerad 2008-09-17 21:27:04 i

Ikväll hatar jag comhem, för internet är gaaaaalet! Matten imorn kommer misslyckas också, jag tyckte det var mer givande att titta på idol :) Badet var niiiiiiice! Bara 29 sidor kvar i boken till första entryn, jippie. Fuckar UR! Höhö, jag är åtminstone på bra humör, glatt humör skjortan hänger utanför och imorn ska jag ha röda byxor.
puss

Mys?

Publicerad 2008-09-17 18:34:55 i Kärlek

Ett mysigt skumbad, lite kooks och en kopp te. Då kan inte pluggandet misslyckas!

ENGELSKA :@

Publicerad 2008-09-17 18:12:56 i

Tjena i hallonskogen. Jag har nu gjort flera misslyckade försök att förstå mig på matten, men det känns nu meningslöst. Satsar stenhårt på engelskan istället. Vet ni att jag som förut älskat engelska, ser det som det värsta ämnet? Jag skulle kunna hoppa alla länder som pratar engelska bara för att det är ett sepeäckelspråk. Eller så är det lärarn som är det :) Hihi. Fan, alla ni som pratar nåt annat språk än svenska kan ju lära er det.

Nej, tillbaka till engelskaboken, bort från datan, stänga av tvn. IHHH panik! Annars har jag varit på bra humör idag, galet och konstigt, men ändå bra humör.

Ciao

TUDDILOO

Publicerad 2008-09-16 22:22:27 i

Fuck no, nu ska jag gå och lägga mig och sova. Men innan jag slumrar ska jag självfallet läsa några sidor i vår extraordinära Engelskabok. BAJSAPA på den!
Puss på er, keep up with the happy spirit.

2222

Publicerad 2008-09-16 22:18:58 i

22:22 och imorgon ska jag shoppa (må jag hitta det jag söker)

MKR-FINAL PÅ SÖNDAG!

Publicerad 2008-09-16 21:19:55 i Kärlek


På söndag ska jag och David dra till Södertälje och gotta oss i kartingens trevliga anda. Hoppas vädret är bra bara, är väl som vanligt, antingen vinterjackan eller bara en tjocktröja. Gosh, jag saknar gamla tiderna! Så det ska alltså bli riktigt kul att åka och kika plus träffa massa gamla härliga vänner, tihi. Hoppas Johan vinner skiten! 
(På bilden är det jag i Enköping för nåt år sen)

Kväll.. igen.

Publicerad 2008-09-16 20:17:02 i

Har varit ute på promenad idag med, känner mig så sjukt duktig. Det är ju i och för sig för mitt eget bästa :) Ska väl ta och spela lite piano med, det är alltid skönt. Känner mig bättre nu, fast huvudet är inte riktigt kurerat. Orkar inte plugga, så vi får väl se hur matteprovet på torsdag artar sig, höhö.
      Nu är jag på otroligt bra humör! DAMN. Ni är världens bästaste, vet inte vart jag ska ta vägen :$ Imorgon måste jag hur som helst plugga, mot alla odds. Matteprov, matteprov matteproooov, matteprov matteprov matteprooooov. Oh, skolfoto imorn också, INTE OK.

Skriver snart, idol väntar

jon olsson

Publicerad 2008-09-16 10:20:33 i Kärlek

Alltså mannen, du är för jävla het. Skidkillar i mitt hjerta.
Nu ska jag gå hem från skolan. Puss

:(

Publicerad 2008-09-15 23:26:24 i Tankar

Jag känner på mig att det här kommer att bli ännu en sömnlös natt..

Trevligt!

Publicerad 2008-09-15 22:47:22 i

Tillbaka efter en timmes promenad plus en snabbdusch. Skönt! Nu är det Magnus Betnér på tvn, han är ju så otroligt skön. Ska gå och lägga mig nu, för febern är tillbaka. Inte bra :( Kanske ska spela en truddilutt på min synt först, ska lätt ta upp det intresset igen efter ungefär ett års paus. Hi hi hi.
    Puss

Pråmänad

Publicerad 2008-09-15 21:01:56 i

Nu ska jag knalla iväg på en prommis efter att ha spelat piano i ungefär en timme.
CIAO!

LOL

Publicerad 2008-09-15 13:21:18 i

Halloj. Sitter i skolan, har haft lång håltimme, skööönt. Ska snart gå ner och köpa en te, mumz. Huvudet är inte på topp idag, är helt vimsig.. Av olika anledningar antar jag. Men det löser sig!
Puss

En tanke bara...

Publicerad 2008-09-14 23:44:27 i Tankar

okej, jag överbloggar. har inget liv.
antar att söndagar är bloggens dag dessutom, så säga vad du vill om det Henke - söndag får man blogga hur mycket man vill på! :)

nu är det sovdags.
puss

kallt?

Publicerad 2008-09-14 23:36:41 i Tankar

Vet ni hur kallt det är? När jag var på bio tidigare idag så höll jag på att frysa ihjäl! Då hade jag ändå två koftor och en jacka på mig som skulle värma.. Antar att min kropp och själ inte är byggt för de kalla årstiderna. Fast vet ni en sak? Jag längtar till snön, adventsstjärnorna, julgranen, stämningen, skidor, födelsedag + julafton, lucia. Allt är så mysigt! Vill få ha på mig min vinterjacka så jag slipper frysa. Det är så jävla kallt med höstjackor och skor. Och mina skidbrillor, LOVE THEM. Nu tänker jag lägga upp en bild på dom bara för att de är så jävla snygga.

Emilias dagbok

Publicerad 2008-09-14 23:02:55 i

Men åååh vad jobbigt att sova. Eller inte :) Ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig i min nybäddade säng, med nya fräscha lakan och sen vara nyduschad själv. Kan ju inte bli skönare efter en tuff helg! Borde ha tagit en god kopp te, eftersom halsen inte är nådig mot mig. Kanske ska gå och ta mig min dagliga dos av söderte med socker trots allt.. Usch, mår psykiskt dåligt av att se på Bridget Jones, haha. Det är så synd om henne, men på nåt vänster är vi nog rätt lika. Lika osmidiga.
       Imorgon är jobbigaste dagen i skolan och lilla Emilia blev ledsen att höra att Fabbe är sicknessman just nu och därför inte kommer dyka upp. Vi som är så bra på att skvallra, och nu när det varit helg och allt! Bajs på dig Fabian. Buhu, måste packa gympakläder och skolböckerna, göra te och välja kläder till imorgon. SträSs eLlEr VaD?

Puss på er!

KVÄLL

Publicerad 2008-09-14 20:19:41 i

Amen tja! Jag dissar pluggandet för idag och satsar på att städa rummet istället. Det blir nog fina fisken ska ni se.. Håller på att byta lakan för tillfället, vilket ni förstår går bra? hihi. Så mkt plugg just nu! I'm not palling. Fast vet ni nåhot upp piggande? Hål i väggen! Så sjukt kul tvprogram.
Blä, kan inte sluta tänka på digggggggg. Inte bra.

:s

Publicerad 2008-09-14 19:46:34 i Kärlek

Jag vill vill vill!
Trots att det inte är det bästa jag velat.

ångestångestångest

Publicerad 2008-09-14 18:58:25 i

Hej hej hemskt mycket hej. Ligger nu i min sköna säng hemma, one tree hill på teven och en jävla massa kläder på golvet. Alltid samma visa. Systers irriterande musik skär in i mina öron och jag blir gääälen. Och den jävla halsen gör ont nu också. Damn it.
       Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när det kommer till mina slampiga kompisar, men jag älskar er och skrattar för ni är så söööta! Och roliga för den delen. Hihihihi. Jag måste erkänna att det var hyfsat roligt igår, tror att alla  mina tjejkompisar hade roligare, men jag tyckte kvällen fick ett lyckat slut efter ett samtal i taxin hem. Hi hi. Hände mycket den kvällen med andra ord, både dåligt och bra. Men det satt ju bra med en QP-plusmeny till lunch, och sen så blev det till att gå på bio med sötnosen. MAMMA MIA! igen, den är så fakking grejt.

Puss

Trouble...

Publicerad 2008-09-14 14:09:30 i Kärlek

Oh no, I see,
A spider web is tangled up with me
And I lost my head
The thought of all the stupid things I've said

Oh no, what's this?
A spider web, and I'm caught in the middle
So I turned to run
The thought of all the stupid things I've done

I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong
I, well if I ever caused you trouble
Oh no, I never meant to do you harm

Oh no, I see
A spider web and it's me in the middle
So I twist and turn
Here am I in my little bubble

Singing, I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong
Ah, well if I ever caused you trouble
Oh no, I never meant to do you harm

They spun a web for me
They spun a web for me
They spun a web for me

Söndag :(

Publicerad 2008-09-14 13:46:09 i

Är hemma hos Caroline fortfarande , kom väl hem vid fyratiden ungefär. Crazy kväll, så kul att träffa Ida och Emelie också, de är kick ass good. Caroline med för den delen :)
Men nu är det kläpåsig dags. Puss

Lördag!

Publicerad 2008-09-13 16:21:27 i

HEJ! :D nu är jag hemma hos min sötnos Caroline, va ska ladda upp inför ikväll. Jobba var väl lagom kul, var så oooootroligt trött imorse, och det är ju inte kul att gå upp tjugo i fem precis. Nu ska jag snart hoppa in i Carolines dusch, och sedan ska vi försöka hitta på vad vi ska eta till midag.
         Nej, nog om det! Ikväll ska det bli KEEEEEEEEEEWL.


puss & knull

Fredag!

Publicerad 2008-09-12 16:42:06 i

Finally! Fredagens skoldag var då över, har ävun hunnit dra hem till pappsen och hämtat kläder. Just nu ligger jag i sängen och tittar på family guy, muy bien. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, antagligen titta på film med moder. Borde väl städa mitt rum också, haha.. Ni skulle bara se hur det ser ut. Får ta en före och efter bild.
Puss

baah.

Publicerad 2008-09-12 01:43:30 i

Äntligen. Nu ska jag sova. Efter att ha skrivit om två gånger....

Trött, tröttare tröttast.

Publicerad 2008-09-11 23:53:33 i

Klockan är kvart i tolv och jag borde sovit för längesen. Har inte kommit någon större vart på engelskauppgiften som ska lämnas in imorgon. Det är dags att lägga på ett kol med andra ord. Vill sova! Funderar på att gå och göra en kopp te, det skulle inte sitta fel.. Men snart är det fredag i alla fall, det känns så skönt. Ska antagligen bara ligga hemma och dega hela kvällen imorgon, bara ta det superlugnt efter skolan. Åh så jag längtar.
          Det är bara en vecka kvar nu, en vecka till den 18 September. En vecka till en kväll på globen. En vecka kvar till Coldplay!
          ÅH, älskar den scenen i SATC när Carrie lägger krokben för Big när han ska slå ryssen, den var alldeles nyss på trean. LÖVE IT. Paris det är kärlekens stad. Så vackert. Hela det avsnittet, så fucking great. Och imorgon är det Moneybrother på Grönan, tyvärr missar man då det. Men förste bäste frivillige får låna mitt grönakort, MUAHAHAH. snällt va?

OMGOMGOMGOMGOMGOMG vad jag älskar det här avsnittet av Sex And the City. Jag dör.
Nej, jag somnar snart. Men lite te piggar nog upp mig!

jag vet inte

Publicerad 2008-09-11 23:18:33 i Kärlek

Det var som att allting var som förut idag. Som förut fast ensamt. Utan dig.
Jag gick där och tittade, och tänkte. Att allt förändras så fort, på en tiondels
sekund. Det är konstigt, mina känslor är konstiga. Och vet du att idag var
det första gången jag var ledsen, jag var ledsen för allt. Jag gick där vi alltid
gick, och jag tittade på det vi brukade titta på, men jag pratade inte om det
vi brukade prata om, eftersom jag inte hade dig där.

Publicerad 2008-09-11 20:38:55 i Tankar

Blä blä blä blä jag vill spy på allt. Jag orkar inte plugga, jag vill inte plugga, jag vill inte jobba och jag vill inte gå till skolan imorgon. Jag vill inte springa ner till affären för att köpa frukt, för det är mörkt ute och jag kommer köpa godis också, och jag vill verkligen inte låta negativ på bloggen men så är det!

PUSS!

Publicerad 2008-09-11 20:09:30 i Kärlek

En dag, en dag ska jag hitta någon som
jag får det lika bra med som dom hade det.
SÅDESÅ!

Helg!

Publicerad 2008-09-11 19:22:16 i

Fre-fre-FREDAG imorgon mina kära vänner! Ska bli såååå skönt :) Är pepp på lördaglördaglördag, vill bara att den ska vara här NU! Vad ska man hitta på imorgonkväll då? Börjar sju på lördag så det känns något kämpigt. Men lördag! Antonios dag :) Nejmen usch, har fortfarande inte börjat på min andra entry, så med andra ord: byebye bloggen!

Yes! (no)

Publicerad 2008-09-11 17:39:14 i Kärlek

Ryck upp dig kvinna! Jag satsar på att ha läst klart innan middagen och sen gör jag loggen efter middagen, how does that sound? :)

I think I want You

s*per*an

Publicerad 2008-09-11 17:28:52 i

Kommer aldrig någonvart i pluggandet om jag håller på såhär!

Nej, vart är du, man i en blå body med ett stort rött S på bröstet? Hör av dig!

Coldplay - Shiver

Publicerad 2008-09-11 16:29:41 i Kärlek

So I look in your direction,
But you pay me no attention, do you?
I know you don't listen to me,
'Cause you say you see straight through me,
Don't you?

But on and on,
From the moment I wake,
To the moment I sleep,
I'll be there by your side,
Just you try and stop me,
I'll be waiting in line,
Just to see if you care

Oh, did you want me to change?
Well I'd change for good,
And I want you to know that you'll always get your way
And I wanted to say

Don't you shiver
Don't you shiver
I'll sing it loud and clear
And I'll always be waiting for you

So you know how much I need you,
But you never even see me do you?
And is this my final chance of getting you?

But on and on,
From the moment I wake,
To the moment I sleep,
I'll be there by your side,
Just you try and stop me,
I'll be waiting in line,
Just to see if you care, if you care.

Banan

Publicerad 2008-09-10 19:14:33 i

Bananer är gott, och jag borde verkligen förbereda mig inför novellanalysen imorgon, men jag har ingen luuuuust! Har fått leka skolfröken ikväll, (FABIAN OCH DAVVE!!!) men det är sån jag är, snäll ;)
        Pappas födelsedag idag, blev tyvärr inget firande. Han har ingen lust eller tid, men hur som helst blev vi sams i alla fall. Känns mycket bra! Tänk hur fort den här veckan har gått, det är redan onsdag (?!). Snart helg med andra ord. Tihihi. Nej, vet ni vad. Ska nog ta och lägga mig i mammas säng, just för att den är så skön, och läsa novellen. Återkommer senare.
Puss

Onsdag, onsdag.

Publicerad 2008-09-10 18:48:58 i

Efter att en trött, sliten och småsjuk Emilia kommit hem från skolan så la hon sig i ett otroligt skönt bubbelbad, tog en liten godis och läste ur engelskaboken. Fick även bli lite kent som grädde på moset.
När jag klivit upp ur det sköna badet ställde jag mig och gjorde supergod middag åt mig och mamma. Fick bli my specialty, sallad.



Langar upp lite bilder från helgen, bättre sent än aldrig!


 


         

Misslyckat

Publicerad 2008-09-09 19:56:49 i Tankar

Muaha, godis är gottens. Får dock erkänna att plugga inte är min starka sida.. Har suttit och lyssnat på musik på youtube och myspace istället, bla. min kärlek Lars Eriksson. www.myspace.com/larsmusic , have to admit att han e niiiice asså?
      Hade tänkt att försöka bli klar med första engelska uppgiten ikväll, och sen gå och lägga mig och sova. I och för sig vore inte ett bad fel.. Hm. Känner mig sjukt deppig eftersom jag vet att det inte är långt kvar nu.. Well, det är väl bara se det från den ljusa sidan! Allt har sin mening. Men varför just nu liksom? Blä. 
       Imorgon fyller farsgubben hela 44 år, så det blir nog till att pallra sig dit, trots att vi bråkade på telefon idag. Och inte ringde han upp heller. Men jag hittade åtminstone två småsaker som var roliga och verkade passa honom på Desigtorget. Mycket trevligt. Träffade på Line idag också, min skiftledare. Helt sjuk. Haha, lika söt och trevlig som vanligt.

       Nej, tillbaka till skrivandet.

KNASKALAS

Publicerad 2008-09-09 17:04:22 i Tankar

Jag kom och tänka på mitt sjuka psykbrott i somras, (just för jag lyssnar på kent nu vilket jag gjorde då också). Jag var på gränsen till att gå under, och helt plötsligt (självklart på stan tillsammans med gäster från USA) bryter jag ihop och börjar gråta. Det var en av de dagarna i somras då det regnade som mest, då det kändes som att jag var ensammast i världen bland andra människor. Då drog jag bara hem. Gråtandes. Vet ni hur SKÖNT det var?
       Jag tror jag är en sån person. En sån som håller allt inom sig tills det spricker, och då är det precis som att släppa ur luften ur en ballong. Och sen efter någon dag börjar en ny ballong sakta att blåsas upp igen, tills nästa gång det spricker.

Ville bara skriva av mig lite, bli inte rädda för mig ;)

Plugging

Publicerad 2008-09-09 16:06:01 i

Nu ska jag plugga järnet! Allt som saknas är lite nödproviant, dvs godis. Fast jag struntade i det och satsade på en riktigt god egengjord Ciabatta, duktigt va?
Men antagligen hörs vi senare ikväll!
Ciao

MIN KÄRLEK NO. 1

Publicerad 2008-09-08 22:53:38 i


I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you.
Pernilla, jag har inga pengar på mobilen, please ring mig :)

Söndagsmåndagssång

Publicerad 2008-09-08 22:50:29 i

Ja ni gott folk, min dag har verkligen varit uppochner, vet inte vad det är för fel på mig, värsta hormonklumpen Emilia. Caroline är bäst hur som helst, och Fabian, och Melanie :)
Jag saknar att vara ute i Stavsnäs. Så fort jag får en ledig helg ska jag dra mig ut dit, ni har mitt ord! Jag har nu, ikväll, bestämt mig för att börja äta mer nyttigt, promenera mera (ett löfte jag ger mig själv varje måndag, trots det sker det aldrig).
Bytt pass på lördag med Yasemine, så det blir till att ha kul på lördagkvällen. Först fira Antonio tänkte jag, och sen dra på fekke och sist men inte minst dra till donken västberga för att hälsa på Salman när han jobbar :) mitt i natten! Muahaha. Mina planer inför helgen är ju så BRA. Nej, usch vet ni vad. Jag måste slagga, höhö.

Puss!

Emilias dag idag

Publicerad 2008-09-08 21:39:03 i Tankar

Hej! Vet ni en sak, jag är jävligt bra? Jag känner det nu. Fast jag vet att jag också gör dåliga saker, aaaaah. Som Salman baby, kommer sakna dig jäääävligt mycket, kände det bara idag när vi sågs hur mycket jag saknat dig :( INTE OK. Åk inte, snälla?
Och jag fick beröm av vår Restaurangchef idag, kändes sjukt bra. Jag är jävligt bra. Men nu ska jag dricka te med mamma.

Sötnos!

Publicerad 2008-09-07 23:41:12 i

Ville bara påpeka att tydligen så är jag, låt mig citera: "så jävla underbar!!!"
Kul att få komplimanger, hihihihihi. Puss!

Sovdags?

Publicerad 2008-09-07 23:38:59 i

Nej vet ni vad, nu ska jag gå och sova. Eller, rättare sagt stänga av datorn, för i sängen ligger jag redan. Känner mig inte särskilt trött, och jag känner också att det inte kommer bli mycket sömn inatt pga halsontet och det ständigt rinnande snoret. Har bara blivit värre, och mina bihålor = heltfuckingontihelvete, och då är det lätt att vara lättirriterad, så alla jag ber om ursäkt om jag är det! <3

Jag får skriva mer imorgon efter allt skola, jobb och pluggande.
Puss

Sjukt deprimerande dag

Publicerad 2008-09-07 19:49:41 i Tankar

Har bara gått omkring/legat och tänkt på hur mycket fel jag gör just nu. Jag borde börja tänka mer positivt, annars kommer jag hamna i samma sits som jag satt i för två år sen, och det vill vi ju inte. När jag träffade Ida och Emelie idag kändes det som att vi alla hade samma negativa energi och god damn it girls, nu ska vi piggna till lite här va?
            Jag vet inte, men jag är en sån där människa som lätt sätter mig själv i trubbel, jag dras till det dåliga, och det är inte så att jag anstränger mig för att dra därifrån. Jag har också alltid svårt för att bestämma mig för saker, vet inte hur eller vad jag känner, crazy. Men idag tog jag en extra tur med bussen plus en liten promenix där endast jag, mina tankar och Chris Martins ljuva stämma fanns med i bilden. Kändes bättre efter det.
              Apropå Chris Martin så är det inte långt kvar nu, 18:e så smäller det! Jag kommer antagligen stå och störtböla om de spelar någon av mina favoritlåtar, "Fix you", "Clocks", "See you soon" OSV, OSV. Eller så kommer jag grina över att jag är så glad av att vara där, haha.

Nejmen jag skriver senare, läxor väntar.
Puss

Rock 'n roll baby

Publicerad 2008-09-07 19:34:30 i Tankar


En sån tatuering som Lindsay Lohan har på bilden
ska jag inskaffa en dag. Fast jag ska ha ett ofyllt hjärta.
Vad sägs om det mina vänner?

:$

Publicerad 2008-09-07 14:15:50 i

Nu ska jag träffa en sötis. Så dags att göra sig fräschare och kliva upp ur sängen. Ett välstädat rum när jag kommer hem vore ju inte fel. Ni får 500 spänn för att göra det. tihi

Puss

Min kärlek...

Publicerad 2008-09-07 12:55:09 i

...är med i idol! Min man som jag spanat in så länge, han jag ska gifta mig med. FATTA vad cool han är! Hihi

Söndag

Publicerad 2008-09-07 11:47:02 i

Godmorgon. Vaknade för ungefär en timme sen av att Carolines mamma ringde henne, haha. Men det var skönt att  vakna på morgonen och inte mitt på dagen. Känner mig väldigt sur idag, jag vet inte varför, kanske för att jag vet att jag har en helvetisk vecka framför mig, kanske för att vädret är så tråkigt eller kanske för att folk aldrig kan sluta ljuga.
         Mitt rum ser  ut som ett bombnedslag, men jag orkar inte bry mig, haha. Ska iväg senare för en fika på Muggen med Ida och gänget. Annars känner jag verkligen för att bara ligga i sängen hela dagen, palla plugga. Imorgon ska jag jobba igen , det känns ju lagom uppfriskande.

        Hur som helst! Igår träffade Caroline och jag Fabian och Anna, vi var med Axel hemma hos Anna och bara satt och snackade och tog någon drink. Det var jättemysigt! Men sedan gick det utför och vi hade ingenting att göra, eftersom alla våra vänner gav oss fet-dissen, haha! Så et blev till att åka hem vad halv två tiden, och jag och Caroline tog en snabbtitt på Superbad innan vi sussade sött. Jag känner att jag borde käka frukost men är inte hungrig, är väl depp-humöret som gör det, haha.
        Snorig och något halvsjuk, men det blir nog bra till imorgon. Tihi! Nu får någon faktiskt komma hit och ge mig gratis massage. Fast först - frukost.

Lördag

Publicerad 2008-09-06 10:44:00 i

Glad, segare, tröttast!
Ska snart dra mig iväg till jobbet, men ska ligga och ta det lugnt i sängen tills dess. Sen jobbar jag till 19, och sedan ska jag vara med några från min gulliga klass.
Igår var kul, hahahhaa. Galet!
Puss

Espresso house

Publicerad 2008-09-05 14:56:05 i

Halloj alla söta. Sitter här på espresso house med mina söta vänner Fabian, hans flickvän Anna, Caroline och Emelie. Har ätit en kladdkaka :) den är ju för god! Har supermycket att göra i skolan, men ikväll ska jag ha kul. Har nog lite feber, men knaprar ipren. Nej, nu ska jag vara social med mina vänner! Puss

Kulkulkul!

Publicerad 2008-09-04 22:25:15 i

Jag har bestämt mig, och jag har bestämt mig HÅRT att imorgon ska vi rocka järnet. Någon som har något förslag på vart bara? Hahaha! Nej, ärligt så spelar det ingen roll. Mina tjejer rockar. Kräftskivan blir inte av, vi som sett framemot den så nedrans mycket. Just därför ska jag ha en sån otroligt positiv attityd hela dagen imorgon. Bered er på en snäll, glad och söt Emilia imorgon.
      Klänningen tänker jag ha på mig på kvällen endast, så ni människor som vill se den hetaste Emilia i världen - ni måste träffa mig imorgon kväll. MUAHAHAHA!


Nej, farväl på er kära vänner. Nu ska jag lämna datorn för ett tag.

Torsdag

Publicerad 2008-09-04 21:48:03 i

Alla planer är fucked up. Men så är det väl alltid när man är med Ida och Emelie, hehe ;). Nejmen något kul kommer vi hitta på minsann!
      Min nya klänning är perfekt, vet inte om jag ska ha den imorgon i skolan, antagligen inte eftersom jag vill ha den på kvällen. Ska börja kvällen med Ida, Emelie och Olivia. Mer vet vi inte, eller? Det blir hur som helst alltid en rolig kväll, vi löser det.

       Nu ska jag snart sova, jag vet inte vad det är med mig, är trött nästan hela tiden. Så det blir väl diss på SATC ikväll antar jag, god damn. Hihihih, känns bäst att ha comviq-kompis, I'm the bezt, och alla som sms:ar mig hela tiden.  Ohjuste! Jag skulle berätta vem svärmorsdrömmen var :O Though choice. Hihihihhi. Nog om det babes. Nu ska jag lägga mig och ta det lugnt i sängen lite.

Puss

Skärholmen

Publicerad 2008-09-04 16:52:08 i

Hej! Sitter här i skärholmen centrum, vilket det är extremt mycket kaos i eftersom Hans Höghet kommer hit/är här. Bloggar från mobilen, känns väldigt nytt och spännande! Jag är efter i revolutionen.. Pratade med Emelie på telefon för ett tag sedan, och imorgon blir det till att träffa dom. Har bytt klänningen idag, plus hunnit slipa på det sista åt min systers födelsedagspresent. Känner redan att jag är sjukt skoltrött, fast imorgon kommer dan gå fort eftersom all längtan till kvällen. Skriver mer ikväll

Bajs

Publicerad 2008-09-03 22:29:27 i

Tjabba. Snart sovdags för lilla mig. Har försökt välja ut kläder inför morgondagen, men även denna kväll misslyckades det. Vat ni hur skönt det känns att ha comviqkompis eller? Relief liksom. Hm, vad ska jag hitta på för födelsedagspresent åt Olivia som också fyller år på fredag? Det där med presenter är ju bland det svåraste som finns! Värst är det att hitta åt killar, såklart.
Whatever, nu ska jag lägga mig och kolla på tv som jag inte gjort under hela den här veckan som gått. Duktig flicka va?

PS HÖRRNI! Börja kommentera lite mer era slöfockar!

Pusspåer!

Onsdag

Publicerad 2008-09-03 21:43:17 i

Halloooww alla söta! (Absolut ni klasskamrater som läser min blogg, ni är ju för sötnosiga!) Idaaaaaaaaaag har jag ångest för att jag redan hatar matte, fatta, REDAN! Fuck matte och språk. However har jag skaffat comviqkompis, nytt nr har jag också, så det är bara fråga så får ni det (om ni inte redan fått det dvs.). Tröttheten undkommer jag aldrig, men det är sånt man lär sig leva med, höhö.
      Köpte snyggaste klänningen idag, och ja Melanie och Caroline, den var fierce! Däremot ska jag byta den till en annan storlek imorgon, för jag tror det blir mycket snyggare. Fikade med Fabbe, Melanie och Caroline på Espressohuse sture, som vanligt. Vääärry mysigt. De är så gosigosiga. Vi försökte komma på nåt att hitta på på fredag, men där försvann helt plötsligt alla våra idéer ut i det tomma intet.
     Men det är inte långt kvar till helgen nu, och därmed kräftisen. Det kommer bli hettttt. Apropå heta saker, jag har världens hetaste kompis! Man, I like you dude <3 Väääääärsta svärmorsdrömmen.
Fortsätt följ min blogg för det stora avslöjandet vem "svärmorsdrömmen" är!

      Imorgon sker firandet av min storesyster som på fredag fyller hela arton bast. He he he, wich means party här hemma och jag är inte bjuden. Tack, tack så jävla mycket! Nej, jag skojar bara, självklart ska min syster och hennes vänner inte behöva dras med en liten skitunge som jag, nejnej, jag ska vara ute och svira med mina vänner. (Som är mycket bättre än dina LINA!!!)
      Oseriöst värre blev det nu, jag ber så mycket om ursäkt. Skriver senare ikväll.

Kväller

Publicerad 2008-09-02 22:12:54 i

HEEEJ ALLA GLADA DUDES DÄR UTE. Min syster står just nu och äter nutella bredvid mig, mysigt för henne tycker jag, men själv är jag inte det minsta sugen. Har jobbat och chillat lite med mina arbetskamrater ikväll, de är så sweet. Fast jobbigt äre, att vara så grym som jag! Har precis gjort några mattetal och druckit en stor kopp te, söder of course. Just nu funderar jag på om jag ska välja kläder till skoldagen imorgon redan ikväll, så jag inte tillbringar alldeles för mycket tid framför spegeln imorgon bitti. Äsch, det får bli som det blir. Ska testa att sova i myskläder inatt, jag sover alltid så gott då. Konstigt? Jag vet.
         Imorgon blir det lång dag i skolan, vilket innebär mycket spring ner till cafeterian med Caroline för att köpa kaffe. Inte okej, eftersom jag har träningsvärk sedan gårdagens mördarpass på gympan. JAG VET att jag är otränad, inte OK! Bajs på er griskorvar. Nu ska jag sovish, eller lägga mig i sängen och läsa engelska med andra ord. Kul, roligt. Jag vet.

PUSSSSSSS!

P.S. BLONDINBELLA KICKS ASS!

Tisdag

Publicerad 2008-09-02 15:35:17 i

Hej hopp i lingonskogen! Jag är utmattad... Gårdagens gympapass satte verkligen sina spår, vilket inte känns okej! God damn it liksom, jag måste börja träna. Wanna be my gympal? Och stressad är jag också, men det är väl bara tänka positivt. Ska dra iväg och jobba strax, vet inte om jag ska käka innan eller efter. Svårt val. Och när jag kommer hem ska jag jobba matte och läsa engelskabok. Med andra ord är det kanske bäst att käka innan jobbet! Och då blev allt mycket mer stressande. Fuck också!

         Jaha, dagen i skolan har tillbringats med ett par riktiga godingar. (mums!) Caroline, of course, Femi, tha födelsedagsbarn, El Fabio och Davve. Davve, du är grymmast! (Där fick du ditt beröm) Du är gullig bäst och snäll, tack för att just JAG får vara din vän. (lol, inget illa ment, men toooentigt eller VAD?!) Hur som helst, drömde en skitkonstig dröm inatt. Förklarar senare. Eller just det, har glömt i stort sett allt, så då blir det ganska svårt. Ajsingen då!
        Ja ni gott folk, börjar redan längta efter jul och födelsedag. Eller varför inte ett litet mysigt, eller stort mysigt, SOMMARLOV. Det skulle suttit fint. Snart är det hur som helst Coldplaykonserten, och det kommer ju bara bli awesome. Totally! Fast det som står högst på listan just nu är absolut lördagens kräftskiva hos Ida. MYSPYS.

Men nu ska jag knalla vidare och försöka hinna med bussen till jobbet, slutar åtta så det blir absolut mer bloggande ikväll!
Ciao

Kisspaus

Publicerad 2008-09-01 21:57:39 i Tankar

Hej, vet ni en sak? Jag, Caroline och Melanie diskuterade en mycket viktig sak. För att man ska kunna bli nära vänner när man är tjejer så måste det kännas bra att gå och kissa tillsammans. Om det känns obehagligt är hela förhållandet ur balans. Visst är det så tjejer? För alla tjejer kissar i grupp, eller går på toaletten i grupp, så enkelt är det. Liksom, vilken tjej som är på fest vill gå på toa helt ensam? Ingen! Tihi. Konstigt argument, jag vet, men så har det faktiskt varit för mig här i livet! Live and learn, eller hur?

:D

Måndag

Publicerad 2008-09-01 20:27:43 i

OMG vad lilla Emilia är trött. En kram skulle jag behöva dessutom, det har ju aldrig skadat nån! Ska försöka hinna läsa lite i engelskaboken, eller så skiter jag i det och bara ligger och kollar på tv. Vore ju inte helt fel. Ah, family guy! Saknar redan sommaren, vill gå barbent.. BUHU.
Wellwell, återkommer strax. Ska gå och sätta på te, puss babes.

?

Publicerad 2008-09-01 18:39:32 i Tankar

Vet ni att mamma och jag pratade om kärlek, litegrann. Hon frågade om jag var kär, vilket var konstigt, eftersom jag är på ett sånt sjuhelvetes humör, och när man är kär är man väl glad? Whatever. Jag funderade på om jag verkligen varit kär. Inget illa ment, jag har haft pojkvänner, och jag har haft det bra och varit lycklig. Frågan är snarare hur jag ska veta om det jag upplevt är kärlek, endast trygghet eller en känsla av uppfyllnad. Hur vet jag att mina känslor jag hade inte var inbilldade, just för att jag verkligen behövde något stabilt i vardagen just då? Och grejen är den, hur vet jag om jag överhuvudtaget kommer att känna äkta kärlek. Men vad är äkta kärlek, kan någon förklara det?
       Värsta jobbiga tankar, I know, men vad ska man göra åt saken. Det är ju skönt att dela med sig lite. Hihi, just nu är jag inte kär och det känns skönt eftersom jag har så mycket annat. Har så många vänner att ta reda på också, mina gullegrisar!

Plugg..

Publicerad 2008-09-01 17:55:38 i

Goddagens! Vaknade på helt fel sida imorse, och självklart har dagen fortsatt i samma anda. Förstår inte på vilken planet i universum någon som jag skulle hinna med att läsa 135 sidor, under press - PÅ ENGELSKA. Jobba, plugga, ha en fritid och samtidigt plugga i de andra ämnena. Okej, det är kanske inte så farligt, men vi ska skriva läslogg med. JOOOOBBIGT. Vem är bäst på engelska och vill göra det åt mig? Belöning utlovas.  Nejnej, kämpa blir nog bättre. Boken kanske är bra i alla fall. Matten tills imorgon har jag åtminstone gjort. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela