EMILIA

Torsdag

Publicerad 2008-05-29 22:18:08 i

Dagen har varit lugn, och jag fick sluta tidigare, ännu en torsdag. Kan inte fatta att imorgon är sista fredagen någonsin på Vista. Ojojoj.. Idag blev det till och med några tårar som rann ner för kinderna samtidigt som vi sjöng Gyllene Tiders "Det är över nu". Så sorgligt. Jag kommer inte klara av att ha smink på varken balen eller på avslutaningen. Och om Pernilla börjar gråta, då börjar jag gråta. Du får aldrig vara ledsen, du har för stor del av mitt hjärta för det, så då gör du mig ledsen och vet du en sak: JAG ÄR FUL NÄR JAG GRÅTER!
      Imorgon blir det stan med syster och sen en fika, sen ska jag åka ut till Ingarö till Björnis, woho! Det var alldeles för längesen.

Jag trodde tidigare ikväll att jag skulle bli magsjuk igen :s.. fick sånt där illavarslande illamående, vilket inte bådar gott! Men det gick över efter lite mat, som däremot var pizza (not good!). Kanske mår lite dåligt efter min dagsrytm rubbning. Inte kommer jag kunna somna ikväll heller, eftersom jag somnade på soffan i ca.. 3 tim? Usch och fy, men skönt var det!

Ha det så gott i helgen nu då.

Onsdag

Publicerad 2008-05-28 20:17:42 i

Hej alla! Det var längesen fan. Har hunnit vara på klassresa, vilket var sjukt kul, varit på både skansen och grönan och även sovit bort denna härliga dag. Vaknade klockan två liksom! Sedan drog jag in till söder och träffade pojkvännis. Klassresan va iaf najs, absolut att åka banangrej efter en snabb båt. Det borde ni testa!

Wäääj. Fattar inte att det bara är en vecka till skolavslutning. Jag döööööör. OMG. Imorgon tror jag att jag ska fika med sistah, om hon har tha tajm. Det blir myz. I helgen hoppas jag på lite fekke, det vore trevlans. TJOHO.

aja, bajsbajs.

Stadsvandring

Publicerad 2008-05-24 18:47:10 i

Idag när kära jag och Camilla gick lite omkring på stan för att kika efter present till Pernilla och balklänning til Camilla så hittade jag mina skor! Jessjess, i found them. De kostar 299:- från VILA, och är perfekta för mig. I want them. Efter att vi solat så blev Camilla sjukt röd också, haha, stackarn. Det blev lunch på Burger King, och sedan en café cooler från 7eleven, MUMS. Sedan sa jag farväl till älskling, och jag saknar honom redan. Det blir inget träffandes på minst 4 dagar. Baiz. Nu ska jag försöka packa och laga mat på samma gång, tjoho.
Pussiluss

GRATTIS MIN ÄLSKADEÄLSKLING NUMBERO UNO! <3

Publicerad 2008-05-24 12:40:27 i

Idag fyller min älskade vän 16 år, grattis Pernilla <3 Finns alltid vid din sida, det vet du!
Firas gör du ikväll, vetesjutton om jag kan medverka, men ska göra mitt bästa.

Igår firades lillebror hemma hos farmor och farfar, och det var såklart jättemysigt, mycket pga det vackra vädret. Vi åt jättegod mat, och massa efterrätt! Mycket lyckat.
Camilla och jag hann även sola lite, och det ska vi göra även idag. Snygg bränna, here we come!

Imorgon far vi iväg på klassresa till Oxelösund, så det blir inte så mycket uppdateringar inom de senaste dagarna :) Hoppas ni kommer ha det bra.

Ciao

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 22:15:11 i

Imorgon ska jag iallafall passa på att sola lite, och sedan självklart fira min stora lillebror som fyller 9 år! Woho. Tänk vad tiden går fort :) Det blir middag hemma hos farmor och farfar, självklart med min fina pojkvän också. Sedan på lördag fyller underbara bästis år, så jag ska väl kika förbi hemma hos henne och gifva henne en gåva och en puss!

Jag saknar min mamma <3 min bästastebästa vän.

Mer uppdateringar later on.
Ciao

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 22:09:43 i Tankar

Idag har jag bara tagit det lugnt, eftersom jag varit så otroligt trött! Man kan ju ställa sig frågan varför? Men det är inte långt kvar alls nu till sommarlovet. Sökte jobb på donken igår också, vi får väl se när de svarar men hoppas definitivt att man kan få något inom en snar framtid. Bakat kladdkaka och sovit har jag i alla fall hunnit med idag.
    Tittade på det där programmet på tv4 med Tilde Fröling, där de ska hitta någon familjemedlem till en person - och oj vad jag blev rörd när de träffades! Tårarna bara strömmade ner för kinderna. Och just det är något jag tänkt mycket på den här senaste veckan, att jag i stort sett inte gråtit ut riktigt ordentligt på ungefär 4-5 månader. Jag vet inte riktigt, men det känns lite som att mina känslor är avdomnade. Blir aldrig riktigt arg, ledsen eller glad, och jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det? Minns när man var liten och skrattade så mycket att man fick ont i magen och aldrig kunde sluta skratta. Men jag kan inte sätta fingret på hur längesen det var jag gjorde det. Säkert flera år sedan. Jag har ingen teori om varför det är såhär, någon som har någon?
Kanske är det så att när man blir äldre och visare förstår man att världen inte är så oskyldig som man en gång trodde.

Till Björn

Publicerad 2008-05-20 23:51:17 i

Du är så underbar, till och med med rumpan bar.
Det finns inga ord, inte på hela denna stora jord
hur mycket jag älskar dig, och du betyder för mig.
Kanske kan vi leka någon dag? Bara du och jag.
Snälla Björn, var inte ledsen, sur och tvär
förstå att det bara är dig jag håller kär.
Vi ska springa hand i hand, på en sommaräng
och sedan vila ut i en hästens säng.
Du förstår, att om du är tvär så blir jag det med
Så sluta upp med det, annars blir det ofred.

News

Publicerad 2008-05-20 21:14:08 i

Ja, nu är det ju såhär att jag måste uppdatera hela tiden eftersom jag får så många mail från mina läsare som kräver det. Visst är det kul att vara större än blondinbella, men jag vill inte alltid bli jämförd med henne. Som i alla tidningar nu för tiden, alltså jag står inte ut längre. Jag ÄR inte blondinbella, och bara för att min blogg är mer läst än hennes, så har hon nu börjat snacka skit om mig i pressen. Hon sa igår till metro att jag har snott hennes marknadsförnings-idé och att min mamma luktar curry. Liksom hur lågt får man sjunka?
Det är faktiskt inte alls roligt med alla dessa kommentarer om att jag är så ytlig, pengargalen och att jag spenderar 10 000 per månad på kläder. Allt detta är ju absurt. Jag spenderar faktiskt 11 00 per månad på kläder och acessoarer. Så sluta hacka på mig.
Det är ju så att jag lägger ner mycket tid på min blogg, och jag är så tacksam till er, mina 350 000 läsare att ni följer mig i min vardag! Den är ju faktiskt rätt intressant.
En del människor har blivit avundsjuka på mig, och visst, med all rätt eftersom jag är så snygg och bra, men det går över gränsen när de kallar mig rumpnisse och anklagar mig för att röka hasch. Det var ju faktiskt en klubba jag höll i handen!
Jag har även blivit bjuden på ett flertal studentskivor (av både killar och tjejer), men tyvärr hinner jag inte med sånt (eftersom jag har ett LIV) då jag är tvungen att göra manikyr och ansiktsbehandlingar.

Men fortsätt att läsa min blogg så ska jag försöka att hinna svara på alla mail.

PROM, SWEET PROM.

Publicerad 2008-05-20 20:22:14 i

Ja! Här har vi då min såkallade balklänning :) I like it! Funderar på hur jag ska göra med håret, lockigt, platt, uppsatt? Och hur man ska göra med sminkningen. Några förslag?


PATRICK DEMPSEY

Publicerad 2008-05-20 20:09:21 i

image12

Vad tycker vi då om denna snyggingen som är i Stockholm just nu?
Jorå, det blir stan imorgon för kändisspan. Absolut.

Favoritklänningar från forever21.com

Publicerad 2008-05-20 19:02:14 i Kläder

image4
Min favorit, borde inhandlas? Dock kostar den 605:-..
Den är från Topshop, och resten är från forever21, som ha riktigt bra priser!



Som ni kanske märker är jag ett fan av blommigt och färgglatt just nu!

Den ni!

Publicerad 2008-05-19 22:52:11 i

Vet ni vad? Jag har i stort sett inget kvar i skolan att göra, för resten av Grundskolan. Vet ni hur skönt det är eller? Tjoho! Sen är det här den sista normala veckan i skolan i årskurs nio. Amajgad liksom. Vart ska jag ta vägen?!

Damn it babe!

Publicerad 2008-05-19 21:23:01 i Kärlek

image3


Jag saknar banne mig förra veckan. Otroligt hur kul vi hade. Jag älskar er så mycket mina vänner, vet inte hur jag ska klara mig utan er sen efter sommaren. Det kommer kännas så tomt.
Ni är, och förblir BÄST!

Måndag

Publicerad 2008-05-19 20:22:12 i

Hejsan svejsan i lingonskogen.
Jag mår dåligt, har en sjujädrans mensvärk. Buhu! Men jag tänker på att imorgon är det baaaaaaaarnbidragstime. Buhu, det värsta är att jag säkerligen kommer att spendera varenda peng innan sommarlovet ens har börjat. Och grädden på det är att jag inte har något sommarjobb heller :(.. Hur skall detta gå?!
Blä, jag känner mig fet som en kossa och så ohet som man kan bli. So not ready för beach-08. Det känns riktigt onajs.. Vad ska man göra? Har ingen ork att börja träna, för då kommer jag bara bli fixerad, så det är bara att skita i alltihopa. Eller?

Nej, nu ska jag slappa i soffan och lindra mensvärken med lite te.
Puss

Happiness

Publicerad 2008-05-17 17:46:22 i

Snart ska jag äta mat, och sen ska jag åka till Pernilla och vi ska ha en myskväll <3.

Den 12 juni 2008 sker det! Coldplay släpper nytt och gissa vad? De kommer till Sverige i November. Jag skojar inte. Sen är det ju så att Chris Martin tycker att vi i Sverige är vackrast i världen. Kanske har jag en chans? :O Gwyneth, släng dig i väggen!

Nej nu ska jag sminkish. Pussiluss

Lördag

Publicerad 2008-05-17 15:31:11 i

Idag sov jag till tjugo i två, vilken underbar känsla. Längesen, riktigt längesen, jag sov så gott som jag gjorde inatt. Tittade klart på hockeyn igår, det var riktigt jävla synd att Sverige förlorade, men gud så de kämpade ändå! :)

Var och grillade i tanto med Emelie, Pernilla, Björn och Jocke igår. Det var trevligt. Men jag har inte hört av Björn sen igår, så han kan ju ta sig. Skiter i att höra av mig själv nu, så får vi se vad han har för ursäkt sen ;)

Vill hitta på något ikväll. Någon som vet nåt som händer? Kanske bara gå en långpromenad på stan med pernillis ikväll.. Om det inte regnar och om hon har lust? Aja, det är sånt vi får se sen.
IDAG FYLLER MONA ÅR! <3 Har inte ditt nummer sötnos, men GRATTIS!

Talk to yah soon.

Underbart bra

Publicerad 2008-05-16 15:46:46 i

Tja! Gårdagen var underbar. Det finns inga ord. Vi hade SÅ kul! Uppträdde två gånger, men den sista gången var det väl ungefär för, 300 pers. Vilken otrolig känsla att stå där på scen och sjunga och spexa. Jag kommer aldrig att glömma den här veckan. Tack alla <3!

Idag är det fredag och jag är trött som satan. Vetesjutton vad man ska hitta på. Björn jobbar nu på eftermiddagen, och jag vet inte om jag ska dra ut till ingarö alltså.. Jag är så trött. Kanske ska höra av mig till bästis och se vad hon ska hitta på ikväll. Det blir nog iaf att dra in till huddinge c och möta Nattis och Megas ett tag :). Får se om de har nåt kul på g.

Aja, keep in touch.

Uppdating

Publicerad 2008-05-14 22:52:50 i

Måste bara berätta att jag hittade min dröm klänning/blus idag på H&M. Underbara kreatur! Den var så färgglad och så JAG. Däremot tog den slut på tio min, fast jag hittade då en i rätt storlek - som tur var. Det var det största ha-begäret på länge (när det gäller kläder ;)).

And that was that.
Nu ska jag gå och sov bredvid min älskling <3

Who does'nt love it?

Publicerad 2008-05-14 21:23:24 i

JAG ÄLSKAR GREY'S!


Dagen har bestått av två uppträdanden, så oooootroligt kul. Jag slog i och för sig i tån ordentligt, så det gör ont varje steg jag tar.. Det kan bli jobbigt imorgon, men det är bara att bita ihop och köra gärnet! Ebba Grön och Beatles är roligast får jag säga. Det är kul att klä ut sig och spela en roll, hm. jag kanske borde bli transa? Haha, nejdå ingen chans.
Nej nu blir det mer Grey's!

Morgon

Publicerad 2008-05-14 07:19:02 i

Godmorgon gott folk!
Nu sitter jag här och äter frukost i min ensamhet, medan Lina och far fortfarande sover, en redig lyx må jag säga! Har haft halsont de senaste dagarna, och därför blev det te med honung till frukost än en gång. Om tio minuter ska jag gå hemifrån till bussen som går mot huddinge gymnasiets aula. Så idag blir det ännu mer träna och även något uppträdande. Wish me good luck!

Ha en trevlig dag
tuuuddiiloou

Tisdag

Publicerad 2008-05-13 17:02:54 i

Goddagens!
Dagen har innehållit dans, musik och stress. Men kul har det varit och roligare blir det!
Igårkväll berättade min älsklings Pernillis att jag ska få min födelsedag på söndag - dvs en heldag med henne. Wonderful är allt jag har att säga. Det ska bli superkul! Hoppas bara på att det händer något mer skoj i helgen :)

Imorgon ska jag äntligen få träffa Björn <3 long time no see. Men det blir nog bra. Sen på torsdag har jag riktig sovmorgon och börjar halv tolv, tjoho!

Men nu är det dusching time.
Ciao

Meningslöst

Publicerad 2008-05-12 23:02:04 i

Läste nyss en av mina kära vänners blogg. Mår så dåligt när hon mår dåligt, och det finns så många utav mina vänner som har det svårt. Ändå står man där, utan att kunna påverka någonting alls. Det gör mig så ledsen. Och varför ska unga människor behöva må dåligt, och känna sig nedtryckta och undervärderade när de egentligen borde vara ute och roa sig? Jag vet att allt i samhället går att förbättra, men en sak som borde förbättras drastiskt är ungdomarnas hälsa.
Hur många är det inte som går där varje dag, och funderar på att hoppa från en bro, eller framför pendeln? Jag har varit där själv, varit där då jag nästan gav upp allt, då jag blev allt mer självdestruktiv - men jag hade turen att hitta ljuset i det mörka. Det är inte alla som gör det. Visst finns det vissa personer som stärks av att ha en dålig period då och då, men det gör inte alla.

Just nu är jag själv väldigt lycklig får jag säga, och jag tror att de i min innersta vänner- och familjkrets är det också. Men många gånger finns det så många som döljer det så väl också.
Blä, jag vet inte vad jag kan göra för att påverka, mer än att vara glad och positiv själv.
Jag hoppas att alla ni mår bra i alla fall, och att ni säger till när ni inte gör det!


Puss

Måndag

Publicerad 2008-05-12 17:23:21 i

God eftermiddag! Vill bara göra en sak klart för er : ALLERGI ÄR INTE FÖR MESAR!
Nu är det värsta jävla pollen attacken, det blåser efter en värmebölja och pollen bara flyyyyyger in i ögon, näsa mun :( Plus att man har allt det jobbiga i skolan nu på våren OCH jävla orientering. Nejnejnej, det funkar inte. Jag orkar inte. Jag blir trött, ledsen och lättirriterad. Jag längtar så innerligt till sommaren nu.

Jag borde egentligen inte sitta här, utan borde läsa min engelskabok och skriva en bokrecension. Det SUGER. Igår somnade jag i solen och brände mig på den högra sidan av kroppen, vilket inte var särskilt vackert. Bajsapa. Säg något som känns bra i denna sekund!? Ah, värsta deppstunden. Längtar till fredag då jag och min älsklingPernilla troligtvis ska ha filmkväll. Otroligt mys. Hoppas att värmen kommer tillbaka till helgen igen bara, så att man kan hitta på massa skoj.

Skriver senare.
Ciao

Helg

Publicerad 2008-05-11 21:14:56 i

Halloj! Nu har jag inte skrivit på så länge känns det som. Hm, helgen var bäst. I fredags kom det massa folk hit, roligast var nog att Matte, Ida, Emelie och dom kikade förbi. Eller nej, allt var roligt! Förutom att det var några äckliga (ursäkta uttrycket) turkar som skulle börja bråka med Matte, Mane, Ida och alla dom när vi var och mötte dom vid station. Som tur var kände Alexsandro igen några av dem, och bad dem att sluta. Någon fläskläpp och några blåmärken blev det, men inget mer som tur var.
Synd att man inte hann spendera mer tid med min älskling Pernilla. Sorry babe <3 Saknar dig jättemycket nu. Men den här veckan blir det du & jag vecka <3

Igår städade vi lite på morgonen och drog sen till Ingarö för att åka ut med Björns familjs segelbåt och möta mamma, Micke, mormor och morfar. Otroligt mysigt att sitta och grilla i solnedgången. Dock var jag riktigt trött, eftersom jag sovit högst fyra timmar natten innan. Men den sömnbristen har jag tagit igen nu!
Väntar på att få duscha nu.. Sen blir det nog att försöka få tag på Björn, som förövrigt inte hört av sig till mig idag :( saknar ju honom och är ledsen! Det är då man behöver bli ihågkommen mest. Wellwell, får se om han har någon bra ursäkt ;)

Usch. Jag kommer inte våga gå själv vid Älvsjö Station längre på kvällarna. Tänk om det där gänget på 20 killar står där varje helg? Det är inte preecis något jag tänkt på tidigare. Och det värsta var att de typ spottade, och försökte slå tjejerna också. Usch, fatta varför folk får fördomar? Det är otroligt synd egentligen, men så är det ju! Det är sådana killar som dom som förstör för oss de andra invandrarna, och gör så att man får fördomar. Too bad.

Men nu ska jag duscha!
Ciao

great dude

Publicerad 2008-05-10 02:29:18 i

mina människor är söta. love them.
kvällen var hyffsat lyckad.. bråk vart det :D najs. haha. wellwell. ni får höra om det senare.
Puss

Ohja!

Publicerad 2008-05-08 22:30:13 i

Glömde påminna er om att Bajen vann med 2-0 igår! Skönt!

Torsdag

Publicerad 2008-05-08 21:53:40 i

Idag var en trevlig dag för min del. Fick sluta en och en halv timme tidigare pga. att trädslöjdläraren är sjukskriven. Otroligt skönt. Drog in till stan och väntade på Björnis och vi satt och mös på en parkbänk nära mariatorget ett tag. Så underbart väder! Love it. Jag har insett att jag är kär i Stockholm på våren. Sen (efter mycket om och men) kom Pernillis och vi tog en glass och drog oss uppåt Mosebacke. Det är ju bäst att min bästa vän och min pojkvän kommer så bra överrens. Alltså, med dom två kan jag prata om allt. Ni är bäst!

Ska försöka hinna städa upp lite i mitt rum och göra iordning inför morgondagen, det ska bli sjukt najs! Hoppas att Ida och Matte kan kika förbi, det vore jättekul ju. 

Mitt liv är kanske inte så intressant. Hm. Weeell, hittade tre mycket intressanta (SNYGGA)  tröjor på monki. Men det får bli ett senare inköp då budgeten är lite dålig just nu, ehehehe.

Men nu är det Sverige - Danmark som gäller på tv! (hockey för er som inte är insatta).

Hare!

Lycka

Publicerad 2008-05-07 20:26:09 i

Jag är glad. Ja, riktigt superglad. På fredag kommer jag att vara med mina favortiflickor, samtidigt! Det kommer bli så mysigt. Fick veta att Madeleine skulle komma, och då blev jag så nedrans glad! Har saknat henne sååå nedrans mycket.

Nu är det nagellacksmålning som gäller och sen Greys.
Tuddiluuu

Satan!

Publicerad 2008-05-07 18:56:35 i

Jag som slutat bita på naglarna! Men så kommer det där ögonblicket då man blir lite nervös, eller måste tänka lite extra och så är fingrarna uppe i munnen igen. Riktigt äckligt. Måste sluta med det! Min sämsta ovana verkligen :( Nej, nu är det slut med de fasonerna, dags att sluta och starta mitt nya anti-nagelbitarliv.

Längtar till fredag då det kommer hit lite folk eftersom jag är ensam hemma. Hoppas på en lugn och trevlig kväll :) Blir nog tjejmiddag först och sen kanske Björn och någon av hans vänner kommer.


Idag är den Bajen - Djurgårn vilket är otroligt spännande! KROSSA DIF! J
ag är övertygad om att Bajen kan klara det, trots att Rami Shaaban står :)


Ciao!

Onsdag

Publicerad 2008-05-07 17:10:16 i

Idag efter skolan bar det av mot skärholmen, dock inte världens bästa ställe för mig som just nu är inne på vintagekläder-stilen. Men vi åkte ju trots allt dit för att hitta en "balklänning" som jag också hittade, I MIN STIL! Det var mycket trevligt må jag säga.
Det blev också ett inköp på två blusar som också kan användas som klänningar i sommar, sjukt najs!

Den här veckan har jag tagit det lugnt, pluggat lite matte och så. Jag och Björn var också och tittade på solnedgången vid vattnet och stranden på ett mycket fint ställe på Ingarö. Otroligt mysigt. Min pojkvän är nog bäst i världen :)

Imorgon vetesjutton vad som händer, men det är skönt att bara ta det lugnt.. Borde väl läsa i min Anne Franks Dagbok på engelska, men jag får verkligen ingen lust när man har krav på sig! Varför vill man aldrig läsa när man måste läsa? DEt är ju så otroligt mycket roligare att läsa när man själv bestämmer hur och när man ska läsa. Usch, avskyr skolan. MEN snart är det slut, tihi.

Talk to yah later

Avfärd

Publicerad 2008-05-03 12:27:03 i

Väntar på att lilla Björn ska dra sig från dataspelen med min lillebror så att vi kan åka in till stan! Sega jävel.
Sedan bär det av mot Stavsäs till flickorna, det ska bli trevligt.. Var alldeles för längesen..
Igår hyrde vi film och bara tog det lugnt, det var mys! Tihi. Får väl se när jag kommer härifrååååån.. Bjööörn motherfucker BURN! hihihi. (om du läser det här: hata inte mig, jag älskar dig men just nu är du seg älskling!!)

Ehhh. Hatar Stavsnäs-bussarna, de är sämst! Liksom de äldsta bussarna i stockholm sätter dom på den äckliga stavsnäsvägen. Det suger! Går inte att undvika att må illa liksom. Wellwell.
Nu ska jag gå och slå Björn. Puss

TJA

Publicerad 2008-05-01 23:21:52 i

Nu har jag och Björn kommit in till hans söta lilla bod och han sitter och river och städar i någon gammal låda, medan jag sitter här och lallar järnet! Skönt som fan att vara ledig idag OCH imorgon. Det behövdes.
Idag har vi suttit i solen och glassat, och sen käkat lite potatoesallad och rostbiff, MUMS.
Imorgon blir det till att dra hem igen.. Hoppas på lite firande, för mamma får troligtvis besked om hon får ett aktuellt jobb eller inte. Hoppashoppas.

Saknar verkligen sommaren, ledighet, strandmys, soooolen, glass, båt och mest av allt nästan Kartingen. Men kartingtiden är förbi.. Tyvärr :(

Nej nu ska jag mysa! <3
Ciao

News

Publicerad 2008-05-01 18:41:10 i

Kvällen igår spenderades med ingaröpojksen på fest hos Björns barndomsvän Madeleines kompis 18-års fest. Mycket trevligt må jag säga, fast det var lätt att bli trött eftersom jag varit/är sjuk och allt. Well, well. Det var otroligt många fulla fjortisar ute igår i alla fall, haha. Helt sjukt att ens fördomar besannas ibland. Då blir det ju också svårare att bli av med dem. Hoppas iaf att alla ni där ute hade en trevlig kväll igår!

Nu sitter jag hemma hos min käre pojkvän och jag är lite smått irriterad över att han är så grym på allt! Man får ju ingen chans själv att glänsa, hehe. Han är hursomhelst bäst, och ser till mitt bästa för det mesta ;). Alla borde ha någon som brydde sig lika mycket som Björn bryr sig. Det är skönt att vara lycklig!
Älsklingen har varit lite bakis idag, och smått grinig, och jag är väl inte den roligaste att vara med då.. Retstickan number one liksom. Förlåt mig för det sötnos!

Nej, nog om saker som säkert tråkar ut er ooooootroligt mycket.
Idag lyssnar jag på: Queens Of The Stone Age, det är najs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela