EMILIA

Dreams

Publicerad 2009-04-30 10:13:26 i Tankar

Inatt drömde jag även de galnaste grejerna.. Saker som hänt, blandat med andra saker som hände. Party och gamla människor. Hur kommer det sig att man drömmer så konstiga drömmar ibland? Jag har märkt att om jag ligger och tänker på en sak innan jag somnar, verkligen tänker och hoppas hur mycket som helst, ja då brukar jag även drömma om det. Det är inte så konstigt, men när det händer helt random! Betyder det då att man tänker sådana tankar omedvetet?

Jag vet åtminstone att min dröm var fin...

Swwwweeeeeeet

Publicerad 2009-04-30 10:01:47 i Allt & inget

Valborg, jag tror alla har glömt bort vad det är man firar. Överskattat? javisst! Men jag hyllar mer än gärna anledningen att få vara ledig! Jag kommer fira valborg med att äta middag med personer jag tycker väldigt mycket om. För vad är bättre än att träffa sina vänner? 

Vaknade nyss, och nu sitter jag och lyssnar på Mix Megapol. Otippat! Kände att jag är lite trött på all dunkadunka, och gissa vilken låt de spelar så fort jag satt på radion? "What is love?!" Hahahaha, jag dör. Min favoritlåt ;) Oh just det! Igår på bussen träffade jag på min gamla vän Danny och även Ollelischious, så jag bjöd med dem hem för en titt på vår nya lägenhet. Hur spontant och kul är inte det?

Nu kallnar mitt te och min bok ligger och ropar på mig! (Tant?)

love is only a word

Publicerad 2009-04-29 12:23:28 i Lite vadsomhelst



You told me you loved me, that I'd never die alone
Hand over your heart, let's go home
Everyone noticed, everyone has seen the signs
I've always been known to cross lines

and they say it was never your fault

Publicerad 2009-04-28 09:06:21 i Allt & inget

Jag saknar mina JW och mina andra gangster vänner, nyser varannan sekund och har halsfluss. jääj. självklart tror ju alla att man har svininfluensan bara för det! nu är jag kissnödig också, och kom till skolan 1,5 timmar för tidigt. Snoooooorigt, save me.

Igår inhandlades lite nya underkläder, and yes, min bhstorlek har blivit större! gah?! kan det bero på de små blå pillrena jag knaprar i mig, who knows? sedan fick det bli en fin buddah, två ljusstakar och en wunderbaur tvål. efter middagen njöt jag med lite fossil fuel av mina vänner Ben & Jerry!

NU ska jag gå och kissa, hämta matteböckerna och förbereda mig inför en äcklig dag i skolan. rädda mig, tack!

fridag, i'm in love

Publicerad 2009-04-24 13:42:12 i Allt & inget

nu ska jag rycka upp mig och bli frisk! blir så nedrans trött på att vara ensammen, jag som är så social! nu blir det även lite mer nyttig mat, jag har för sjutton bara ätit hämtmat den senaste veckan, och det framför tv''n.
får ta tag i problemen imorgon då jag och mikaela ska ta en trutt på stan, can't wait! lönen checkar in på kontot idag, och jag har sååå kikat en del plagg och skor jag ska ha! mumz. en kavaj från monki, skor från lindex och även en tröja från weekday, om det nu blir som jag vill! I'm so on. Tyvärr består min helg av arbete, den här helgen också.. Damn it. Att jobba till elva på fredagar och börja sju på söndagsmornar har liksom blivit något av min grej. Om jag gillart? NEJ! Well, man får åtminstone vila ut ordentligt, hm(?).

hoppas ni får en trevlig helg!

Tjollahoppsan

Publicerad 2009-04-23 17:50:13 i Allt & inget

Penicillin, sängen och 1:an, 2:an och 4:an är så mysigt! Sovit ca. 30 timmar de senaste 48 timmarna, konstiga drömmar blandande med verkligheten. Har ingen feber, men ajsingen vad jag är trött. ja, charterfeber, eller vad fan det heter, går på fullt ös! Wääääj. Och solen skiner in så man ser inget på tvn, livet suger.

Kanske finns det godis kvar, ja det gör det! GAHHHH.

I just can't stop

Publicerad 2009-04-19 22:31:33 i Allt & inget

Och ja, jag sitter här i röran i vårt nya hem. Det är underbart, däremot är min 180 breda säng både soffa, säng och matbord för tillfället. Är ju asnice att äta, kolla tv direkt och sen bara slockna. Hehe. Nej, matbordet kommer, förhoppningsvis, imorgon. Och igår var vi på IKEA, stället jag hatar att älska. Idag blev det jobb och plugg och nu, tillbaka in i böckernas värld till Jorge, JW och Mrado. Ohyes, det är Snabba Cash som gäller för mig just nu. Slet mig ifrån den för att skriva lite i bloggen.

Well, skola imorgon igen, hoppas jag är 100 % frisk snart, orkar inte mer. Okej, måste tillbaka till mina kära Gangstervänner!

Puss på er

Hej!

Publicerad 2009-04-19 22:27:59 i Allt & inget

Ja, där fick jag upp en fin mobilkamerabild på mina hemmagjorda sandpapprade jeans! Snyggast är de med kavaj om jag får säga mitt.

Skuuuula

Publicerad 2009-04-15 11:54:45 i Allt & inget

Sitter i skolan nu, har precis varit på modevisning, roligt! Snart börjar italienskan och därefter har vi i stort sett endast en fotbollsmatch framför oss. Så nu ska jag skämma ut mig ordentligt! Sedan blir det flytt och köp av matbord, ännu roligare,

Ciao sålänge

im too young to feel this old

Publicerad 2009-04-14 18:06:10 i Tankar

Det du inte förstår att jag lätt skulle falla för en sån som du. Jag skulle kunna falla som en sten. Pladask som en pannkaka. Jag bara går och väntar på att du ska höra av dig, försöker få tiden att gå med att underhålla mig med annat. Det är väl det som är det värsta och det bästa med allt. Att inte veta, kanske är det bäst.

Cat power och lite strosande omkring här i lägenheten. Måste passa på, så många minnen man har trots allt.

Älska Mer

Publicerad 2009-04-14 17:18:19 i Kärlek



Någon som har missat den här otroligt söta reklamen från MER? I know I love it. Så gör som de i filmen:
Älska mer!

Puss!

Publicerad 2009-04-14 14:40:05 i Allt & inget

Jahaja, otorligt fina reaktioner från mina vänner på ett av de förra blogginläggen! På bloggen dessutom?! Haha, jaja finfint.

Måste få klaga på äckliga sl som gjorde att tågen var försenade med ca. 30-40 min i lördagsnatt. Inte kul för en ensam tjej att vänta på tågen så länge. Eller så är jag väl arg på de äckliga ungdomarna som förstörde nåt vid Stuvsta. Hur som helst, sitter i skolan med Agnes nu. Som jag saknar henne! Har på mig mina snyggleggnings idag, ormskinn we like.

Flytt på torsdag, pepp, pepp! Så nu blir det hämtmat ätandes på kartonger de närmsta dagarna. Så idag blir det möte med chefen, hopefully, och sedan mer packande och packande.

(Och Agnes, you are wonderful. <3)

Goodbye my lover!

Publicerad 2009-04-13 12:42:29 i Lite vadsomhelst

Sista degen på lovet och jag är hemma, packandes varenda liten pryl vi har i det här hemmet. Yes, det kommer att bli flyttkartonger överallt och tillslut är det endast sängarna och tv'n som finns kvar. Så farewell my belowed blogg, if so just for a while. Nu, tillbaka till köket och alla mysiga bestick som ska packas på något sätt?!

Buäh.

Publicerad 2009-04-09 20:55:34 i Lite vadsomhelst

Josefin är bortrest, Agnes åker imorgon, Malvina & Mickis jobbar, Mikaela är i Barcelona, Albin är i London, Miriam och David vill aldrig leka längre, Ida har aldrig tid och Emelie är säkerligen med Marcus. Bajs på dom! Jag får därför leka med mig själv och testa olika outfits som börjar på P. Paris Hilton, Porrskådis, prostituerad och plumber har nu testats och blivit granskade av juryn. Vilken av utklädnaderna tycker ni?

give me some pleasure

Publicerad 2009-04-09 19:27:03 i Allt & inget

Somnade till regn och vaknade till solsken. Min hals mådde dåligt innan maten och sömnen men nu känns det bättre! Är sugen på att typ dra med mig några och dra till Långsjön och bara mysa i solen, men det är nog fortfarande lite för kallt för det, så vi får se vart kvällen tar oss!

i'll be back

Duktig flicka!

Publicerad 2009-04-08 11:21:19 i Allt & inget

Snart ska jag dra och träna med Mikaela, men först sola lite. Oj, så vackra vi kommer bli! Det blir högdalen den här gången, dock har ingen av oss gymkort, men you know.. Vi drar dit och säger att vi vill "testa" gymet, hihi! Feting bra ju. Har gjort om mina jeans nu också, traaaaasiga är de. Ajajaj, lite sandpapper och många jeanstussar senare blev det riktigt bra! Fast tyvärr hittar jag inte kameran i detta hem, så det får bli visning på alltsammans senare!

Är det inte konstigt hur sånt man tänker på innan man somnar, och hela dagen, kan påverka ens drömmar så mycket? Inatt drömde jag helsjuka saker om folk jag umgåtts med på senaste tiden. Helt crazy.

this is what i've got

Publicerad 2009-04-07 14:50:41 i Lite vadsomhelst

Nu klär vi på oss och drar bort från denna instängda lägenhet. Om jag så vandrar ensam på stan så tänker jag göra det. Vädret är vackert och jag har alldeles för mycket skit i mitt huvud nu, ajajaj!


Väntar fortfarande, ja?!
du är söt!

Your sex is on fire

Publicerad 2009-04-07 12:02:09 i Allt & inget

Idag är det tisdag, magic. Vaknade upp och åt värsta brakfrukosten med älskade Mickis. Sedan tog hon off for work och sedan dess har jag hunnti bråka med lillebror och sitta lite här framför den gamla goda dataskärmen. Snart bär det av till fruängen, ska sola lite med systeryster. Så hilma skönt att inte ha någonting planerat alls för dagen. Mys.

Igårkväll var trevlig. Var på söder hemma hos Lukas och även om det inte var lika kul som förra fredagen så var det ju roligt. Alltid skoj med Mikaela of course! Well, dags att springa till bussen! 

Say what?

Publicerad 2009-04-05 21:25:24 i Lite vadsomhelst

Gör inte solvädret dig på så mycket bättre humör? Det gör skillnad för mig i alla fall. Jag får lättare att gå upp på mornarna, att stå ut med låååååånga skol/arbetsdagar, jag får mer matlust och viktigast av allt så blir jag mycket gladare! Nu får vi bara hoppas att det fina vädret håller i sig, så det kan bli fler mysiga promenader med kära vänner och så att vi tjejer kan ta vårt första dopp på tisdag. Vågar vi?

Me and Däniäl på mamis födelsedag.


Adios Amigos!

Publicerad 2009-04-02 13:47:49 i Lite vadsomhelst



Ta mig till värme? Har bestämt mig för att möjligtvis köpa väskan om jag får
g på matteprovet, fast då en helt regular svart. Det blir super! Nu ska jag snart
dra iväg och jobba. Ska bli skönt att komma bortbortbort för tydligen har alla
någonting emot mig den här veckan.

Gross

Publicerad 2009-04-02 13:37:40 i Allt & inget

Inget internet betyder inget bloggande. Får väl försöka slänga in ett inlägg så fort jag sitter vid en dator med internet, som nu till exempel! Woho. Vackert väder betyder glad Emilia, och vänner som säger att man är lik Marissa Cooper, inte illa! Nu säger jag upp mig från mitt jobb som irriterande person som försöker behålla vänskapen med folk, när man får höra att de sprider rykten. KUL! Är trött på att vara jobbig och vara med människor som jag tydligen inte betyder något för. Så farewell Emilia and hello EMIIIIILIIIIAAAAA, hihi.

Ciao bella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela